Veletler Kendini Belli Ediyor...
- mythbusters
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Veletler Kendini Belli Ediyor...
SOBEE'nin gazabı :lol:
Hırsızlıkta son nokta, yaratıcılık sınır tanımıyor!
[GM]Abura geri döndü! Abura'nın gazabı'nı almak isteyen ID ve şifrelerini özel msj. atsınlar :lol:
*bu bir şakadır her ihtimale karşın yazalım :lol:
Hırsızlıkta son nokta, yaratıcılık sınır tanımıyor!
[GM]Abura geri döndü! Abura'nın gazabı'nı almak isteyen ID ve şifrelerini özel msj. atsınlar :lol:
*bu bir şakadır her ihtimale karşın yazalım :lol:
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
arkadaş bunlarınki datanın neresiyle oynamaysa benim anlamadığım tamam bende datayla oynuorum elime ejder takıp hayaldende olsa kendimi sevindiriorum
ama sadece o bende gözükür sizde gözükmez bu işde başka bir iş var diyorum çünkü onlar a yı b yaptıysa bile sizde a yine a dır yani o itemi o ne yaptıysa sizde asıl halidir !!!
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
bbknow yazdı:İŞTe weLedLeR her YeRde beLLı edeR kenDını . Amq cocukLaRı o DataLaRla oynanMıs bıR konu deqıL o bır oyun HatasıdıR . Yonetım qerekLı acıkLamayı veRmısdır . bıraz akıLLı Ol #@!? WiLysi Sancak sunuCusu Sohbet kanaLına yazDıqın ıftıraLarın bedelını ceKeceSKın . Ceyda abLama haKaRet eTmek neymıs qosteRırız adam ol.wily yazdı:Datalarla oynamayı öğRenmişLer.. Evet hakLısın Başımız büyük beLa'da. Neden diceksin ; Veled bunLar, Yeni biRşey ÖğrenmişLer oyunda aRtık böLgeden duRmadan yansıtıRLar..biR foto'da benden oLsun
Wily İsa'a yapılan Davranıs Bana'da YapıLmış Demektir. Argo kelimeleriniz yüzünden sizleri kınıyorum. Eğer bir anlaşmazlık varsa konusalım olayı çözelim.
SevgiLerLe..
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
SaLLa İbucuqumCin0 yazdı:bbknow yazdı:İŞTe weLedLeR her YeRde beLLı edeR kenDını . Amq cocukLaRı o DataLaRla oynanMıs bıR konu deqıL o bır oyun HatasıdıR . Yonetım qerekLı acıkLamayı veRmısdır . bıraz akıLLı Ol #@!? WiLysi Sancak sunuCusu Sohbet kanaLına yazDıqın ıftıraLarın bedelını ceKeceSKın . Ceyda abLama haKaRet eTmek neymıs qosteRırız adam ol.wily yazdı:Datalarla oynamayı öğRenmişLer.. Evet hakLısın Başımız büyük beLa'da. Neden diceksin ; Veled bunLar, Yeni biRşey ÖğrenmişLer oyunda aRtık böLgeden duRmadan yansıtıRLar..biR foto'da benden oLsun
Wily İsa'a yapılan Davranıs Bana'da YapıLmış Demektir. Argo kelimeleriniz yüzünden sizleri kınıyorum. Eğer bir anlaşmazlık varsa konusalım olayı çözelim.
SevgiLerLe..
GeRi DöNeCeK !!!
. Wily .
. Wily .
WaxWhineRAVYN yazdı:Datalarla oynamak suçtur. Cezai işlem gerektirir, dikkat ediniz.
Ayrıca elindeki fotoyu ikv desteğe gönderirsen gerekli işlem yapılır
İyiForumlar...
Ceza ; Süresiz İKV dünyasından uzaklaştırmalara kadar yolu vardır.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih