S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

S.a oncelıkle ben umut Mcbalamır ve Titxtabip çarlarını ıs dolasıyıla oyunu bırakırım umudu ıle sıldım fakat arkdasım yılmaz hatrına oyuna qerı dondum ...Ama hersey bıraktırıqm qıbı deıl ..

Ydemırhanın sıfacısı sılınmıs benden bılıyorlar pc de oyun yok nasıl sılebılırım anlamıs deılım açıklamasını yaptım ve konuyu qeçtım

Mcbalamır dekı ıtemler ...Efelerxgamsız (yılmaz ) arkasımındı sılerken kadırın hesabına esyaları bıraktım ve 67 m para koydum ..V msn uzerınden kadıre bunlar yılmazın dedım ve çektım qıttım oyuna qerı qeldım kadır kuzenım benımle konusmuyor ıtemlerı ve paraları vermıyor ıste bu oyun akrabayı bıle satıyor ...Kadır Zamanında Oceans (kaan) Arkadsımızın bende olan ıtemlerınıde çalmıstı ...Titx Loncasında olduqum ıçın onlarla konusup ıtem ıstıyor ve qerı vermıyor bu oyun kuzenımı bır hastalıklı ozurlu ınsana çevırdı Kendıne qel kadır.

İhtiiyar (Mcbalamir Titxtabip)
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
maviruyaxxumut
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Re: S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun

Mesaj gönderen maviruyaxxumut »

Adaşım bu felaket bir şey snn için üzügüm.Nasıl oluyor anlamayıorum :S
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
zumrutyaprak
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen zumrutyaprak »

maviruyaxxumut yazdı:Adaşım bu felaket bir şey snn için üzügüm.Nasıl oluyor anlamayıorum :S
Adamlar Hasta 7*24 pc basında kaptır oyuna kendını
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Kadir hiç bişey çalmadı :) senin bozuklugun var gibi... emreyle arası bozuk olan tek sensin. ve o sobee üyelikti . yani biz başkasına bişey vermedik . sen tuttun ablayada hırsız dedin ... akli dengende bozukluk var bence ...

İyi forumlar (Ahirette görülür herşey)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

İhtiiyar benim 3 mL' paramı çaLdı ve sora dediniz o çar benimdi saattım imzanda hala işi ne o çarın isminin .?
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SenSizOlaMaM »

Seni adam yerine koymuyorum bile artık tanımıyorum yoksun benim için...

böyle bir kişi bir başkasına bunları söylese ve Alt katında oturdugu halde inip bişiler yapmıyorsa bilinki bu oyunun umrunda olmadıgını gösterir . inersin agız burun bırakmazsın Annesi babası sana vursa bile belki boynunu bükmezsin ama tek kelimesi benim boynumu bükmeye yeter '' Oyun İçinmi '' bu kelime benim boynumu büker işte o yüzden susuyorum...senin yaptıklarını anlatmıyorum bile o kadar varki yazmaya zamanım yetmez ... oyunu beraber oyandııgın kişileriz sen dışarıda cennet bulmuştun bırakmıştın babam giibi olmayacagım demiştin geri dönmüssün herşeyin lafla sadece başka birsey degil yukarı yazdıgın her seyde lafta kalır anca o kadar ... Oyuna girmiyorsun telefona cvp vermiyorsun bir gün msn de yakalıyorum diyorsun ki charları sildim , itemleride sana bıraktım , sonra da yasaklıyorsun msnden , oyuna giriyorum para koymussun , item koymussun bunları ben almadım ki sen verdin ki zaten cogu benim itemlerimle yaptıgın itemler alım satım saheserlerine gelince , 2 tane charın vardı nasıl olurda 5 kadım kullanırsın kacar defa görevlerini yaptın ... Damla ya da hırsız dedin oda güzel onun kadımını kullanırken sen hırsızsın deseydin ya , beraber sıgınak migrat yaparken sen hırsızsın deseydın ben senle girmem deseydin ya bunları sallıyorum artık kimin ne bk oldugu belli ...oyun senin psikolohini bozmuş oyunu bırakıyorum diye bakıyorum mynet hesabı boş maillere giriyorum charın aktarılmıs , aynı isimde oyuncu acıyorum isim kullanılıyor diyor nasıl silinmişse üzerine senin yaptıgın hırsızlıgı söyleyim ;
Demirhanxşifa ya girip takıları alıp kendi şifana habersiz şekilde kaybolup sonra charı sildim diyerek başka hesaba aktarmak mı hırsızlık yoksa haberim olmadan ortak charlarımıızı silip itemleri benim haberim olmadan hesabıma bırakıp sonra msn de charları sildim itemleri sana bıraktım deyip yasaklamak mı hırsızlık bunu da sancak halkı söylesin susuyorum....
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
SenSizOlaMaM
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SenSizOlaMaM »

ben istiyordum item titxloncasından Allah belanı versin senin ya adamlardan her gün item alıp yansıtırdın bana bunları aldım diye titlerle tanıştıgın günden beri Ali abiden plus alıyorsun adam senin yüzünden kendi hesabına plus alamıyordu ben mi diyordum plus al diye , item al diye komiksin ya vallahi komik

Oyun için kuzenine abi dediği adama bunları yapan kişi bu akrabasını satıyor diyor kimin kimi sattığı belli konuştukça batıyorsun :)
Resim

BeşiktAŞK
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

inanılır gibi değil. İkinize de acıyorum. Realde yüzyüze bakıyorsunuz bir de ..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen erdinc »

Yaşanacak o kadar güzel şey varken,hayattan keyif almak yerine birbirinize kıyıyorsunuz.
Basit bir oyun ama yapılan onca emek var uykusuz geceler arkadaşlıklar vs. ..
Siz arkadaştan da ötesiniz kuzensiniz kansınız ya da ben karışmayayım..
Bunları burdan tartışmak yerine kendi aranız da halledin de millete kendinizi güldürmeyin.
Allah'a emanet olun..

Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Manyakmısınız lan umut kapattır konuyu napıyorsunuz olm ya :oops:
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".

“Genel Sohbet” sayfasına dön