yok yaaa harbi şakasınMORDuMan yazdı:ne kadan zeki ve mikemmelsinSeRRuh yazdı:Şakamıydı buMORDuMan yazdı:bunu bildiğine göre kalipto sensin demi la çakal çakdırmadıda hiçSeRRuh yazdı:öyle bişey imkansız Kalipto oyuna ara verdi. Uzun bir ara ...zeydan yazdı:Baksanıza Hep Diyorsunuz Kalipto Kalipto Ben Zamanxkötü Adlı kişiye Senin Önceki Carın ne Sordum Bana Kalipto Dedi Çok Terbiyesiz Çok Adi Bi insan Bu Zamanxkötü Belki Kalipto Değildir Bilgi Alabilirmiym ?
eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
Re: eskilerden kim wrdı kim kaldı ?
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
MORDuMan yazdı:niye neyimizi gördün arkadaş
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
soruma cvp vermiyon ki sendisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:niye neyimizi gördün arkadaşbi 5 dk forumda klamm yetti:D

espri yapmaya çalışan ama beceremeyen buna rağmen şaka gibi bir insansınMORDuMan yazdı:soruma cvp vermiyon ki sendisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:niye neyimizi gördün arkadaşbi 5 dk forumda klamm yetti:D
ha ha ha çok komiksin bende bunu keşfettimdisiceza yazdı:espri yapmaya çalışan ama beceremeyen buna rağmen şaka gibi bir insansınMORDuMan yazdı:soruma cvp vermiyon ki sendisiceza yazdı:MORDuMan yazdı:niye neyimizi gördün arkadaşbi 5 dk forumda klamm yetti:D

zaman çabuk geçiyor burak bey bak 1 yıl olmuş seni tanıyalı
lanettt 
Benim Warriorboy vardı Meran ilk açıldığı gün açmıştım ama yeraltı ile birlikte daha kasmadım onu. 
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Meranda sizin bilmediğiniz daha nice kişiler vardı . Sadece ilk 39 olmak için sunucunun acıldıgı ilk gunden kasmayı yarış haline getirip sonra da belli sure sonra sunucularına geri donen kişiler... Ben ustume item dizerken , ki o aralar ilk charım Sedocraftt dı , onlar kp kasıp gozluk almaklşa mesgul oldular
Gözlükleri oldukları halde kesemeyince bayagı triplere girmişlerdi hiç unutmam
İyiydi ya vs ler daha cok hosuma giderdi . Savaşöı vs sinde Tek zorlandıgım kişi Barbaros tu , yenmiştim ama 3*2 falan zorla yani , başka iyiler de vardı ama yetmiyodu işte
D Kalipto sırf beni yenebilmek için ustunu cok eğiştirdi 3 con 4 conk falan yani
Cok iyi arkadaslıklar vardı , oyuna girdim mi saddece savaş gelirdi aklıma ve o zmaan onun için sıkılmıyoduk oyundan . Sureklı em atardık , Alayınalarla olsun daha sonra kurmay olarak geri donduler onlr olsun , şimdiki gibi grup bolgeleri yoktu o yuzden daha eglencelıydı . İsim symıyacam burada Çunku unutacagım bir kişi bile kırılsın istemem . Bırakanları cok ozledim inş oyun şablonu beklediğimizden de kotu ye gitmez ve bizde geçmişi daha cok aramayız ...
SerdarUSTA
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Özledin misirjudgester yazdı:Meranda sizin bilmediğiniz daha nice kişiler vardı . Sadece ilk 39 olmak için sunucunun acıldıgı ilk gunden kasmayı yarış haline getirip sonra da belli sure sonra sunucularına geri donen kişiler... Ben ustume item dizerken , ki o aralar ilk charım Sedocraftt dı , onlar kp kasıp gozluk almaklşa mesgul oldularGözlükleri oldukları halde kesemeyince bayagı triplere girmişlerdi hiç unutmam
İyiydi ya vs ler daha cok hosuma giderdi . Savaşöı vs sinde Tek zorlandıgım kişi Barbaros tu , yenmiştim ama 3*2 falan zorla yani , başka iyiler de vardı ama yetmiyodu işte
D Kalipto sırf beni yenebilmek için ustunu cok eğiştirdi 3 con 4 conk falan yani
Cok iyi arkadaslıklar vardı , oyuna girdim mi saddece savaş gelirdi aklıma ve o zmaan onun için sıkılmıyoduk oyundan . Sureklı em atardık , Alayınalarla olsun daha sonra kurmay olarak geri donduler onlr olsun , şimdiki gibi grup bolgeleri yoktu o yuzden daha eglencelıydı . İsim symıyacam burada Çunku unutacagım bir kişi bile kırılsın istemem . Bırakanları cok ozledim inş oyun şablonu beklediğimizden de kotu ye gitmez ve bizde geçmişi daha cok aramayız ...
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...