Ecel Getiren vs Latif
Re: Ecel Getiren vs Latif
Latifle ne kadar seri büyücü veya şifacı kesebilirsiniz ? Ecelle ne kadar seri saldırabilirsiniz ? İkisinin kullanış yerleri ve etkileri farklı.
Abdullah
Bu iki şaheser silahı birden kullanmış ve yorum yapabilecek hiçbir kimse yokmu oyunda???
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Latif Sn de 1300-1500 Ecel 2 sn de 2400-2700 ortalama 2550 yanı snde 1275 hasar olarak latif kriti koalrak latif 5x10
Ecel 3x6 Ecel 2500 ama kiritik 4 bin nerde 6 kat latifin 5 katına birşey dionuz ama kritik zırhı var gösterilmeyen..
Latif ismi ve tipi daha güzel Ecelde sadece baş kısmı var gerisi antık mızrak gibi latif ama uğraşı ister
+ Kara cin (Zırh lı yaratıkalr) Hafif Silahlar İster + Yetenkelerde Latif Daha çok vurur Latifin tek kötü yanı 5 kızıl 5 yonca ecel ise 5 şelit 5 sibir istemesı daha pahalı olması .............
Ecel 3x6 Ecel 2500 ama kiritik 4 bin nerde 6 kat latifin 5 katına birşey dionuz ama kritik zırhı var gösterilmeyen..
Latif ismi ve tipi daha güzel Ecelde sadece baş kısmı var gerisi antık mızrak gibi latif ama uğraşı ister
+ Kara cin (Zırh lı yaratıkalr) Hafif Silahlar İster + Yetenkelerde Latif Daha çok vurur Latifin tek kötü yanı 5 kızıl 5 yonca ecel ise 5 şelit 5 sibir istemesı daha pahalı olması .............
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
- Trendd
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ecel getiren. Sebebi İse OkO'da Vazgeçilmez Bir Silah.Ecel Getiren Şekli Latif'e Göre Daha Şekil
Her Türlü Ecel Getiren Derim..Latif Hakkındaki Yorumum ise Tank Olucaksan veya Para ve Maden kasıcaksan ( Yeraltı Bölgesin'de ) Latif Derim. 
Not: Ecel Getiren Kullanıyoruz ki Biliyoruz ...
Not: Ecel Getiren Kullanıyoruz ki Biliyoruz ...

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Sen sol elınede ecel alsan yıne ezıksınTrendd yazdı:Ecel getiren. Sebebi İse OkO'da Vazgeçilmez Bir Silah.Ecel Getiren Şekli Latif'e Göre Daha ŞekilHer Türlü Ecel Getiren Derim..Latif Hakkındaki Yorumum ise Tank Olucaksan veya Para ve Maden kasıcaksan ( Yeraltı Bölgesin'de ) Latif Derim.
Not: Ecel Getiren Kullanıyoruz ki Biliyoruz ...![]()
![]()
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Her iki silahı da kullandım demişim görmedin heralde.Eğer hala teredütün varsa imzamdaki ismi Meran sunucusunda ara her iki silahı da gösteriyim.Designer yazdı:Bu iki şaheser silahı birden kullanmış ve yorum yapabilecek hiçbir kimse yokmu oyunda???
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
latif daha güzel hem ucu sivri
karşıdakine güzel gelir 
İdlerin Katliyam Vadisi!
xDarkiMMortaLx yazdı:Her iki silahı da kullandım demişim görmedin heralde.Eğer hala teredütün varsa imzamdaki ismi Meran sunucusunda ara her iki silahı da gösteriyim.Designer yazdı:Bu iki şaheser silahı birden kullanmış ve yorum yapabilecek hiçbir kimse yokmu oyunda???
Senin öyle yazdığını gördüm ona lafım yok ama sadece senin yorumun var. Yorum yapan arkadşlar kendi düşünelerini ve tahminlerini yazmışlar bana ise somut yani gözlemlenmiş bilgi lazım. Tecrübe edilmiş bilgi lazım
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
her iki silahi da uzun süredir kullanmaktayim hatta 4 şaheseride kullanmaktayim uzun bir süredir. ama konumuz latifle ecel olduğğu için onlar hakkında yorum yapacağim.
vs de latifle ecel karşilaşirsa ecel çok rahat alir çünkü vs lerin süresi çok kısaldi ne kada çok hasar verirsen okadar lehine biter vs ve ecelde bu konuda iyi iskasida az.
ama dersenki ecelmi üreteyim yoksa latifmi ben derim ki iki side gereksiz (tabi çok zengin değilsen ve gösteriş meraklisi) latife ve ecele harcanan madene yazik bence, latife ve ecele vereceğin maden yerine çift item bir kafa üret vs lerde ecel kadar iyi bence, canavar kesimindede kadimin verdiği yücelen dişi kullan pişman olmazsin ve paran ile madenin cebinde kalir. latifle ecel harcanan maden lerin gerçek değerini yansitmiyor...
latifle ve ecelle tank da oldum latifin yeri bir başka tank likta
vs de latifle ecel karşilaşirsa ecel çok rahat alir çünkü vs lerin süresi çok kısaldi ne kada çok hasar verirsen okadar lehine biter vs ve ecelde bu konuda iyi iskasida az.
ama dersenki ecelmi üreteyim yoksa latifmi ben derim ki iki side gereksiz (tabi çok zengin değilsen ve gösteriş meraklisi) latife ve ecele harcanan madene yazik bence, latife ve ecele vereceğin maden yerine çift item bir kafa üret vs lerde ecel kadar iyi bence, canavar kesimindede kadimin verdiği yücelen dişi kullan pişman olmazsin ve paran ile madenin cebinde kalir. latifle ecel harcanan maden lerin gerçek değerini yansitmiyor...
latifle ve ecelle tank da oldum latifin yeri bir başka tank likta

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
Bende ecel var ama bana kalırsa latif ecelden çok daha iyi..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !