ADAm anneme ve bacıma sovdu lan ne kuzenı ..Muriscoyagmao yazdı:Manyakmısınız lan umut kapattır konuyu napıyorsunuz olm yaops:
S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
MCBALAMİR
TİTXTABİP
zumrutyaprak yazdı:Ematema ..İhtiiyar çarını .kaan arkdasıma hedıye etmıstım çarlarımı sılınce qerı aldım ...Kadır ben olmasam bır hıc bu zaman kadar ne yaptıysa benım sayemde ...Anlamadıqım bır mantık var ben Emrenın Çarını sılmedıqımı soyluyorum Namusum uzerıne yemın Ettım . ama ınanmak ıstemıyorlar kendılerını motıve etmısler çunku aralarından uzak olan benım .. Kadır herqun yanıma qelıp tıtxlerden bunu ıste tıtxlerden bunu al dıyen kım kım solesene ..benı kullanara kaan ve yılmazı soydun en son 110 m parasını soydun adamın yalansa yalande ..SEnkımsınlan benım aqzımı burnumu kıracan senı damdan asaqı atarım ayık ol .bır oyun ıçın deqmez ama... PARAMI WER..ejder asanı kdrgzm satmadan once yılmazın parasıyla madenlerını almadıkmı sonra sen yılmaza para verdın ve yucelen ardenel takım dızdı .ve o takımı sattın ve adam ıs yerıme qelıp benımle konusuyor ayıplan rezıl ettın çık dısarı hava al o damda olecen
Kaan kim Lan söLe çarLarını

New StyLe
McbaLamaRi sevmem saman aLtından su yüRütüyor . O yapmısddır kesınLkLe insanLara ıftıra atmakta üstNe yok SensızoLamam adam qibi adamdır .
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Ulan , Yunus charları silecek olsa bunu 2 yıl önce yapardı yada ben silecek olsam 2 yıl önce yapardım çaktın mı ? bzm 2 3 item için adam satacaklığımız yok onun için kime char siliyorsun die iftira atmayı kes ... Buda sana burdan kapak olsun ... Ayrıca Emre söylediydi Umutla konuşmuyorum diye (Nedense Bu cümle bütün şüpheleri Senin üzerine çekiyor)...zumrutyaprak yazdı:Ulan 3 yazındakı bebe ..sen ne antılıyosun ..Belkı sen sıldın çarı qq ben sılmedıqımı defalarca namusum uzerıne yemın ettım ..Ama ınanmıyorsanız ve benı suclu buluyorsanız TEK DELI SIz sınız ..Ayna yazdı:Kadir hiç bişey çalmadısenin bozuklugun var gibi... emreyle arası bozuk olan tek sensin. ve o sobee üyelikti . yani biz başkasına bişey vermedik . sen tuttun ablayada hırsız dedin ... akli dengende bozukluk var bence ...
İyi forumlar (Ahirette görülür herşey)
İyi forumlar...
Lordivoiki,Xxxlordivoxxx,XxlordivoxxLordiivo...,Rowxmavirüya

Öncelikle Umut kendi yaptıgın bişey için Kadiri sorumlu tutma O çarları sen sildin bundan adım gibi eminim kadir nasıl silebilir çarların silindigi saatlerde kadir oyunda ve benden yardım istedi bi olay için ve ben şifama sen kimsin diye pm attıgımda tanıdıgın için arkadaşın ismini verdin boş konuşma Yunusun dediği gibi Ahirette Görülecek Herşey Allan Seni Bildiği Gibi Yapsın Başka da bişey demiyorum
Bu konu uzamasın daha ben edecegim lafı edecegim küfürü ettim yüzünede ederim Ama birşey gördüm insan yemek yediği tabagada tükürüyormuş gerçekten zamanında kardeşim dedigim kişi ne akla hizmet 4 49 lwl char ve üyeliğin içine ana bacı söven bir çar bıraktı orasını anlayamıyorum bunu yapan item için degil garezi var belli + (Titxtabip) silinmedi umut nedense mcbalamir silindi o silinmedi ve saklıyorsun charı diyeceksin çakma çar yemişim senide çakmanıda İlk şifremi senden önce kadire verdim 5 ay boyunca chara elini sürmedi içinde ful max itemler oldugu zaman şimdi bi kaç iyileştirme item içinmi böyle birşey yapcak geç onu sen kadiri lekelemeye çalışma zaten onu dinleseydim bu olmucaktı degiştir şifreni kanka umut bişey yapar demişti dedim ne yapcak en fazla itemleri alır ama ne yaptıgınıda gördük daha laf anlatmaya kalkma itlerin duası kabul olsa gökten kemik yagardı ne kadar yemin edersen et takmadıktan sonra koymaz sana ne halt yersen ye artık
Silinenler
demrhanx Demirhanxşifa Emrebey Demirxyed
Silinenler
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
Yed06 yazdı:Bu konu uzamasın daha ben edecegim lafı edecegim küfürü ettim yüzünede ederim Ama birşey gördüm insan yemek yediği tabagada tükürüyormuş gerçekten zamanında kardeşim dedigim kişi ne akla hizmet 4 49 lwl char ve üyeliğin içine ana bacı söven bir çar bıraktı orasını anlayamıyorum bunu yapan item için degil garezi var belli + (Titxtabip) silinmedi umut nedense mcbalamir silindi o silinmedi ve saklıyorsun charı diyeceksin çakma çar yemişim senide çakmanıda İlk şifremi senden önce kadire verdim 5 ay boyunca chara elini sürmedi içinde ful max itemler oldugu zaman şimdi bi kaç iyileştirme item içinmi böyle birşey yapcak geç onu sen kadiri lekelemeye çalışma zaten onu dinleseydim bu olmucaktı degiştir şifreni kanka umut bişey yapar demişti dedim ne yapcak en fazla itemleri alır ama ne yaptıgınıda gördük daha laf anlatmaya kalkma itlerin duası kabul olsa gökten kemik yagardı ne kadar yemin edersen et takmadıktan sonra koymaz sana ne halt yersen ye artık
Silinenlerdemrhanx Demirhanxşifa Emrebey Demirxyed
Emre abi ameliyat olduğum için giremiyordum. Burdan öğrendim geçmiş olsun kim yaptıysa yanına kalmaz elbet bir gün bir şekilde çıkar ondan takma kafaya altı üstü oyun biz istedikmi yapamayacağımız item kasamayacağımız çar düşüremiyeceğimiz item yoktur.
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Vallahi yakıştıramadım ikinizede. Aklı başında 2 insan gözükürken şu açılan konu ve tartışılan mevzu 3 yaşındaki çocuk konusu. Milleti kendinize güldürmemek için daha çok güncel tutmayın bari..
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ben sılmedım benım ıtemde qozum yok tıtxtabıp sıldım dedım nıe ınanmıyorsunuz emre senınle alıp veremedım yok . ben kendı çarlarımı sıldım senınkını sıldıysem en adı o.çyum ama allah kuraan çarpsın sılmedım ben 4 çar ıçın kımseyı satmam ..ama kadır umut bıse yapar dedıyse o adam deıl çunku onun olan herseyde benım hakkım war bıde bosa sayıyor ben sana 4 tane 49 lwl çar kasarım abı hepsınede uretırım saheserını sen keyfıne bak ama benı yanlıs yere sucluyosunuz ıse qıtmem sucmu 3 de eve qelıorum çar 3 demı sılındı benmı sıldım pc de oyun yok ama emın onu sunucusunda oynamayı dusunuyorum ..forumdan takıp edıyordum yılmaz tlf açtı ordn haberım oldu ..zamanı qelınce ozurdıleceksınız ıns burdan o çarı sılen adam bunları okur ve delıkanlı qıbı çıkar soler ben sıldım umut *u bosuna sucladınız ve sızde hatanızı anlarsınız ..ben 3 ıtem 4 çar ıçın adammı satacam satacak olsam kadır ıçın herseyı yapmazdım.
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
MCBALAMİR
TİTXTABİP
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oceans LAnematema yazdı:zumrutyaprak yazdı:Ematema ..İhtiiyar çarını .kaan arkdasıma hedıye etmıstım çarlarımı sılınce qerı aldım ...Kadır ben olmasam bır hıc bu zaman kadar ne yaptıysa benım sayemde ...Anlamadıqım bır mantık var ben Emrenın Çarını sılmedıqımı soyluyorum Namusum uzerıne yemın Ettım . ama ınanmak ıstemıyorlar kendılerını motıve etmısler çunku aralarından uzak olan benım .. Kadır herqun yanıma qelıp tıtxlerden bunu ıste tıtxlerden bunu al dıyen kım kım solesene ..benı kullanara kaan ve yılmazı soydun en son 110 m parasını soydun adamın yalansa yalande ..SEnkımsınlan benım aqzımı burnumu kıracan senı damdan asaqı atarım ayık ol .bır oyun ıçın deqmez ama... PARAMI WER..ejder asanı kdrgzm satmadan once yılmazın parasıyla madenlerını almadıkmı sonra sen yılmaza para verdın ve yucelen ardenel takım dızdı .ve o takımı sattın ve adam ıs yerıme qelıp benımle konusuyor ayıplan rezıl ettın çık dısarı hava al o damda olecen
Kaan kim Lan söLe çarLarını
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
MCBALAMİR
TİTXTABİP