Merhabalar
Bildiğimiz üzere İstanbul Kıyamet Vakti ekibi iki grup bölgesini oyuna ekleyerek başarılı bir aşama kaydetmiştir ve oyunda yeni bir çağ açılmıştır. Boss'lardan düşen nadideler vb.
Bu olayın üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti ve şu an İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının sanal yaşamını rahatlatacak çok güzel yenilikler yapılabilir. Ve bunlar çok kolay!
.Arkadaş listesinin büyütülmesi
.Çantanın büyütülmesi
Ve benzerleri.
Bunlar çok basit ama çok kolaylık sağlayacak yenilikler olur. Çanta ve arkadaş listesi mesela 2 bölüm(sekmeden) oluşabilir, yanii sekme eklenebilir. Bunu yapmak gerçekten çok kolay.
Bunların ilersinde de bankaya şifre koyma gibi istekler de yoğun. Bu gibi istekleri yönetim güvenlik olayını düşünerek belli derecelerde, belli aşamalarda gerçekleştirebilir.
Ne zamandır forumlarda yer kaplayan bu ufak yenilikler gerçekten sanal yaşamı çok kolaylaştıracak!
Teşekkürler
Ufak yenilikler hk. (Yönetim bir göz atabilir)
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ufak yenilikler hk. (Yönetim bir göz atabilir)
2. bir çanta koyucaklarını sanmıyorum eğer 2. çanta konulursa ben giderim akreplere 2.çantayıda doldurana kadar işporta yapmam!
böle yapıcalağı içinde sadece işporta ile önceden para kasanlara haksızlık olur!
ayrıca daha önce dile getirildi ve yönetiminden biri yapılması söz konusu değil demişti!
Ama arkadaş listesi genişletilebilir!
böle yapıcalağı içinde sadece işporta ile önceden para kasanlara haksızlık olur!
ayrıca daha önce dile getirildi ve yönetiminden biri yapılması söz konusu değil demişti!
Ama arkadaş listesi genişletilebilir!
http://bit.ly/qM7njk
Banla şifresi Çar silme şifresi gereksiz şifreni çaldırtma gözünün önüne bak bence
) Ama çantanın büyütülmesi bide tezgah sisteminin açılması lazım
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
Kingxbüyü
JohnLocke
Teşkilat/Lodos...
atabey yazdı:Merhabalar
Bildiğimiz üzere İstanbul Kıyamet Vakti ekibi iki grup bölgesini oyuna ekleyerek başarılı bir aşama kaydetmiştir ve oyunda yeni bir çağ açılmıştır. Boss'lardan düşen nadideler vb.
Bu olayın üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti ve şu an İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının sanal yaşamını rahatlatacak çok güzel yenilikler yapılabilir. Ve bunlar çok kolay!
.Arkadaş listesinin büyütülmesi
.Çantanın büyütülmesi
Ve benzerleri.
Bunlar çok basit ama çok kolaylık sağlayacak yenilikler olur. Çanta ve arkadaş listesi mesela 2 bölüm(sekmeden) oluşabilir, yanii sekme eklenebilir. Bunu yapmak gerçekten çok kolay.
Bunların ilersinde de bankaya şifre koyma gibi istekler de yoğun. Bu gibi istekleri yönetim güvenlik olayını düşünerek belli derecelerde, belli aşamalarda gerçekleştirebilir.
Ne zamandır forumlarda yer kaplayan bu ufak yenilikler gerçekten sanal yaşamı çok kolaylaştıracak!
Teşekkürler
Ne zamandır berı açmayı düşündüğüm bır konuyu açmışsın bunu daha ıyı anlatmak mümkün deıl tebrıkler!
Ayrıca katılıyorum en yakın zamanda bunları görmek ıstıyoruz
Iyı Forumlar !!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Çanta özellikleri Altın Puls Gümüş Plus... paket sınıflandırılması yapılarak çözülebilir.
Arkadaş listesine gelince bence sadece Lonca listesi gelse yeterli olacaktır.
Sanırım bunun içinde lonca sisteminin gelmesi gerek.
Benim istediğim Ufak 1, 2 şey gelse güzel olacak bence
Eldiven ve ayakkabılarımız ikişerli olsa mesala bi elimde elektirk hasar diğer elimde ateş hasar
Bi ayağımda maraton papuç dier ayağımda da maraton papuç
Kemer ve küpe demiyecem başka oyunlara benzetmek istemem sonra
Ha Takı artırılabilir
10 tane parmağımız va mesela bunlarda 2 tanesini kullansak çokmu şey istemiş olurum
Arkadaş listesine gelince bence sadece Lonca listesi gelse yeterli olacaktır.
Eldiven ve ayakkabılarımız ikişerli olsa mesala bi elimde elektirk hasar diğer elimde ateş hasar
Bi ayağımda maraton papuç dier ayağımda da maraton papuç
Kemer ve küpe demiyecem başka oyunlara benzetmek istemem sonra
Ha Takı artırılabilir

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
bunların kolay işler olduğunu biliyoruz ama her dengenin sağlam tutulması gerekiyor bu nedenle çanta tehlikeli fakat arkadaş listesi için 3-4 saat 6 kişi uğraşır 10 dakika dfa oyunun dışına atar bi girmişiz arkadaş listemiz iki katı olmuş 
dier oyunlar da 2 çanta var ama dier oyunlardaki eşyaları sattığımza az bir para gelmektedir ama bizim oyunumuzda bi kk sat oohooo
onun için 2 çanta doldururum 1 gece çanta kassam 1M para olur
onun için gelmi0 sanırım

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
cidden katılıyorum. kontrolsüz güzellik, güzellik değildir. size bu bölgeleri verdiler. ama bu bölgelerden düşen eşyaları sığdıracak kadar büyük bir çanta vermediler. öyleyse biz ne anladık bu işten.

1453 yazdı:Çanta özellikleri Altın Puls Gümüş Plus... paket sınıflandırılması yapılarak çözülebilir.
Arkadaş listesine gelince bence sadece Lonca listesi gelse yeterli olacaktır.Sanırım bunun içinde lonca sisteminin gelmesi gerek.
Bi ayağımda maraton papuç dier ayağımda da maraton papuç![]()
Kemer ve küpe demiyecem başka oyunlara benzetmek istemem sonra![]()
Ha Takı artırılabilir10 tane parmağımız va mesela bunlarda 2 tanesini kullansak çokmu şey istemiş olurum
![]()
Ben yakını görmek ıçın bı gözlük uzağı görmek ıçın bı qözlük ıstıom onu nasıl yaparıs xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı