Yazı yazmıştım sildim, oke kadir senindir sorunun artık sorunum degil benim yazımıda yazmam zaten beni arasanda ulaşamazsınızKronicxdjkadiro yazdı:ismail lütfen...
lonca içi konusuyom ben durduk yerde laf dalaşı yapmanın kimseye faydası olmaz sadece sinirlerimizi yıpratır...
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KABUS TEAM
Re: Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Kronicxdjkadiro yazdı:kardeşlerim bu ne hal bır bıraktık arkamız toz duman yüzümüzü ceviremiyoz....
çok şeyi dert ediyonuz oluruna bırakın lütfen yakında göüşürüz inş... süre tanıyın bize...
ne zaman dönceniz oyuna ya artık hiç oyuna giresim bile yok bea

- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Kronicx Loncasının ilk Büyücü Zırhı Düşmüştür..

Kronicxbüyücü
Kronicxhemşire
Kronicxhokkabaz
Kronicx?? (Nick Bulamadım
)

Kronicxbüyücü
Kronicxhemşire
Kronicxhokkabaz
Kronicx?? (Nick Bulamadım
- Kronicxdjkadiro
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ismail öle demek istemedim sayfamızda yerin baş köşe sohbetleriniz iç açıcı olsun kardeşim yanlış anlama.....
arkadaşlar oyundan sıkıldım serdarda öle görünüyo şimdilik başka oynla mesgulüz düşünme aşamasındayız aklımızdasınızzz
arkadaşlar oyundan sıkıldım serdarda öle görünüyo şimdilik başka oynla mesgulüz düşünme aşamasındayız aklımızdasınızzz
KronicxDJkadiro xXx KronicxDeWRimXxX
KRONİC LONCA BAŞKAN YARDIMCISI
KRONİC LONCA BAŞKAN YARDIMCISI
[/b]
TEBRİK EDERİM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM.
istkvxmunise yazdı:Kronicx Loncasının ilk Büyücü Zırhı Düşmüştür..
Kronicxbüyücü
Kronicxhemşire
Kronicxhokkabaz
Kronicx?? (Nick Bulamadım)
TEBRİK EDERİM BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM.
SeRDaR

Hayırlı cumalar iyi günler dilerim herkese kolay gelsin bizlerede dua edin arkadaşlar
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Ejder Asa üretilmiştir..

Kadro Liste Güncellemesi [24 Ağustos 2010(Salı)]
Selamlar,
Lonca kadromuzdan bir kaç arkadaşımızın isimleri silinmiştir. Ayrıca aşağıda bulunan üyelerimizin yan karakter hesapları bulunmaktadır.
Lonca hakkında şikayet ve önerilerinizi; Sudeys, Djkadiroo ve Esadullah'a bilgirmelisiniz. Önem olarak bilinen; Klan hakkında hiç bir şiakyeti dikkate almıyoruz(küfür hariç).
Lonca kadrosu, loncaya üye alındığında veya üye çıktığında güncellenmemektedir. Belirli aralıklarla (gün/tarih) arasında lonca kadrosunda değişiklik yapılmaktadır.
_____________________________________________________________________________________________________
Kronicx ailesi Karakter Kadrosu (tekrar) Güncellenmiştir [24 Ağustos 2010(Salı)]
1- Kronicxlider & Kronicxsudeys > Serdar
2- Kronicxdjkadiro & Kronicxdewrim > Abdulkadir
3- Kronicxsinem > Sinem
4- Kronicxesadullah > Muhammed Ali
5- Kronicxsanctuary > Ali Hakan
6- Kronicxkıtmir & Kronicxkitmir > Hüseyin
7- Kronicxkardelen > Fehmi
8- Kronicxhemşire & Kronicxbüyücü > Mert
9- Kronicxeneeesss > Enes
10- Kronicxbedirhan > Bedirhan
11- Kronicxaşık > Ahmet
12- Kronicxtrap > Yahya
13- Kronicxnora > Ömer
14- Kronicxömer > Ömer Yılmaz
15- Kronicxyeliz > Yeliz
_____________________________________________________________________________________________________
* Lonca listesi lonca yönetimi tarafından(gerektiğinde) değiştirilebilir.
* Loncaya üye olan her kişi, lonca kurallarını ve üye özelliklerini kabul etmiş sayılır.
Hayırlı ramazanlar dileriz,
Muhammed Ali - Esadullah
Lonca kadromuzdan bir kaç arkadaşımızın isimleri silinmiştir. Ayrıca aşağıda bulunan üyelerimizin yan karakter hesapları bulunmaktadır.
Lonca hakkında şikayet ve önerilerinizi; Sudeys, Djkadiroo ve Esadullah'a bilgirmelisiniz. Önem olarak bilinen; Klan hakkında hiç bir şiakyeti dikkate almıyoruz(küfür hariç).
Lonca kadrosu, loncaya üye alındığında veya üye çıktığında güncellenmemektedir. Belirli aralıklarla (gün/tarih) arasında lonca kadrosunda değişiklik yapılmaktadır.
Kronicx ailesi Karakter Kadrosu (tekrar) Güncellenmiştir [24 Ağustos 2010(Salı)]
1- Kronicxlider & Kronicxsudeys > Serdar
2- Kronicxdjkadiro & Kronicxdewrim > Abdulkadir
3- Kronicxsinem > Sinem
4- Kronicxesadullah > Muhammed Ali
5- Kronicxsanctuary > Ali Hakan
6- Kronicxkıtmir & Kronicxkitmir > Hüseyin
7- Kronicxkardelen > Fehmi
8- Kronicxhemşire & Kronicxbüyücü > Mert
9- Kronicxeneeesss > Enes
10- Kronicxbedirhan > Bedirhan
11- Kronicxaşık > Ahmet
12- Kronicxtrap > Yahya
13- Kronicxnora > Ömer
14- Kronicxömer > Ömer Yılmaz
15- Kronicxyeliz > Yeliz
* Lonca listesi lonca yönetimi tarafından(gerektiğinde) değiştirilebilir.
* Loncaya üye olan her kişi, lonca kurallarını ve üye özelliklerini kabul etmiş sayılır.
Hayırlı ramazanlar dileriz,
Muhammed Ali - Esadullah
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Merhabalar arkadaşlar ;
Bu gün itibari ile bir son ve bir başlangıç yapıyorum ve bu başlangıçta arkamda duran beni herzaman destekleyen arkdaşlarımla birlikte en güzel zamanları birlikte yaşamak için MeRaN sunucusunda ki iki yıllık emeğime "Nokta" koyup Kendimi daha rahat daha mutlu hissettiğim arkdaşlarımın yanına geliyorum TıLsıM sunucusundaki Kronicx loncası içinde bulunan bazı arkdaşlarım beni çok iyi tanıyorlar artık aranızda olduğumu bilmenizi istedim oyun içinde herkese ulaşamadım buradan öğrenmeniz daha iyi olacaktır.
". . .K r o N i C x N o R a. . ."
Bu gün itibari ile bir son ve bir başlangıç yapıyorum ve bu başlangıçta arkamda duran beni herzaman destekleyen arkdaşlarımla birlikte en güzel zamanları birlikte yaşamak için MeRaN sunucusunda ki iki yıllık emeğime "Nokta" koyup Kendimi daha rahat daha mutlu hissettiğim arkdaşlarımın yanına geliyorum TıLsıM sunucusundaki Kronicx loncası içinde bulunan bazı arkdaşlarım beni çok iyi tanıyorlar artık aranızda olduğumu bilmenizi istedim oyun içinde herkese ulaşamadım buradan öğrenmeniz daha iyi olacaktır.
". . .K r o N i C x N o R a. . ."
Nick
/color]Nora
Sunucu
/color]Meran(SoN)/TıLsıM(Başlangıç)
Karakter Türü
/color]SAVAŞÇI ŞİFACI BÜYÜCÜ

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]
Sunucu
Karakter Türü

вєηιм кσякυм öℓмєк ∂єgιℓ, ѕєη∂єη Aуяι кAℓмAк.
NoRa[49] Noraşifa[45]