istanbullu olsam bende gelirdim 6 kişi olurdukrapper yazdı:Bir tane gerizekalı hakkımda atıp tutuyor kardeş inanmayın bu salağa adres ver göstereyim kaç yaşımda oldugumu diyorum vermiyor .. Tipik bir klavye erkeği işte takma boşwer.intikamatesi yazdı::lol: :lol: :lol: konu gittikce galipleşiyor![]()
Bu arada 5 kişi olduk arkadaşlar isteyenler özel mesaj atabilirler..
İSTANBUL BULUŞMASI !!
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: İSTANBUL BULUŞMASI !!
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Yolun düşerse istanbula beklerim kardeşimintikamatesi yazdı:istanbullu olsam bende gelirdim 6 kişi olurdukrapper yazdı:Bir tane gerizekalı hakkımda atıp tutuyor kardeş inanmayın bu salağa adres ver göstereyim kaç yaşımda oldugumu diyorum vermiyor .. Tipik bir klavye erkeği işte takma boşwer.intikamatesi yazdı::lol: :lol: :lol: konu gittikce galipleşiyor![]()
Bu arada 5 kişi olduk arkadaşlar isteyenler özel mesaj atabilirler..![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
sen bu kadar az mı 49 kastın? :lol: yaşın kadar kastım demişsin ama bu kadar az çar kastığını sanmıyorum. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rapper yazdı:10 yıldır 49 olamadın diyo zaaaHypnotiq yazdı:Zuhaha sen kaç yaşındasıkın ki velet 18 yaşından küçükler gelemez diyorsun.La varya foruma castersımırganka ve senın icin giriyorum.Çünkü sen kendini betada tanıtıp (zuhahaa) bilmiş bilmiş konuşmaların ve oyunda bır halta yaramıyorsun 10 yıldır 49 lvl olamadın.Forumda da kendini kasıp düzgün cevap vermek istiyorsun zuhahahah.Bırde kapalı çarşıya yalandan konu açmıyor musun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok yücelen halıt takı seti yucelen kafa satılır.Lan sen hayatından 10m bir arada gordun mu kı
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gerizekalı ben her çarımı sana açıklamak zorunda mıyım şu an bu çarla oynuyorum ama merak etme senin yaşın kadar 49 level kastım ben velet !
YOL AL!
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:sen bu kadar az mı 49 kastın? :lol: yaşın kadar kastım demişsin ama bu kadar az çar kastığını sanmıyorum. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:rapper yazdı:10 yıldır 49 olamadın diyo zaaaHypnotiq yazdı:Zuhaha sen kaç yaşındasıkın ki velet 18 yaşından küçükler gelemez diyorsun.La varya foruma castersımırganka ve senın icin giriyorum.Çünkü sen kendini betada tanıtıp (zuhahaa) bilmiş bilmiş konuşmaların ve oyunda bır halta yaramıyorsun 10 yıldır 49 lvl olamadın.Forumda da kendini kasıp düzgün cevap vermek istiyorsun zuhahahah.Bırde kapalı çarşıya yalandan konu açmıyor musun : Yok yücelen halıt takı seti yucelen kafa satılır.Lan sen hayatından 10m bir arada gordun mu kı![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gerizekalı ben her çarımı sana açıklamak zorunda mıyım şu an bu çarla oynuyorum ama merak etme senin yaşın kadar 49 level kastım ben velet !
YOL AL!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Sunder
- Sahaf Yardımcısı
Merhabalar,
Ya konuyu getirdiğinizin yere bak.
Allah aşkına İFTAR YEMEĞİ'nden felan bahsediyorsunuz.
Burada boy ölçüsüyosunuz.
Konu gittikçe başka bir boyut kazanıyor. :?:
Ya konuyu getirdiğinizin yere bak.
Allah aşkına İFTAR YEMEĞİ'nden felan bahsediyorsunuz.
Burada boy ölçüsüyosunuz.
Konu gittikçe başka bir boyut kazanıyor. :?:

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
yemek varsa gelirimPROF yazdı:yok mu başka gelebilecek+18 olması gerekmiyor
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Lonca: <Estergon>
:lol: :lol: :lol:veym2 yazdı:yemek varsa gelirimPROF yazdı:yok mu başka gelebilecek+18 olması gerekmiyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
intikamatesi yazdı::lol: :lol: :lol:veym2 yazdı:yemek varsa gelirimPROF yazdı:yok mu başka gelebilecek+18 olması gerekmiyor
yemek olur tabi ama Alman usulü
bir varmış bir yokmuşum
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
PROF yazdı:intikamatesi yazdı::lol: :lol: :lol:veym2 yazdı:yemek varsa gelirimPROF yazdı:yok mu başka gelebilecek+18 olması gerekmiyor
yemek olur tabi ama Alman usulüherkesinki kendine