Veletler Kendini Belli Ediyor...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mythbusters
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Veletler Kendini Belli Ediyor...

Mesaj gönderen mythbusters »

:) Oynanırda bu derece salaklar nasıl oynar o soru işareti :)
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

SOBEE'nin gazabı :lol:

Hırsızlıkta son nokta, yaratıcılık sınır tanımıyor!

[GM]Abura geri döndü! Abura'nın gazabı'nı almak isteyen ID ve şifrelerini özel msj. atsınlar :lol:

*bu bir şakadır her ihtimale karşın yazalım :lol:
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

arkadaş bunlarınki datanın neresiyle oynamaysa benim anlamadığım tamam bende datayla oynuorum elime ejder takıp hayaldende olsa kendimi sevindiriorum :D ama sadece o bende gözükür sizde gözükmez bu işde başka bir iş var diyorum çünkü onlar a yı b yaptıysa bile sizde a yine a dır yani o itemi o ne yaptıysa sizde asıl halidir !!!
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cin0 »

bbknow yazdı:
wily yazdı:Datalarla oynamayı öğRenmişLer.. Evet hakLısın Başımız büyük beLa'da. Neden diceksin ; Veled bunLar, Yeni biRşey ÖğrenmişLer oyunda aRtık böLgeden duRmadan yansıtıRLar.. :D biR foto'da benden oLsun :D

Resim
İŞTe weLedLeR her YeRde beLLı edeR kenDını . Amq cocukLaRı o DataLaRla oynanMıs bıR konu deqıL o bır oyun HatasıdıR . Yonetım qerekLı acıkLamayı veRmısdır . bıraz akıLLı Ol #@!? WiLysi Sancak sunuCusu Sohbet kanaLına yazDıqın ıftıraLarın bedelını ceKeceSKın . Ceyda abLama haKaRet eTmek neymıs qosteRırız adam ol.

Wily İsa'a yapılan Davranıs Bana'da YapıLmış Demektir. Argo kelimeleriniz yüzünden sizleri kınıyorum. Eğer bir anlaşmazlık varsa konusalım olayı çözelim.

SevgiLerLe..
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
wily
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wily »

Cin0 yazdı:
bbknow yazdı:
wily yazdı:Datalarla oynamayı öğRenmişLer.. Evet hakLısın Başımız büyük beLa'da. Neden diceksin ; Veled bunLar, Yeni biRşey ÖğrenmişLer oyunda aRtık böLgeden duRmadan yansıtıRLar.. :D biR foto'da benden oLsun :D

Resim
İŞTe weLedLeR her YeRde beLLı edeR kenDını . Amq cocukLaRı o DataLaRla oynanMıs bıR konu deqıL o bır oyun HatasıdıR . Yonetım qerekLı acıkLamayı veRmısdır . bıraz akıLLı Ol #@!? WiLysi Sancak sunuCusu Sohbet kanaLına yazDıqın ıftıraLarın bedelını ceKeceSKın . Ceyda abLama haKaRet eTmek neymıs qosteRırız adam ol.

Wily İsa'a yapılan Davranıs Bana'da YapıLmış Demektir. Argo kelimeleriniz yüzünden sizleri kınıyorum. Eğer bir anlaşmazlık varsa konusalım olayı çözelim.

SevgiLerLe..
SaLLa İbucuqum :D 16 yaşında veLed LeRLemi Uğraşacaz biRde ? neyse Yarın akŞam Medresede MevLüt veRcez oRda oLmaya çaLış güzeL bişey oLsun Harun'uda aLmayı unutma :D
GeRi DöNeCeK !!!

. Wily .
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

WaxWhineRAVYN yazdı:Datalarla oynamak suçtur. Cezai işlem gerektirir, dikkat ediniz.

Ayrıca elindeki fotoyu ikv desteğe gönderirsen gerekli işlem yapılır ;)

İyiForumlar...

Ceza ; Süresiz İKV dünyasından uzaklaştırmalara kadar yolu vardır.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih

“Genel Sohbet” sayfasına dön