VeDA . . .Tayfa EyupSuLTAN

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mccaglar
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: BeTa

Re: VeDA . . .Tayfa EyupSuLTAN

Mesaj gönderen mccaglar »

Kankam Selametle Allaha Emanet oLun ReaL HaYaTTa BasaRılar :cry:
2008 den 2013'e Hala devam...
McCaGLaR

McCaGLaRII

McCaqLaR

Resim
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

Oraya Bırakanlar Arasında ( Xxxhostxxx ) ı yazmayı unuttum . . . oda Bıraktı ( hatta Sınırsız BanLandı ) Bılgınıze.
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

İkvnin renkli kişilklerindendin ;) senınle sadece alışveriş yaptığımızda muhabbet etmiştik biraz :d yolun acık olsun ;)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

Bu Gidişin Umarım Bir Dönüşüde VArdır Seko Senle bı gorusmemız lazım

Blackizmll / BeRKaY
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
Kullanıcı avatarı
xxjournalxx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xxjournalxx »

Allah yolunu açık etsin kardeşim...Bağımlısı olunacak bir oyun da değil bunun da farkına varmaya başladık artık.Hakkım varsa üzerinde helal olsun.Reel hayatında başarılar...(Berkay sen ne zaman oyunu bıraktın hacı insan bi haber verir?)

Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
Kullanıcı avatarı
Sheker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: FellowShip

Mesaj gönderen Sheker »

Gülüm Öncelıkle Oyunu Bırakmana Çok Üzüldüm..Kendın İçin En İyisini Yine Kendın Bilirsın Senın İçin Bu Oyunu Bırakmak İyi Olacaksa Bizlere Söz Söylemek Düşmez.Sana Reel Hayatta Başarılar Dilemek Isterdım Ama Zaten Sen Başarılısın O Yuzden Dilemıyorum :) Alla Emanet oL Kendıne Çok İyi Bak Hakkım Varsa Sende Helal Olsun Sende Hakkını Helal Et.. Giderken Baya Kişiye Sövdun ... Kımse Durup Dururken Kufur Etmez Haketmıslerki Sövmüşün ( Alkış....) :=)
Göster
Resim Resim

Bir Saniyesine Bile Hakim Olamadıgımız , Hükmedemediginiz Bir Hayat İçin Bir Dünya İçin Bu Kadar Fırıldak Olmanıza Gerek Yok..
Kullanıcı avatarı
TaTaNqaLaR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TaTaNqaLaR »

ßaşka ßirisi ßırakıyorum Dese Realde ßaşarılar Der Geçerim Ama Siz Gidiyosunuz Ya İçimden Hiç ßişe Yazmak Gelmiyo Düşünüyorum Ne Yazsam Diye Harbiden ßişe Yazasım Yok Olum Ne Diyim Ki Zaten Görüşüyoruz Ama Oyunda Olup O Klandan ßoş Muhabbet Yapıyoduk Ya Makara Yapıyoduk Ya Onu Çok Özlicem ße Serkana Aşkım Demeler Fkanın Göbeğiyle Dalga Geçmeler Daha Neler Neler Ne Sizi Unuturum Nede Geçirdiğimiz Zamanı Şunları Yazarken Gözümden Yaş Geliyo Yalan Değil Aynısını ßen Desem Oyunu ßırakıyorum Diye Küfür Ederdiniz Nereye Lan Diye Hiç ßişe Demiyorum Size Enes Kardeşiniz Hep Burda Eğer Olurda ßi Gün Geri Dönücez Derseniz Emin Olun ßenim Çarım Sizin Çarınızdır Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın :(

Sakaryaxmerkez
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
Kullanıcı avatarı
byiblis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen byiblis »

TaTaNqaLaR yazdı:ßaşka ßirisi ßırakıyorum Dese Realde ßaşarılar Der Geçerim Ama Siz Gidiyosunuz Ya İçimden Hiç ßişe Yazmak Gelmiyo Düşünüyorum Ne Yazsam Diye Harbiden ßişe Yazasım Yok Olum Ne Diyim Ki Zaten Görüşüyoruz Ama Oyunda Olup O Klandan ßoş Muhabbet Yapıyoduk Ya Makara Yapıyoduk Ya Onu Çok Özlicem ße Serkana Aşkım Demeler Fkanın Göbeğiyle Dalga Geçmeler Daha Neler Neler Ne Sizi Unuturum Nede Geçirdiğimiz Zamanı Şunları Yazarken Gözümden Yaş Geliyo Yalan Değil Aynısını ßen Desem Oyunu ßırakıyorum Diye Küfür Ederdiniz Nereye Lan Diye Hiç ßişe Demiyorum Size Enes Kardeşiniz Hep Burda Eğer Olurda ßi Gün Geri Dönücez Derseniz Emin Olun ßenim Çarım Sizin Çarınızdır Allaha Emanet Olun Kendinize İyi Bakın :(

Sakaryaxmerkez
Eyw kardeşim arkamızda sewenlerimizide bıraktık ztn bi bu koydu bna inş ist ye gelde reel de görüşelim
Across
Byiblis
Byfka

SEMT AŞKI EYÜP SULTAN
Kullanıcı avatarı
TaTaNqaLaR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen TaTaNqaLaR »

Gelicem Tabi Olum 2 Elim Kanda Olsa Gelicem Hiç Merak Etme Eğer Hakkım Varsa Helal Olsun Asıl Siz Hakkınızı Helal Edin
SonSuZa KaDaR aDaPaZaR HaFıZ
Kullanıcı avatarı
xxkralbuffxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen xxkralbuffxx »

oyunu bıraktık ve bı Kac dusunce var kı . oynu Bırakma Sebebımız Olarak . bnm oyunu Bırakma Kararı aldıhım gece Klanda Soverek Hakaret Ettım 2 Tane dallama yuzunden bıraktımı sanıyorlar . tekrar ve son kez soluyorum . Oyunu Bırakmamızın KımseyLe ıLgısı YoktuR . Oyunu 1 Ay SNra Bırakmayı dusunuyordum ama Sadece Bıraz Erken geLdı . ve ıyı oLdu . bana Laf Edıp Bu gune Kadar bana sovenLer karsılıklarını dun ve bugun Bnden aLdılar . Oyunda buyuk Bı KufuR organızasyonu Wardı . Kımse K Bakmasın Tekrardan .Hakedene Hakkını verMeLı dıe dusunuyorum wE . bu gune kadar bana SovenLer . ıste bu Gun yanı Oyunu Bıraktıhım Gun Bnden KarsıLıklarını FazLaSıyLa ALdıLar . . . kavga Ettıhım Kısılerde . BeN KaVga Ettım Bunla oyunu BıraKtı Dıe . Bı Taraflarını kaLdırmasın . SızınLe Kavga Etmem SAdece vesıLe OLdu . zaten oyunu Bırakıcaktık ve Bıraktık . Bıttı . Bundan Sonra Bız YOkuz . hadı allaha emanetsınız .
charlarımıda Sorarsanız. Sevdıhım bı Abıye Bıraktım . napcana o karar VErıcek . Bundan Sonra. kralbuff patentı bnde degıLdıR . cnku bEn Dıe bırı oyunda Yok . . . !
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx

Resim[/center]

“Genel Sohbet” sayfasına dön