Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)

Mesaj gönderen Britishtobacco92 »

İlk önce Allah'ın selamı üzerinize olsun lafı fazla uzatmıcam.Şuana kadar 60'ı geçmiş junon yapmışlıüım var ve bi o kadarda 5mi geçmiş örs parası vermiş bulunmaktayım.Bununla ilgili 2 kez desteğe mesaj ulaştırdım fakat hiçbir cevap gelmedi bende çareyi burda aradım ki herkez görsün.Şimdi bir çok arkadaşımızda en az 2'şer zırh ve bir çok takı seti var..ve biz her grypla girdiğimzde kimseye hiç zırh dşmüyo hadi 2buçuk saat çar çur oldu..bakın size çok samimi söylüyorum gözüümn önnde sadece 2 zırh çktı daha fazlasını görmedm artık bana çıkmadığı için bende kendimden ümidi kestim plusum var her ay tıkır tıkır plus alıyorum+bunun cabasıda yüzde 50 şans felan bunların hepsi yalan..Bana 60n üstünde junona gitmişlim var bakın 60 kez gttim demiyrum 60'ın üstünde junona gitmişliğim var sadece kıyamet alevi yüzük ama gel gelelimki diğer arkadaşlara birden fazla zırh ve birden fazla şaheser takı onlardan ne eksiğimz var hadi 1 olur 2 olur ama 3.snde buna şans diyemem çünkü ikvde bir çok oyuncu bunu kabullenenemiş durumda.Vallaha size söyleyim plusumn bitmesine 3 hafta var bu 3 haftayı hergün junon keserek değerlenrdcem bakalım zırh çıkmassa banada eyvallah ne plus ne ikv artık benim için biter.GB GB Dİyorduk böyle bi sistm oldunu bilmiordum ..Bakın bir yönetici gel,p desteğe iletin drse cevabım şu: 2 kere desteğe mesaj attım gelen kutusu 0..Herkeze iyi oyunlar.
Resim
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Başka türlü tepkimizi veremiyoruz(Junon-zırh)

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Britishtobacco92 yazdı:İlk önce Allah'ın selamı üzerinize olsun lafı fazla uzatmıcam.Şuana kadar 60'ı geçmiş junon yapmışlıüım var ve bi o kadarda 5mi geçmiş örs parası vermiş bulunmaktayım.Bununla ilgili 2 kez desteğe mesaj ulaştırdım fakat hiçbir cevap gelmedi bende çareyi burda aradım ki herkez görsün.Şimdi bir çok arkadaşımızda en az 2'şer zırh ve bir çok takı seti var..ve biz her grypla girdiğimzde kimseye hiç zırh dşmüyo hadi 2buçuk saat çar çur oldu..bakın size çok samimi söylüyorum gözüümn önnde sadece 2 zırh çktı daha fazlasını görmedm artık bana çıkmadığı için bende kendimden ümidi kestim plusum var her ay tıkır tıkır plus alıyorum+bunun cabasıda yüzde 50 şans felan bunların hepsi yalan..Bana 60n üstünde junona gitmişlim var bakın 60 kez gttim demiyrum 60'ın üstünde junona gitmişliğim var sadece kıyamet alevi yüzük ama gel gelelimki diğer arkadaşlara birden fazla zırh ve birden fazla şaheser takı onlardan ne eksiğimz var hadi 1 olur 2 olur ama 3.snde buna şans diyemem çünkü ikvde bir çok oyuncu bunu kabullenenemiş durumda.Vallaha size söyleyim plusumn bitmesine 3 hafta var bu 3 haftayı hergün junon keserek değerlenrdcem bakalım zırh çıkmassa banada eyvallah ne plus ne ikv artık benim için biter.GB GB Dİyorduk böyle bi sistm oldunu bilmiordum ..Bakın bir yönetici gel,p desteğe iletin drse cevabım şu: 2 kere desteğe mesaj attım gelen kutusu 0..Herkeze iyi oyunlar.

/alkış
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bu Konu güncel kalsınki tepkimz görünsün.
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

vallha oruçlu milet kötü söz söyletecekler ha bu ne yaw 1 tane bile zırh düşmüyor zırhı düşürenle düürmeyen arasındaki fark ne ikiside kesiyor junonnu adaletsizlik var burda
<)
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı :) Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı :) Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
Vallahi bu kadar şans muhabbetide olmaz :!:
Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Bu oyunda şanslı olucaklar kazanıcaksa ısımız var
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Britishtobacco92 yazdı:
Mushta yazdı:Arkadaşlar size junonu şu kadar keserseniz zırh düşüreceksiniz diye bir şey söylenmedi. Bu şaheser düşürme işi tamamen şansa bağlı. Galiba siz hiç maden çekmediniz? Bazen çekersin ilk çekişinde 3.saf çekersin, bazen ise 200-300 kere çekersin bırak 3.safı 2.saf bile düşmez. İşte şaheser düşürmek de buna benzer. Sadece daha uzun soluklu olanı :) Madende 5 dakikada bir toplarsın, sonuçta ya normal, ya saf, ya 3.saf çıkar; Grup bölgelerinde ise 2-3 saatte bir bitirirsiniz, sonuçta ya normal ( madalya,iksir), ya nadide ya da şaheser çıkar.
Vallahi bu kadar şans muhabbetide olmaz :!:
Olur olur benim kasamda 400e yakın ametist var 13 apa var ama 1 sibiryalı yok :D

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Britishtobacco92
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Vallahi iş şansa binmeye devam ederse vay halimize
Resim
Kullanıcı avatarı
Darkblood
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Darkblood »

çok beklersiniz siz :D ben boşu boşuna kapattırmadım plusımı :D
ResimResimResim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön