VeDA . . .Tayfa EyupSuLTAN
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: BeTa
Re: VeDA . . .Tayfa EyupSuLTAN
Kankam Selametle Allaha Emanet oLun ReaL HaYaTTa BasaRılar
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
Oraya Bırakanlar Arasında ( Xxxhostxxx ) ı yazmayı unuttum . . . oda Bıraktı ( hatta Sınırsız BanLandı ) Bılgınıze.
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx

İkvnin renkli kişilklerindendin
senınle sadece alışveriş yaptığımızda muhabbet etmiştik biraz :d yolun acık olsun 
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Bu Gidişin Umarım Bir Dönüşüde VArdır Seko Senle bı gorusmemız lazım
Blackizmll / BeRKaY
Blackizmll / BeRKaY
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- xxjournalxx
- İskele Babası
Allah yolunu açık etsin kardeşim...Bağımlısı olunacak bir oyun da değil bunun da farkına varmaya başladık artık.Hakkım varsa üzerinde helal olsun.Reel hayatında başarılar...(Berkay sen ne zaman oyunu bıraktın hacı insan bi haber verir?)
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
Gülüm Öncelıkle Oyunu Bırakmana Çok Üzüldüm..Kendın İçin En İyisini Yine Kendın Bilirsın Senın İçin Bu Oyunu Bırakmak İyi Olacaksa Bizlere Söz Söylemek Düşmez.Sana Reel Hayatta Başarılar Dilemek Isterdım Ama Zaten Sen Başarılısın O Yuzden Dilemıyorum
Alla Emanet oL Kendıne Çok İyi Bak Hakkım Varsa Sende Helal Olsun Sende Hakkını Helal Et.. Giderken Baya Kişiye Sövdun ... Kımse Durup Dururken Kufur Etmez Haketmıslerki Sövmüşün ( Alkış....) :=)
Göster

Bir Saniyesine Bile Hakim Olamadıgımız , Hükmedemediginiz Bir Hayat İçin Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanıza Gerek Yok..
- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
ßaşka ßirisi ßırakıyorum Dese Realde ßaşarılar Der Geçerim Ama Siz Gidiyosunuz Ya İçimden Hiç ßişe Yazmak Gelmiyo Düşünüyorum Ne Yazsam Diye Harbiden ßişe Yazasım Yok Olum Ne Diyim Ki Zaten Görüşüyoruz Ama Oyunda Olup O Klandan ßoş Muhabbet Yapıyoduk Ya Makara Yapıyoduk Ya Onu Çok Özlicem ße Serkana Aşkım Demeler Fkanın Göbeğiyle Dalga Geçmeler Daha Neler Neler Ne Sizi Unuturum Nede Geçirdiğimiz Zamanı Şunları Yazarken Gözümden Yaş Geliyo Yalan Değil Aynısını ßen Desem Oyunu ßırakıyorum Diye Küfür Ederdiniz Nereye Lan Diye Hiç ßişe Demiyorum Size Enes Kardeşiniz Hep Burda Eğer Olurda ßi Gün Geri Dönücez Derseniz Emin Olun ßenim Çarım Sizin Çarınızdır Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın 
Sakaryaxmerkez
Sakaryaxmerkez
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
Eyw kardeşim arkamızda sewenlerimizide bıraktık ztn bi bu koydu bna inş ist ye gelde reel de görüşelimTaTaNqaLaR yazdı:ßaşka ßirisi ßırakıyorum Dese Realde ßaşarılar Der Geçerim Ama Siz Gidiyosunuz Ya İçimden Hiç ßişe Yazmak Gelmiyo Düşünüyorum Ne Yazsam Diye Harbiden ßişe Yazasım Yok Olum Ne Diyim Ki Zaten Görüşüyoruz Ama Oyunda Olup O Klandan ßoş Muhabbet Yapıyoduk Ya Makara Yapıyoduk Ya Onu Çok Özlicem ße Serkana Aşkım Demeler Fkanın Göbeğiyle Dalga Geçmeler Daha Neler Neler Ne Sizi Unuturum Nede Geçirdiğimiz Zamanı Şunları Yazarken Gözümden Yaş Geliyo Yalan Değil Aynısını ßen Desem Oyunu ßırakıyorum Diye Küfür Ederdiniz Nereye Lan Diye Hiç ßişe Demiyorum Size Enes Kardeşiniz Hep Burda Eğer Olurda ßi Gün Geri Dönücez Derseniz Emin Olun ßenim Çarım Sizin Çarınızdır Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın
Sakaryaxmerkez
Across
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Byiblis
Byfka
SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
- TaTaNqaLaR
- İskele Babası
Gelicem Tabi Olum 2 Elim Kanda Olsa Gelicem Hiç Merak Etme Eğer Hakkım Varsa Helal Olsun Asıl Siz Hakkınızı Helal Edin
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
oyunu bıraktık ve bı Kac dusunce var kı . oynu Bırakma Sebebımız Olarak . bnm oyunu Bırakma Kararı aldıhım gece Klanda Soverek Hakaret Ettım 2 Tane dallama yuzunden bıraktımı sanıyorlar . tekrar ve son kez soluyorum . Oyunu Bırakmamızın KımseyLe ıLgısı YoktuR . Oyunu 1 Ay SNra Bırakmayı dusunuyordum ama Sadece Bıraz Erken geLdı . ve ıyı oLdu . bana Laf Edıp Bu gune Kadar bana sovenLer karsılıklarını dun ve bugun Bnden aLdılar . Oyunda buyuk Bı KufuR organızasyonu Wardı . Kımse K Bakmasın Tekrardan .Hakedene Hakkını verMeLı dıe dusunuyorum wE . bu gune kadar bana SovenLer . ıste bu Gun yanı Oyunu Bıraktıhım Gun Bnden KarsıLıklarını FazLaSıyLa ALdıLar . . . kavga Ettıhım Kısılerde . BeN KaVga Ettım Bunla oyunu BıraKtı Dıe . Bı Taraflarını kaLdırmasın . SızınLe Kavga Etmem SAdece vesıLe OLdu . zaten oyunu Bırakıcaktık ve Bıraktık . Bıttı . Bundan Sonra Bız YOkuz . hadı allaha emanetsınız .
charlarımıda Sorarsanız. Sevdıhım bı Abıye Bıraktım . napcana o karar VErıcek . Bundan Sonra. kralbuff patentı bnde degıLdıR . cnku bEn Dıe bırı oyunda Yok . . . !
charlarımıda Sorarsanız. Sevdıhım bı Abıye Bıraktım . napcana o karar VErıcek . Bundan Sonra. kralbuff patentı bnde degıLdıR . cnku bEn Dıe bırı oyunda Yok . . . !
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx