Sakıncalı olsun ne olacak gelsin tartışalım adam gibi o da kendini biliyor kötü biri olduğunu yüreği varsa gelsinMORDuMan yazdı:yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.
XukalaxBleyd VS Megaxquarantine
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: XukalaxBleyd VS Megaxquarantine
EXCELLENCE
zeydan foruma girdiiğinde forum fena karışıcak :mrgreen:Excellence yazdı:Sakıncalı olsun ne olacak gelsin tartışalım adam gibi o da kendini biliyor kötü biri olduğunu yüreği varsa gelsinMORDuMan yazdı:yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.tombik dedim tombiş de derim :lol: şişko da derim hakediyor o kişiliksiz salmışlar küçükken mahalleye serseri olmuş kerata aile terbiyesi almamış şimdide gelmiş oyunda çalacak çalar tabi. :evil: TOMBİK ZEYDAN.
çakma misafir hesabıyımdır
Çalmıyor satın alıyor veya takas ediyor ticaret bu tebrikler zeydan
Excellence yazdı:Sakıncalı olsun ne olacak gelsin tartışalım adam gibi o da kendini biliyor kötü biri olduğunu yüreği varsa gelsinMORDuMan yazdı:yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.tombik dedim tombiş de derim :lol: şişko da derim hakediyor o kişiliksiz salmışlar küçükken mahalleye serseri olmuş kerata aile terbiyesi almamış şimdide gelmiş oyunda çalacak çalar tabi. :evil: TOMBİK ZEYDAN.
Lan bebe

Bu Foto Benim Foto

gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:
18misafir yazdı:gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:
O Apaçiliğin Simgesi :mrgreen: ===>

apaçiler ikv forumu bastızeydan yazdı:18misafir yazdı:gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:
O Apaçiliğin Simgesi :mrgreen: ===><===
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Lan bebe
Ben Fotomu koyarım beğenen İkimeee Beğenmenyen Çikime
Evet Birazcık Kilom var: d Ohhh Keyfim Yerinde Babam Akşam Et Getitiri Hüp Mideye Onu getirir HÜp Mideye
Senin babanda Karıyla kızla Yer ahahaha

Bu Foto Benim Foto
O kafam varya
sana Ondan Bi Kafa Atarsam Ymn Edyom ayağa 1 saat sonra kakarsın
hahaha Koptum
+ fıstuk gibi bi sevgilim var: D Çok erkeksen sen koy fotonu sümüklü fadime
[/quote]
Yapıştır Kim Tutar Karizmaya Baq HeLeeee
:mrgreen:

Bu Foto Benim Foto
Yapıştır Kim Tutar Karizmaya Baq HeLeeee
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- Xukalaxsoryy
- İskele Babası
- Klan: Lodos
arkadaşlar zeydan arkadaşımız dogru sölüyor o gün aynı int gitmiştik ws ye başlayacagı sırada elektirkler kesildi
sonra elektirk gelince oyuna girdik tam ws başlayacaktı bu sefer baglantı gitti
onun uzerine zeydana sen itm aldın başkasından die sölenmeye başladılar megaxquartıne zeydan tek seni deil topunuzu ws dagıtır