S.a oncelıkle ben umut Mcbalamır ve Titxtabip çarlarını ıs dolasıyıla oyunu bırakırım umudu ıle sıldım fakat arkdasım yılmaz hatrına oyuna qerı dondum ...Ama hersey bıraktırıqm qıbı deıl ..
Ydemırhanın sıfacısı sılınmıs benden bılıyorlar pc de oyun yok nasıl sılebılırım anlamıs deılım açıklamasını yaptım ve konuyu qeçtım
Mcbalamır dekı ıtemler ...Efelerxgamsız (yılmaz ) arkasımındı sılerken kadırın hesabına esyaları bıraktım ve 67 m para koydum ..V msn uzerınden kadıre bunlar yılmazın dedım ve çektım qıttım oyuna qerı qeldım kadır kuzenım benımle konusmuyor ıtemlerı ve paraları vermıyor ıste bu oyun akrabayı bıle satıyor ...Kadır Zamanında Oceans (kaan) Arkadsımızın bende olan ıtemlerınıde çalmıstı ...Titx Loncasında olduqum ıçın onlarla konusup ıtem ıstıyor ve qerı vermıyor bu oyun kuzenımı bır hastalıklı ozurlu ınsana çevırdı Kendıne qel kadır.
İhtiiyar (Mcbalamir Titxtabip)
S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
MCBALAMİR
TİTXTABİP
- maviruyaxxumut
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Re: S.a Okuyunda Bır Insan oyun ıçın kuzenını nasıl satar okuyun
Adaşım bu felaket bir şey snn için üzügüm.Nasıl oluyor anlamayıorum :S
Mavıruyaxxumut (Ecel Getiren)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
Drowxdumanyak (Ejder Asa)
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Adamlar Hasta 7*24 pc basında kaptır oyuna kendınımaviruyaxxumut yazdı:Adaşım bu felaket bir şey snn için üzügüm.Nasıl oluyor anlamayıorum :S
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
MCBALAMİR
TİTXTABİP
Kadir hiç bişey çalmadı
senin bozuklugun var gibi... emreyle arası bozuk olan tek sensin. ve o sobee üyelikti . yani biz başkasına bişey vermedik . sen tuttun ablayada hırsız dedin ... akli dengende bozukluk var bence ...
İyi forumlar (Ahirette görülür herşey)
İyi forumlar (Ahirette görülür herşey)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
İhtiiyar benim 3 mL' paramı çaLdı ve sora dediniz o çar benimdi saattım imzanda hala işi ne o çarın isminin .?

New StyLe
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
Seni adam yerine koymuyorum bile artık tanımıyorum yoksun benim için...
böyle bir kişi bir başkasına bunları söylese ve Alt katında oturdugu halde inip bişiler yapmıyorsa bilinki bu oyunun umrunda olmadıgını gösterir . inersin agız burun bırakmazsın Annesi babası sana vursa bile belki boynunu bükmezsin ama tek kelimesi benim boynumu bükmeye yeter '' Oyun İçinmi '' bu kelime benim boynumu büker işte o yüzden susuyorum...senin yaptıklarını anlatmıyorum bile o kadar varki yazmaya zamanım yetmez ... oyunu beraber oyandııgın kişileriz sen dışarıda cennet bulmuştun bırakmıştın babam giibi olmayacagım demiştin geri dönmüssün herşeyin lafla sadece başka birsey degil yukarı yazdıgın her seyde lafta kalır anca o kadar ... Oyuna girmiyorsun telefona cvp vermiyorsun bir gün msn de yakalıyorum diyorsun ki charları sildim , itemleride sana bıraktım , sonra da yasaklıyorsun msnden , oyuna giriyorum para koymussun , item koymussun bunları ben almadım ki sen verdin ki zaten cogu benim itemlerimle yaptıgın itemler alım satım saheserlerine gelince , 2 tane charın vardı nasıl olurda 5 kadım kullanırsın kacar defa görevlerini yaptın ... Damla ya da hırsız dedin oda güzel onun kadımını kullanırken sen hırsızsın deseydin ya , beraber sıgınak migrat yaparken sen hırsızsın deseydın ben senle girmem deseydin ya bunları sallıyorum artık kimin ne bk oldugu belli ...oyun senin psikolohini bozmuş oyunu bırakıyorum diye bakıyorum mynet hesabı boş maillere giriyorum charın aktarılmıs , aynı isimde oyuncu acıyorum isim kullanılıyor diyor nasıl silinmişse üzerine senin yaptıgın hırsızlıgı söyleyim ;
Demirhanxşifa ya girip takıları alıp kendi şifana habersiz şekilde kaybolup sonra charı sildim diyerek başka hesaba aktarmak mı hırsızlık yoksa haberim olmadan ortak charlarımıızı silip itemleri benim haberim olmadan hesabıma bırakıp sonra msn de charları sildim itemleri sana bıraktım deyip yasaklamak mı hırsızlık bunu da sancak halkı söylesin susuyorum....
böyle bir kişi bir başkasına bunları söylese ve Alt katında oturdugu halde inip bişiler yapmıyorsa bilinki bu oyunun umrunda olmadıgını gösterir . inersin agız burun bırakmazsın Annesi babası sana vursa bile belki boynunu bükmezsin ama tek kelimesi benim boynumu bükmeye yeter '' Oyun İçinmi '' bu kelime benim boynumu büker işte o yüzden susuyorum...senin yaptıklarını anlatmıyorum bile o kadar varki yazmaya zamanım yetmez ... oyunu beraber oyandııgın kişileriz sen dışarıda cennet bulmuştun bırakmıştın babam giibi olmayacagım demiştin geri dönmüssün herşeyin lafla sadece başka birsey degil yukarı yazdıgın her seyde lafta kalır anca o kadar ... Oyuna girmiyorsun telefona cvp vermiyorsun bir gün msn de yakalıyorum diyorsun ki charları sildim , itemleride sana bıraktım , sonra da yasaklıyorsun msnden , oyuna giriyorum para koymussun , item koymussun bunları ben almadım ki sen verdin ki zaten cogu benim itemlerimle yaptıgın itemler alım satım saheserlerine gelince , 2 tane charın vardı nasıl olurda 5 kadım kullanırsın kacar defa görevlerini yaptın ... Damla ya da hırsız dedin oda güzel onun kadımını kullanırken sen hırsızsın deseydin ya , beraber sıgınak migrat yaparken sen hırsızsın deseydın ben senle girmem deseydin ya bunları sallıyorum artık kimin ne bk oldugu belli ...oyun senin psikolohini bozmuş oyunu bırakıyorum diye bakıyorum mynet hesabı boş maillere giriyorum charın aktarılmıs , aynı isimde oyuncu acıyorum isim kullanılıyor diyor nasıl silinmişse üzerine senin yaptıgın hırsızlıgı söyleyim ;
Demirhanxşifa ya girip takıları alıp kendi şifana habersiz şekilde kaybolup sonra charı sildim diyerek başka hesaba aktarmak mı hırsızlık yoksa haberim olmadan ortak charlarımıızı silip itemleri benim haberim olmadan hesabıma bırakıp sonra msn de charları sildim itemleri sana bıraktım deyip yasaklamak mı hırsızlık bunu da sancak halkı söylesin susuyorum....

BeşiktAŞK
- SenSizOlaMaM
- İskele Babası
ben istiyordum item titxloncasından Allah belanı versin senin ya adamlardan her gün item alıp yansıtırdın bana bunları aldım diye titlerle tanıştıgın günden beri Ali abiden plus alıyorsun adam senin yüzünden kendi hesabına plus alamıyordu ben mi diyordum plus al diye , item al diye komiksin ya vallahi komik
Oyun için kuzenine abi dediği adama bunları yapan kişi bu akrabasını satıyor diyor kimin kimi sattığı belli konuştukça batıyorsun
Oyun için kuzenine abi dediği adama bunları yapan kişi bu akrabasını satıyor diyor kimin kimi sattığı belli konuştukça batıyorsun

BeşiktAŞK
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
inanılır gibi değil. İkinize de acıyorum. Realde yüzyüze bakıyorsunuz bir de ..
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Yaşanacak o kadar güzel şey varken,hayattan keyif almak yerine birbirinize kıyıyorsunuz.
Basit bir oyun ama yapılan onca emek var uykusuz geceler arkadaşlıklar vs. ..
Siz arkadaştan da ötesiniz kuzensiniz kansınız ya da ben karışmayayım..
Bunları burdan tartışmak yerine kendi aranız da halledin de millete kendinizi güldürmeyin.
Allah'a emanet olun..
Karagumruk
Basit bir oyun ama yapılan onca emek var uykusuz geceler arkadaşlıklar vs. ..
Siz arkadaştan da ötesiniz kuzensiniz kansınız ya da ben karışmayayım..
Bunları burdan tartışmak yerine kendi aranız da halledin de millete kendinizi güldürmeyin.
Allah'a emanet olun..
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: İstiklal
Manyakmısınız lan umut kapattır konuyu napıyorsunuz olm ya
ops:
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".