Vs 4* 3 Biterken Cafede Elektirikler KEsildi. Elektirk Gelincede Net Yoktu Onu Hallettik Geldiğimde Koray yoktu Çağırınca İtemmi Aldın Dedi Gelmedi . Diyelimki Bana Yalan Atyon Diyorsun İsteğim İtemi Alırım Sanane ? ama Ben Almadım Yenilince Mahane bulma
Megaxquarantine = 3 Xukalaxbleyd 4 VS ' yi Xukalaxbleyd Kazanmıştır . İmperuzz 4*3 olduğuna şahittir
Ve bunu inkar Ediyorsa İsteği Zaman VS ' Ye Hazırım :mrgreen:
XukalaxBleyd VS Megaxquarantine
Re: XukalaxBleyd VS Megaxquarantine
lan yürü git :mrgreen: ws dedim kaçtın anında neymiş şifayla ws atcekmiş gel lan yiyosa benle :mrgreen: :mrgreen: 
çakma misafir hesabıyımdır
ahahahahha bravo 11818
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
irtibat no : 05418970723
7/24 karı servisi
7/24 karı servisi
Zeydan bu konuya cevap vermıcektım ama tutamadım senın gibi bir kişiliksize karşı ..
Megaxesper 1*0 Zeydan .. Ws ' den neden kactın ? Ws yi erteleyım diyorsun
Şimdı cıkar sen şifasın dersın evet şifayım ve ben buyucumdeyken sana dedım sıfacıma geçeımmı atalımmı ws dedim sende geç dedin gecınce baktın yeniliyorsun . Sende kactın Sen ilk önce kendı durumuna cevap verde aleme laf at . Ayrıca Ws ortasında item falan alınmaz . İtemını basta alırsın vs biter ole alırsın
Şimdı cıkar sen şifasın dersın evet şifayım ve ben buyucumdeyken sana dedım sıfacıma geçeımmı atalımmı ws dedim sende geç dedin gecınce baktın yeniliyorsun . Sende kactın Sen ilk önce kendı durumuna cevap verde aleme laf at . Ayrıca Ws ortasında item falan alınmaz . İtemını basta alırsın vs biter ole alırsın
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
WS Nedir İLk Önce Bu Kişiye Onu Sormak Lazım Bence.Bu Kadar YıL Oyunu Oynayıp WS Ortasında İtem Alırım Diyorsa Birisi Şüphe Ederim Ondan.Bu Yüzden Her Önüne ÇıkanLa WS Atmıcaksın ...Genius yazdı:Zeydan bu konuya cevap vermıcektım ama tutamadım senın gibi bir kişiliksize karşı ..
[YaLNıZSavaŞÇII]
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.
EXCELLENCE
tombik :mrgreen: yakışır zeydana tombik lakabı :mrgreen:Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.
çakma misafir hesabıyımdır
yorumlarnı laf yemeye yönelik yapıyosun çok sakıncalı zeydandan bi cevap bekliyoruz buna :mrgreen: :twisted:Excellence yazdı:Bu adamla zaten niye vs atıyosunuz ki çaldığı itemlerle vs atıyor yürek yok ki kendi emeğiyle kassa kasar o tecrübe vardır tabi ama çalarak hava atıyor bu kişiliksiz tombik.