Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)
İlk önce Allah'ın selamı üzerinize olsun lafı fazla uzatmıcam.Şuana kadar 60'ı geçmiş junon yapmışlıüım var ve bi o kadarda 5mi geçmiş örs parası vermiş bulunmaktayım.Bununla ilgili 2 kez desteğe mesaj ulaştırdım fakat hiçbir cevap gelmedi bende çareyi burda aradım ki herkez görsün.Şimdi bir çok arkadaşımızda en az 2'şer zırh ve bir çok takı seti var..ve biz her grypla girdiğimzde kimseye hiç zırh dşmüyo hadi 2buçuk saat çar çur oldu..bakın size çok samimi söylüyorum gözüümn önnde sadece 2 zırh çktı daha fazlasını görmedm artık bana çıkmadığı için bende kendimden ümidi kestim plusum var her ay tıkır tıkır plus alıyorum+bunun cabasıda yüzde 50 şans felan bunların hepsi yalan..Bana 60n üstünde junona gitmişlim var bakın 60 kez gttim demiyrum 60'ın üstünde junona gitmişliğim var sadece kıyamet alevi yüzük ama gel gelelimki diğer arkadaşlara birden fazla zırh ve birden fazla şaheser takı onlardan ne eksiğimz var hadi 1 olur 2 olur ama 3.snde buna şans diyemem çünkü ikvde bir çok oyuncu bunu kabullenenemiş durumda.Vallaha size söyleyim plusumn bitmesine 3 hafta var bu 3 haftayı hergün junon keserek değerlenrdcem bakalım zırh çıkmassa banada eyvallah ne plus ne ikv artık benim için biter.GB GB Dİyorduk böyle bi sistm oldunu bilmiordum ..Bakın bir yönetici gel,p desteğe iletin drse cevabım şu: 2 kere desteğe mesaj attım gelen kutusu 0..Herkeze iyi oyunlar.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)
Britishtobacco92 yazdı:İlk önce Allah'ın selamı üzerinize olsun lafı fazla uzatmıcam.Şuana kadar 60'ı geçmiş junon yapmışlıüım var ve bi o kadarda 5mi geçmiş örs parası vermiş bulunmaktayım.Bununla ilgili 2 kez desteğe mesaj ulaştırdım fakat hiçbir cevap gelmedi bende çareyi burda aradım ki herkez görsün.Şimdi bir çok arkadaşımızda en az 2'şer zırh ve bir çok takı seti var..ve biz her grypla girdiğimzde kimseye hiç zırh dşmüyo hadi 2buçuk saat çar çur oldu..bakın size çok samimi söylüyorum gözüümn önnde sadece 2 zırh çktı daha fazlasını görmedm artık bana çıkmadığı için bende kendimden ümidi kestim plusum var her ay tıkır tıkır plus alıyorum+bunun cabasıda yüzde 50 şans felan bunların hepsi yalan..Bana 60n üstünde junona gitmişlim var bakın 60 kez gttim demiyrum 60'ın üstünde junona gitmişliğim var sadece kıyamet alevi yüzük ama gel gelelimki diğer arkadaşlara birden fazla zırh ve birden fazla şaheser takı onlardan ne eksiğimz var hadi 1 olur 2 olur ama 3.snde buna şans diyemem çünkü ikvde bir çok oyuncu bunu kabullenenemiş durumda.Vallaha size söyleyim plusumn bitmesine 3 hafta var bu 3 haftayı hergün junon keserek değerlenrdcem bakalım zırh çıkmassa banada eyvallah ne plus ne ikv artık benim için biter.GB GB Dİyorduk böyle bi sistm oldunu bilmiordum ..Bakın bir yönetici gel,p desteğe iletin drse cevabım şu: 2 kere desteğe mesaj attım gelen kutusu 0..Herkeze iyi oyunlar.
/alkış
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Bu Konu güncel kalsınki tepkimz görünsün.

- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
vallha oruçlu milet kötü söz söyletecekler ha bu ne yaw 1 tane bile zırh düşmüyor zırhı düşürenle düürmeyen arasındaki fark ne ikiside kesiyor junonnu adaletsizlik var burda
<)
Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı
Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Vallahi bu kadar şans muhabbetide olmaz :!:Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanıMadende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Bu oyunda şanslı olucaklar kazanıcaksa ısımız var
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
Olur olur benim kasamda 400e yakın ametist var 13 apa var ama 1 sibiryalı yokBritishtobacco92 yazdı:Vallahi bu kadar şans muhabbetide olmaz :!:Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanıMadende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Vallahi iş şansa binmeye devam ederse vay halimize

çok beklersiniz siz
ben boşu boşuna kapattırmadım plusımı