Ufak yenilikler hk. (Yönetim bir göz atabilir)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Ufak yenilikler hk. (Yönetim bir göz atabilir)

Mesaj gönderen atabey »

Merhabalar

Bildiğimiz üzere İstanbul Kıyamet Vakti ekibi iki grup bölgesini oyuna ekleyerek başarılı bir aşama kaydetmiştir ve oyunda yeni bir çağ açılmıştır. Boss'lardan düşen nadideler vb.

Bu olayın üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti ve şu an İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının sanal yaşamını rahatlatacak çok güzel yenilikler yapılabilir. Ve bunlar çok kolay!

.Arkadaş listesinin büyütülmesi
.Çantanın büyütülmesi

Ve benzerleri.

Bunlar çok basit ama çok kolaylık sağlayacak yenilikler olur. Çanta ve arkadaş listesi mesela 2 bölüm(sekmeden) oluşabilir, yanii sekme eklenebilir. Bunu yapmak gerçekten çok kolay.

Bunların ilersinde de bankaya şifre koyma gibi istekler de yoğun. Bu gibi istekleri yönetim güvenlik olayını düşünerek belli derecelerde, belli aşamalarda gerçekleştirebilir.

Ne zamandır forumlarda yer kaplayan bu ufak yenilikler gerçekten sanal yaşamı çok kolaylaştıracak!

Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ufak yenilikler hk. (Yönetim bir göz atabilir)

Mesaj gönderen Grandxtexas »

2. bir çanta koyucaklarını sanmıyorum eğer 2. çanta konulursa ben giderim akreplere 2.çantayıda doldurana kadar işporta yapmam!

böle yapıcalağı içinde sadece işporta ile önceden para kasanlara haksızlık olur!

ayrıca daha önce dile getirildi ve yönetiminden biri yapılması söz konusu değil demişti!

Ama arkadaş listesi genişletilebilir!
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
blackking
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen blackking »

Banla şifresi Çar silme şifresi gereksiz şifreni çaldırtma gözünün önüne bak bence =)) Ama çantanın büyütülmesi bide tezgah sisteminin açılması lazım
Xblacqkinqx
Kingxbüyü
JohnLocke

Teşkilat/Lodos...
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

atabey yazdı:Merhabalar

Bildiğimiz üzere İstanbul Kıyamet Vakti ekibi iki grup bölgesini oyuna ekleyerek başarılı bir aşama kaydetmiştir ve oyunda yeni bir çağ açılmıştır. Boss'lardan düşen nadideler vb.

Bu olayın üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti ve şu an İstanbul Kıyamet Vakti oyuncularının sanal yaşamını rahatlatacak çok güzel yenilikler yapılabilir. Ve bunlar çok kolay!

.Arkadaş listesinin büyütülmesi
.Çantanın büyütülmesi

Ve benzerleri.

Bunlar çok basit ama çok kolaylık sağlayacak yenilikler olur. Çanta ve arkadaş listesi mesela 2 bölüm(sekmeden) oluşabilir, yanii sekme eklenebilir. Bunu yapmak gerçekten çok kolay.

Bunların ilersinde de bankaya şifre koyma gibi istekler de yoğun. Bu gibi istekleri yönetim güvenlik olayını düşünerek belli derecelerde, belli aşamalarda gerçekleştirebilir.

Ne zamandır forumlarda yer kaplayan bu ufak yenilikler gerçekten sanal yaşamı çok kolaylaştıracak!

Teşekkürler

Ne zamandır berı açmayı düşündüğüm bır konuyu açmışsın bunu daha ıyı anlatmak mümkün deıl tebrıkler!

Ayrıca katılıyorum en yakın zamanda bunları görmek ıstıyoruz

Iyı Forumlar !!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Çanta özellikleri Altın Puls Gümüş Plus... paket sınıflandırılması yapılarak çözülebilir.

Arkadaş listesine gelince bence sadece Lonca listesi gelse yeterli olacaktır. :) Sanırım bunun içinde lonca sisteminin gelmesi gerek.

Benim istediğim Ufak 1, 2 şey gelse güzel olacak bence :)

Eldiven ve ayakkabılarımız ikişerli olsa mesala bi elimde elektirk hasar diğer elimde ateş hasar :)

Bi ayağımda maraton papuç dier ayağımda da maraton papuç :D

Kemer ve küpe demiyecem başka oyunlara benzetmek istemem sonra :)

Ha Takı artırılabilir :) 10 tane parmağımız va mesela bunlarda 2 tanesini kullansak çokmu şey istemiş olurum :P
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

bunların kolay işler olduğunu biliyoruz ama her dengenin sağlam tutulması gerekiyor bu nedenle çanta tehlikeli fakat arkadaş listesi için 3-4 saat 6 kişi uğraşır 10 dakika dfa oyunun dışına atar bi girmişiz arkadaş listemiz iki katı olmuş ;)
Kullanıcı avatarı
Helme
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Helme »

dier oyunlar da 2 çanta var ama dier oyunlardaki eşyaları sattığımza az bir para gelmektedir ama bizim oyunumuzda bi kk sat oohooo :) onun için 2 çanta doldururum 1 gece çanta kassam 1M para olur :) onun için gelmi0 sanırım
Resim
Tokerx (Silindi)[Savaşçı]
Resim
Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]
Resim
Vengat (Silindi)[Şifacı]
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

cidden katılıyorum. kontrolsüz güzellik, güzellik değildir. size bu bölgeleri verdiler. ama bu bölgelerden düşen eşyaları sığdıracak kadar büyük bir çanta vermediler. öyleyse biz ne anladık bu işten.
ResimResim
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

:arrow: ;)
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

1453 yazdı:Çanta özellikleri Altın Puls Gümüş Plus... paket sınıflandırılması yapılarak çözülebilir.

Arkadaş listesine gelince bence sadece Lonca listesi gelse yeterli olacaktır. :) Sanırım bunun içinde lonca sisteminin gelmesi gerek.

Benim istediğim Ufak 1, 2 şey gelse güzel olacak bence :)

Eldiven ve ayakkabılarımız ikişerli olsa mesala bi elimde elektirk hasar diğer elimde ateş hasar :)

Bi ayağımda maraton papuç dier ayağımda da maraton papuç :D

Kemer ve küpe demiyecem başka oyunlara benzetmek istemem sonra :)

Ha Takı artırılabilir :) 10 tane parmağımız va mesela bunlarda 2 tanesini kullansak çokmu şey istemiş olurum :P

Ben yakını görmek ıçın bı gözlük uzağı görmek ıçın bı qözlük ıstıom onu nasıl yaparıs xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön