Arkadaşlar öncelikle ben bu iki şaheser silahtan birini üreteceğim ( en azından ilk etapta ). Forumda buna benzer konular daha önce açıldı biliyorum. Forumda aradım baktım ama istediğim yanıtları bulamadım. :evil:
Arkadaşlar ben bu 2 şaheseri de kullanan 3 kişiye sordum ikisi latif , birisi ecel getiren dedi. Normal olarak bir tanesini üreten arkadaşlardan ecel getiren üretmiş olanlara sorduğumda "tabiki ecel getiren" yanıtını, latif üretmiş arkadaşlara sorduğumdada "tabiki latif" yanıtını alıyorum. Yani kısacası bir adet şaheser silah üretmiş savaşçı arkadaşlar kendi ürettiğini öneriyor.
Benim bu konuda sizlerden bikaç ricam olacak;
1- Lütfen SADECE bu 2 şaheser silahıda kullanmış arkadaşlar yorum yapsınlar.
2- Lütfen yorum yapacak olan arkadaşkar hangi şaheser silahı önerdiklerini ( zahmet olmazsa ) biraz açıklasınlar.
3- Lütfen kimse saçma konu, daha önce açıldı vs gibi sözlerle konuyu kirletmesin.
Şimdiden hepinize Teşekkürler
Ecel Getiren vs Latif
Ecel Getiren vs Latif
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Ecel Getiren vs Latif
2 Sılahıda kullanmadım ama onerım Ecel Getıren
Çünkü latıf 1 sanıyede hasar verdıgı ıcın sen agır ve sert vuruş skıllerını kullandıgın esnada onun normal vuruşu boşa gıdıcek..
Çünkü latıf 1 sanıyede hasar verdıgı ıcın sen agır ve sert vuruş skıllerını kullandıgın esnada onun normal vuruşu boşa gıdıcek..
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bencede ecel getiren...Nedeni:Ecel düz vuruş 2200 2500 civarı vuruken latif 1000 1500 civarı vuroyor kritikde ise latif 2500 gibi vruken ecelinki 4 bin küsürü buluyor.Seri vurması ise kesinlikle bu iki şaheserde tartışlmaz çünkü eskisi gibi yetenek kullanmadan dalan yok yetenek kullanıldıgı için seri vurusn pek bi önemi kalmıyor...Sonuc olarak ecel daha iyi
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
kesinlekle ecel arkadasların dediği gibi latifte yetenek kullandığın ıcın normal vurusu bosa gider ama yaratık keserken latifi hiç bir silaha değşmem yani ws de ecel yaratıkta latif
auril & DoubleLift
WS DE ECEL YARATIK KESMEDE LATİF EĞER GÖRÜNTÜSÜDE GÜZEL OLSUN DİYOSAN LATİF ÜRET DERİM
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
bwingrove yazdı:WS DE ECEL YARATIK KESMEDE LATİF EĞER GÖRÜNTÜSÜDE GÜZEL OLSUN DİYOSAN LATİF ÜRET DERİM![]()
![]()
Budur xD Latıf gblerde fena ışe yarıyor ama OkO'da nafıle ama OkO'da tank olup elıne bunu alırsan o daha bambaşka bışı tabı xDxD
Bışı sorcam latıf+tank denıyen varmı bence ıyı olur qıbı ??
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Yetenekle vuruş yapıldığında normal vuruş boşa gider diyen arkadaşlar sağlam uydurmuşlar...
İki vuruş birleşir...
Eğer ağır vuruşun 4 bin ise 1500 de normal vuruş de 5500 vurur...
Ben çoğu kişiden Latif daha iyi diye duydum...
Hem isim olarak, hem görüntü olarak hem de etki olarak en iyisi Latif...
İki vuruş birleşir...
Eğer ağır vuruşun 4 bin ise 1500 de normal vuruş de 5500 vurur...
Hem isim olarak, hem görüntü olarak hem de etki olarak en iyisi Latif...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

EmirBerkKorkmaz yazdı:Yetenekle vuruş yapıldığında normal vuruş boşa gider diyen arkadaşlar sağlam uydurmuşlar...
İki vuruş birleşir...
Eğer ağır vuruşun 4 bin ise 1500 de normal vuruş de 5500 vurur...![]()
Hem isim olarak, hem görüntü olarak hem de etki olarak en iyisi Latif...![]()
valla bu kadar çok ecel getiren savunan kişinin çıkması beni şaşırttı vede ecel getiren kullanan yok galiba aralarında :shock:
Ben yazdığım gibi dört kişiye sordum (konuda 3 kişi yazıyor ama az önce sığınağa girmeden önce bir kişi daha buldum ) hem ecel hemde latif kullanan ikisi ecel diyor ikisi latif
son olarak bu iki şaheseri kullanan arkadşların yorumlarını bekliyorum
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ecel getırenın krıtık vurs ıhtımalı az.2 sn de bır 2200 vurdugunu dusunursek.
latıf sn de 1200 vuruyor boylece latıf daha cok hasar verıyor.ustelık latıfın krıtık oranı mukemmel.
2 kısı aynı anda akreplere dalsın.latıflı daha once öldürür.bende ecel latıf yok ama kullanan arkadasım var.latıflı + ecelı olan herkes yaratık keserken latıfle dalar.ecel süs olsun dıye uretmıslerdır.
dıyolarsa zaten skıl atıyoruz .serı vurus deıl tek seferde en yuksek vurus.
GIDIN YUCELEN HALIT OSMIRIDYUM KAFA KOPRAN ALIN:EN AZINDAN DAHA AZ PARA HARCARSINIZ
latıf sn de 1200 vuruyor boylece latıf daha cok hasar verıyor.ustelık latıfın krıtık oranı mukemmel.
2 kısı aynı anda akreplere dalsın.latıflı daha once öldürür.bende ecel latıf yok ama kullanan arkadasım var.latıflı + ecelı olan herkes yaratık keserken latıfle dalar.ecel süs olsun dıye uretmıslerdır.
dıyolarsa zaten skıl atıyoruz .serı vurus deıl tek seferde en yuksek vurus.
GIDIN YUCELEN HALIT OSMIRIDYUM KAFA KOPRAN ALIN:EN AZINDAN DAHA AZ PARA HARCARSINIZ