Mertal yazdı:
Bazıları bu fotoları neden koydugumu soracak. Söyleyim benim Cabbar adlı çarım vardı vede çalındı çalınmadan önce 2tane kadim hidra verdim Hateme (SAVAŞsanatı)latif üretecekti.Sonra çarım çalındı neyse ben yeni çar kastım büyücü ejder üretecektim kadimi istedim tamam verecem verecem dedi o çarımda silindi, daha sonra bu çarı kasıyorum gene istedim nede olsa hakkım vermiyorum dedi fotolarda galiba alamamışım dedigi söz zaten kimin sayesinde kestin ben olmasam kesemezdin vermiyorum kadimini dedi ben arkasına düşmem.Oyunda koskoca görevli bunu yaparsa diyer oyuncular ne yapar acaba.Neyse oda lonca efsanelerin kokan agıznın kokusunu dindirir belki 2 kadim. He söyleyim hatem bey karnın açsa doyuram 2 kadim kesmez seni....
Tanıyın kimin ney oldugunu
Kenan Bu senin yaptıga diyecek bir sozum yok...
Arkadaslar olay sundan ıbaret ...Kendı Arkadaslarım arasında bır kadım kesımı duzenleyıp aramızda sahıserlerı eksık olanlara sahıser uretmek ıcın kadım kesmeye karar verdık...
Ve yan carlarla kesıp kadımlerle uretım yapacaktık..
bu konuyu acan sahıs abı benım gorevım var banada kesın dedı bızde sadece kendı aramızda oldugunu ve ne ıcın kestıgımı anlattık
Dedıgı tek kelıme su ıdı abı sız kesım benım gorevım olsun kadımlerı verırım sıze hıc yoksa gorevım olur dedı ve bızde (benım yan carım yerı bu arkadası gorev gurubuna aldık) Ve kestık kadımlerı aldım...
Aradan 1 kac ay gecrı ve gercek yuzunu gosterdı Sayın arkadas Loncamda mevcut olan 2 kişinin Carını caldı..
sureklı olarak gurup bolgelerıne gıttıgımız ıcın Kopma ve dusme anlarında arkadasların carlra gırmesı ıcın Şifrelererımızı bırbırımızle paylasıyorduk Ve bu arkadas Şifresını bıldıgı 2 kısının carlarını caldı Bır ortak Arkadası ıle bırlıkte...
Bızde loncadan Attık ... Daha sonra gelıp kadımlerı ıstedı sız olsanı ne yaparsınız ..
Not : bu Armut 1 kadım verdı bana 2 degıl vermedı dıyecek halım yok yalanda soylemem ..
ama bılınkı o kadımıde vermem Agzı acılınca kadımı verdım oluyor ..