SAVAŞsanatı ve gerçek yüzü!!!!!

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Mertal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SAVAŞsanatı ve gerçek yüzü!!!!!

Mesaj gönderen Mertal »

Resim

Resim

Resim

Bazıları bu fotoları neden koydugumu soracak. Söyleyim benim Cabbar adlı çarım vardı vede çalındı çalınmadan önce 2tane kadim hidra verdim Hateme (SAVAŞsanatı)latif üretecekti.Sonra çarım çalındı neyse ben yeni çar kastım büyücü ejder üretecektim kadimi istedim tamam verecem verecem dedi o çarımda silindi, daha sonra bu çarı kasıyorum gene istedim nede olsa hakkım vermiyorum dedi fotolarda galiba alamamışım dedigi söz zaten kimin sayesinde kestin ben olmasam kesemezdin vermiyorum kadimini dedi ben arkasına düşmem.Oyunda koskoca görevli bunu yaparsa diyer oyuncular ne yapar acaba.Neyse oda lonca efsanelerin kokan agıznın kokusunu dindirir belki 2 kadim. He söyleyim hatem bey karnın açsa doyuram 2 kadim kesmez seni....

Tanıyın kimin ney oldugunu
Kullanıcı avatarı
DisiSilahsor
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Academy Of War

Re: SAVAŞsanatı ve gerçek yüzü!!!!!

Mesaj gönderen DisiSilahsor »

:D
Resim

2006 B E T A EN ESKİLERDEN . . .

DişiSilahşör - GizliGörev -

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
suke6
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen suke6 »

:o :o
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR

Kullanıcı avatarı
Zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Zaza »

:o :o :o :o :o :o
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

Resim

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ ;)
crazyyouth
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen crazyyouth »

Cabbar evet biliyorum kardeşim seni çok materyal sattım ama hatem abimide iyi tanırım böyle şeyler çarına o hariç herkes giriyor yapmaz Oyunda bana ulaş 2 kadim halletmeye çalıcm
!!... > Crazyyouth [ €minÖnü ] Design < ...!!
Kullanıcı avatarı
SAVASsanati
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAVASsanati »

Mertal yazdı:Resim

Resim

Resim

Bazıları bu fotoları neden koydugumu soracak. Söyleyim benim Cabbar adlı çarım vardı vede çalındı çalınmadan önce 2tane kadim hidra verdim Hateme (SAVAŞsanatı)latif üretecekti.Sonra çarım çalındı neyse ben yeni çar kastım büyücü ejder üretecektim kadimi istedim tamam verecem verecem dedi o çarımda silindi, daha sonra bu çarı kasıyorum gene istedim nede olsa hakkım vermiyorum dedi fotolarda galiba alamamışım dedigi söz zaten kimin sayesinde kestin ben olmasam kesemezdin vermiyorum kadimini dedi ben arkasına düşmem.Oyunda koskoca görevli bunu yaparsa diyer oyuncular ne yapar acaba.Neyse oda lonca efsanelerin kokan agıznın kokusunu dindirir belki 2 kadim. He söyleyim hatem bey karnın açsa doyuram 2 kadim kesmez seni....

Tanıyın kimin ney oldugunu

Kenan Bu senin yaptıga diyecek bir sozum yok...

Arkadaslar olay sundan ıbaret ...Kendı Arkadaslarım arasında bır kadım kesımı duzenleyıp aramızda sahıserlerı eksık olanlara sahıser uretmek ıcın kadım kesmeye karar verdık...

Ve yan carlarla kesıp kadımlerle uretım yapacaktık..

bu konuyu acan sahıs abı benım gorevım var banada kesın dedı bızde sadece kendı aramızda oldugunu ve ne ıcın kestıgımı anlattık

Dedıgı tek kelıme su ıdı abı sız kesım benım gorevım olsun kadımlerı verırım sıze hıc yoksa gorevım olur dedı ve bızde (benım yan carım yerı bu arkadası gorev gurubuna aldık) Ve kestık kadımlerı aldım...

Aradan 1 kac ay gecrı ve gercek yuzunu gosterdı Sayın arkadas Loncamda mevcut olan 2 kişinin Carını caldı..

sureklı olarak gurup bolgelerıne gıttıgımız ıcın Kopma ve dusme anlarında arkadasların carlra gırmesı ıcın Şifrelererımızı bırbırımızle paylasıyorduk Ve bu arkadas Şifresını bıldıgı 2 kısının carlarını caldı Bır ortak Arkadası ıle bırlıkte...

Bızde loncadan Attık ... Daha sonra gelıp kadımlerı ıstedı sız olsanı ne yaparsınız ..

Not : bu Armut 1 kadım verdı bana 2 degıl vermedı dıyecek halım yok yalanda soylemem ..

ama bılınkı o kadımıde vermem Agzı acılınca kadımı verdım oluyor ..
SAVAŞsanatı
LODOS

RaKiBiNi ÇöZMeK SaVaŞı KaZaNMaK DeMeKTiR
Mertal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mertal »

Yalan yanlış konuşma 1-2 o kesimde benm görevim olmuştu bnmki ilk kesmdeydi vede o kesime katılmadım ben lazımsa alın demiştim geri verrim demiştin ama adamlıgın buymuş. Hırsız diyosun geldim itemleri elinize verdim başkası çalıyordu biz sakladık verdik itemleri sizin gibi armutlar hırsız dediniz tabi insaniyet namına bişe kalmadıysa dersiniz neyse verdik biz suçlu olduk vermesek biz iyi olurduk belki ama yakışmazdı neyse armut derdimde armutun adına yazık demekki sen byle oyunda iyi çar yapıyosun ondan bundan ufak defek ala ala ne desek boş seni böyle bilmezdim hatem abi verir derdim ama yaptıgın buymuş. tekrar söylüyorum 2, kesim de yoktum ilk kestimizde yani herkeze kesildiginde ben vardım hatta çara bişimivaaaaa girdi verdi sora bilirsiniz... başka sorun varsa söyleyim
Kullanıcı avatarı
ClaiS
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ClaiS »

ARKADŞLAR ZATEN MERTAL ÇARIDA ÇALINTIDIR O ÇAR ASLINDA BENİMDİR KENDİSİNİN SÜT DÖKMÜŞ KEDİ OLDUĞUNU ZANNETMEYİN SAVAŞSANATI NE YAPDIYSAN İYİ YAPMIŞSIN HAKETMİŞTİR. KULLANICI ADI m_p_t_m DİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''Bir kuzunun komuta ettiği bir arslanlar ordusu beni korkutmaz.
Ama aynı şeyi,bir arslan tarafından komuta edilen kuzu ordusu için söyleyemem...''
Büyük İskender
Ya bir yol bulacağız ya bir yol yapacağız
Hannibal
Mertal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mertal »

Iyorge yazdı:Selamlar

Hatem Görevlimi Haha Hiç Gülecegim Yoktu. :D
Bunuda bilmiyosan bence gülmenede gerek yok. Okadar aciz isen...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Millet kadim için insanların görevini yapıyor :D Ne çakallar ne enayiler var :D Herkez yolunu buluyo ohhh devam :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön