Merhaba,
Arkadaşlar Hayaletx klanının yapmış olduğu iftar yemeğini gördüm ve İstanbul için de böyle bir etkinlik yapılabilir diye düşündüm. Aşağıda gereken bilgileri yazdım gelmek isteyen arkadaşlar benle forumdan irtibata geçsinler.
Buluşma Kıtası : İstanbul Anadolu Yakası
Buluşma Semti : Belli Değil
Buluşma Yaş Sınırı : +18
Buluşma Tarihi : Belli Değil
* Buluşma erkekler için geçerlidir.
* Buluşmaya 18 'in yaşından küçüklerin gelmemesi önemle rica olunur
* Buluşmaya İstanbul'da yaşayanların katılması zorunludur.
* Buluşma yeri ve tarihi konu içerisinde bildirilecektir.
KONUYU TAKİP EDİN
İyi Forumlar
İSTANBUL BULUŞMASI !!
İSTANBUL BULUŞMASI !!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Re: İSTANBUL BULUŞMASI !!
Zuhaha sen kaç yaşındasıkın ki velet 18 yaşından küçükler gelemez diyorsun.La varya foruma castersımırganka ve senın icin giriyorum.Çünkü sen kendini betada tanıtıp (zuhahaa) bilmiş bilmiş konuşmaların ve oyunda bır halta yaramıyorsun 10 yıldır 49 lvl olamadın.Forumda da kendini kasıp düzgün cevap vermek istiyorsun zuhahahah.Bırde kapalı çarşıya yalandan konu açmıyor musun
Yok yücelen halıt takı seti yucelen kafa satılır.Lan sen hayatından 10m bir arada gordun mu kı
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İstanbulda olanların katılması Zorunludur ne demek ? 
İstanbulda olupta katılmayanlar ban. :?* Buluşmaya İstanbul'da yaşayanların katılması zorunludur.
PROF ümraniyede oturanların katılması zorunludurbu arada isteyeni ümraniyede ağırlayabilirim gelin tanışalım bi çay çorba ısmarlarım ama fazla bişey beklemeyin
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- IIDeSpaRaDoII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ya yegenım bırak bu işleri sen kumdan kale yap onunla oyna iftar yemeği vermek senin neyine
DDD
CılGınŞiFacı hayalxetxAYAZ
Yanlış yazmışım yani İstanbul'da olanlar katılabilir anlamında söyledimcarsialemdar yazdı:İstanbulda olanların katılması Zorunludur ne demek ?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Sen beni nerden tanıyorsun gir oyuna göstereyim kaç param olduğunu gerizekalı ! Sen benim velet oldugumu nerden biliyosun tanıyo musun ki beni bir yerinden uyduruyorsun ezik ! İstanbuldaysan adres ver veleti göstereyim sana bi yerin yerse tabi !Hypnotiq yazdı:Zuhaha sen kaç yaşındasıkın ki velet 18 yaşından küçükler gelemez diyorsun.La varya foruma castersımırganka ve senın icin giriyorum.Çünkü sen kendini betada tanıtıp (zuhahaa) bilmiş bilmiş konuşmaların ve oyunda bır halta yaramıyorsun 10 yıldır 49 lvl olamadın.Forumda da kendini kasıp düzgün cevap vermek istiyorsun zuhahahah.Bırde kapalı çarşıya yalandan konu açmıyor musun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yok yücelen halıt takı seti yucelen kafa satılır.Lan sen hayatından 10m bir arada gordun mu kı
![]()
![]()
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
10 yıldır 49 olamadın diyo zaaaHypnotiq yazdı:Zuhaha sen kaç yaşındasıkın ki velet 18 yaşından küçükler gelemez diyorsun.La varya foruma castersımırganka ve senın icin giriyorum.Çünkü sen kendini betada tanıtıp (zuhahaa) bilmiş bilmiş konuşmaların ve oyunda bır halta yaramıyorsun 10 yıldır 49 lvl olamadın.Forumda da kendini kasıp düzgün cevap vermek istiyorsun zuhahahah.Bırde kapalı çarşıya yalandan konu açmıyor musun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YOL AL!
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
:lol: :lol: :lol: konu gittikce galipleşiyor
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Bir tane gerizekalı hakkımda atıp tutuyor kardeş inanmayın bu salağa adres ver göstereyim kaç yaşımda oldugumu diyorum vermiyor .. Tipik bir klavye erkeği işte takma boşwer.intikamatesi yazdı::lol: :lol: :lol: konu gittikce galipleşiyor
Bu arada 5 kişi olduk arkadaşlar isteyenler özel mesaj atabilirler..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~