XukalaxBleyd VS Megaxquarantine

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: XukalaxBleyd VS Megaxquarantine

Mesaj gönderen Excellence »

MORDuMan yazdı:
Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.
yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:
Sakıncalı olsun ne olacak gelsin tartışalım adam gibi o da kendini biliyor kötü biri olduğunu yüreği varsa gelsin :D tombik dedim tombiş de derim :lol: şişko da derim hakediyor o kişiliksiz salmışlar küçükken mahalleye serseri olmuş kerata aile terbiyesi almamış şimdide gelmiş oyunda çalacak çalar tabi. :evil: TOMBİK ZEYDAN.
EXCELLENCE
18misafir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen 18misafir »

Excellence yazdı:
MORDuMan yazdı:
Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.
yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:
Sakıncalı olsun ne olacak gelsin tartışalım adam gibi o da kendini biliyor kötü biri olduğunu yüreği varsa gelsin :D tombik dedim tombiş de derim :lol: şişko da derim hakediyor o kişiliksiz salmışlar küçükken mahalleye serseri olmuş kerata aile terbiyesi almamış şimdide gelmiş oyunda çalacak çalar tabi. :evil: TOMBİK ZEYDAN.
zeydan foruma girdiiğinde forum fena karışıcak :mrgreen:
çakma misafir hesabıyımdır
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

Çalmıyor satın alıyor veya takas ediyor ticaret bu tebrikler zeydan
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

Excellence yazdı:
MORDuMan yazdı:

Lan bebe :D Ben Fotomu koyarım beğenen İkimeee Beğenmenyen Çikime :D Evet Birazcık Kilom var: d Ohhh Keyfim Yerinde Babam Akşam Et Getitiri Hüp Mideye Onu getirir HÜp Mideye :D Senin babanda Karıyla kızla Yer ahahaha :D Resim
Bu Foto Benim Foto :D O kafam varya :D sana Ondan Bi Kafa Atarsam Ymn Edyom ayağa 1 saat sonra kakarsın :D hahaha Koptum :D + fıstuk gibi bi sevgilim var: D Çok erkeksen sen koy fotonu sümüklü fadime :D
ResimResimResimResim
18misafir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
zeydan
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen zeydan »

18misafir yazdı:gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:

O Apaçiliğin Simgesi :mrgreen: ===> 8-) <===
ResimResimResimResim
18misafir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

zeydan yazdı:
18misafir yazdı:gözlüğünü yidiğim :mrgreen: :mrgreen:

O Apaçiliğin Simgesi :mrgreen: ===> 8-) <===
apaçiler ikv forumu bastı :D
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

yavrum benim yapıştırrr :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
SimonxDoRLeo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SimonxDoRLeo »

Lan bebe :D Ben Fotomu koyarım beğenen İkimeee Beğenmenyen Çikime :D Evet Birazcık Kilom var: d Ohhh Keyfim Yerinde Babam Akşam Et Getitiri Hüp Mideye Onu getirir HÜp Mideye :D Senin babanda Karıyla kızla Yer ahahaha :D Resim
Bu Foto Benim Foto :D O kafam varya :D sana Ondan Bi Kafa Atarsam Ymn Edyom ayağa 1 saat sonra kakarsın :D hahaha Koptum :D + fıstuk gibi bi sevgilim var: D Çok erkeksen sen koy fotonu sümüklü fadime :D[/quote]

Yapıştır Kim Tutar Karizmaya Baq HeLeeee :D :mrgreen:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-
Resim
Resim

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Kullanıcı avatarı
Xukalaxsoryy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Xukalaxsoryy »

arkadaşlar zeydan arkadaşımız dogru sölüyor o gün aynı int gitmiştik ws ye başlayacagı sırada elektirkler kesildi :cry: sonra elektirk gelince oyuna girdik tam ws başlayacaktı bu sefer baglantı gitti :cry: onun uzerine zeydana sen itm aldın başkasından die sölenmeye başladılar megaxquartıne zeydan tek seni deil topunuzu ws dagıtır :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön