RoA'nın İftiRaSı....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: RoA'nın İftiRaSı....

Mesaj gönderen ibrahimking »

asya şahininden ne yarar ne zarar gördum.ama vs de ıksır ıccek bi kişi oldugunu düşünmemekteyım.
vs de hıleden suphe edıyorsanız gıdıp carınızı sılmezsınız.adam dıyorkı sılmesını ıstemedık .yapma dedık.
(kimsenin elınde ıksır ıctıgıne daır bı kanıt yok.boş konusmayın.)bana göre, adam burnunun dıkıne sıldı. sonra pişman oldu.bazı ınsanların doldurusuna geldı.asya şahınıne hırlıyor.bir kere kımse yenılmez deıldır.emınonu sancakta goruyoruz en kıytırık adamalra bıle kesıldıgını "takıo" nun.[daha oncede bı konuda emınonu sancakta kabaya gecınce dalıyor kesıyoruz yazmıstım. adam,klan kanalından laf atıyor dıyor o herıf burdamı dıyor.uslubu hıc hosuma gıtmedı.o sırada cvp vermek ıstemedım ama belasını asyadan buldu].
elinde belgen varsa konuşacaksın.yoksa milletten duydugun sozlerle adama yuklenmıceksınız.
ben RoA ya ve Takıo ya sadece guluyorum
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
çarın gittiyse bi bardak su iç gülüm.kımseden cıkarma sınırını,ezikler yapar onu.
http://img.donanimhaber.com/upfiles/359 ... 50BF49.jpg
Kullanıcı avatarı
Tunahan1997
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tunahan1997 »

Takıo Kardeş Charını SiLmene ÜzüLdüm BiR KüRT İçin Deymez Diye DÜşünüyorum.Ayrıca Senin Geçen Gün Attığın Ws nin Fotolarına Baktım Bariz BiR FaRkLa Yenerken Bu Adam Seni Ancak İksiRle YıkaR Diye Düşünyorum.

İyi Forumlar.
Reykoa[49]

Cutthroat [46]

Büyünün Zırhı BeynidiR...
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RaMo »

herkens istedigine inanır ayrıca konuyu nasıl kürt türk konusuna getirdiniz onu anlayamadım kürt ve türk aynı harflerle yazılıyo be utanın bu gun türkiyenin dört bir yanında kürtler vatani görevini yapıyo ve dikkatinizi çekerim her şehit haberi geldiginde vefat eden askerlerden en az 1 i dogulu ve kürt veya arap çıkıyo kürtler araplar çerkezler sizin vatanını zı bölmek isteselerdi gidip askerlik yapmazlardı . bide şuna gülüorum ben kürt degilim ki siz kafanızdan uydurmuşunuz benim kürt oldugumu evet kılandan yazarız sevdigimiz kürtçe bir şarkının sözlerini ama anlamını bilirmisin diye soran oldumu arapçada yazarım ben mezdeke de yazarım yazdıgım 2 çümleden dolayı beni kürt kıldıysanız benim agrıma gitmez çünkü ben ırkçı degilim ...
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
Kullanıcı avatarı
Sinekvalesi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinekvalesi »

Tunahan1997 yazdı:Takıo Kardeş Charını SiLmene ÜzüLdüm BiR KüRT İçin Deymez Diye DÜşünüyorum.Ayrıca Senin Geçen Gün Attığın Ws nin Fotolarına Baktım Bariz BiR FaRkLa Yenerken Bu Adam Seni Ancak İksiRle YıkaR Diye Düşünyorum.

İyi Forumlar.
Selamlar arkadaşlar

Öncellikle Takio gerçekten yaptiğin değmez.

Gelelim ikinci konuya arkadaşim diyorsunki(Tunahan1997) 'ÜzüLdüm BiR KüRT İçin Deymez' işte senin gibileri boyle duşunerek vatan hainleri çogaliyor dağdaki kopeklerin yarisi Turkler tarafindan Kurt olduğu için dişlanan kişiler,allah sonumuzu hayir eylesin.

Iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Tunahan1997 yazdı:Takıo Kardeş Charını SiLmene ÜzüLdüm BiR KüRT İçin Deymez Diye DÜşünüyorum.Ayrıca Senin Geçen Gün Attığın Ws nin Fotolarına Baktım Bariz BiR FaRkLa Yenerken Bu Adam Seni Ancak İksiRle YıkaR Diye Düşünyorum.

İyi Forumlar.

Kardeşim sen malmısın ne biçim bir cümle o bir kürt için degmez bu konuyla onun ne alakası var sizin gibi çocuklara anaları babaları bir şey ögretmiyo her dogulu olana sanki pkklıymış gibi davranıyorsunuz asıl bu vatanı bölmeye çalışan sen ve senin gibi bu ülkede türk kürt diye bir problem çıkaran insanlardır şehitler sadece batıdan çıkmıyor dogudanda şehitler oluyor ve bunlarında belki çogu kürt ama sonuçta bizim yaşadıgımız bir ülkeyi ve seni koruyolarlar lütfen böyle hassas konuları böyle yerlerde dile getirmeyin
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RaMo »

madem ki konuyu saptırıyosunuz bende saptırırım ögle işe gişttim ve inş döndügümde damarıma basılacak veya çocuklça laflarla karşılaşmazım dedim ama görüyorumki ben bunu atmadan rahat etmeyecem.
ALIN BİRDE BURDAN YAKIN
KANIT DELİL foto dediniz bana sen sawsın dediniz eet ben saw ım bunu siz yeni mi biliyosunuz peki bu sunucu bunları ne çabuk unuttu
viewtopic.php?f=26&t=17761&start=0&hili ... C3%A7abeyy
bunu attıktan sonra benlik bir yorum kalmamıştır. son kozumu kullanıyorum RoA
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

RaMo yazdı:madem ki konuyu saptırıyosunuz bende saptırırım ögle işe gişttim ve inş döndügümde damarıma basılacak veya çocuklça laflarla karşılaşmazım dedim ama görüyorumki ben bunu atmadan rahat etmeyecem.
ALIN BİRDE BURDAN YAKIN
KANIT DELİL foto dediniz bana sen sawsın dediniz eet ben saw ım bunu siz yeni mi biliyosunuz peki bu sunucu bunları ne çabuk unuttu
viewtopic.php?f=26&t=17761&start=0&hili ... C3%A7abeyy
bunu attıktan sonra benlik bir yorum kalmamıştır. son kozumu kullanıyorum RoA
Ramo Ramo yine boş karalama o fotoğrafın fotoshop kullanarak yapıldığı kanıtlandı, çalanın Çaça olmadığıda ispatlandı.

Bulduğun sözde delile ve attığın yine işe yaramayan çamura gülüyorum.

Diyorsun ki bu sunucu bu olanları ne çabuk unuttu ? Peki bu sunucu 39 levellerde urfalılardan çektiğini ne çabuk unuttu derim ben, yok aslında onuruyla oynayanlar unutmadı item için adamlığından vazgeçenler unuttu bizler unutmadık bölgeden ana bacı sövülenleri, kaybedilen vsnin sabahında çalınan çarları ;)

Buda benim son sözümdür.
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
Lostxdewrimci
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Lostxdewrimci »

Ya su kürt urfalı meselesini kapatsanız iyi olacak artık hepimiz aynı topraklarda yaşıyoruz bir birligiz ve bu birligi bozanların burada genelleme yaparak konuşmasınada ben izin vermem kürt türk işini kapatın artık .....
Lostxdewrimci / MaHseNcI

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

Resim
Kullanıcı avatarı
power
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen power »

ne takıoyu iyi bilirim ne seni bence bir ws için boşuna tartışıosunuz kardeşim Takıo çarını silmişmi hileli veya hilesiz sonunda 5-0 yenmişmisin tamam olay bitmişdir !
Büyücüxzombii powerxtürkk ve Jumnb
çalınan çarlarıma dikkat edin Ladys Burrakcem Powerxtürk Vatanxfatalerror Şımarıqxdadlu hırsızdır
Kullanıcı avatarı
FataLcs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FataLcs »

Zuahaha Guluyorum oradakı fotoya ıyı bakarsan oynama oldugnu gorursn ve bırdaha bakarsan yorumlara suan o kısı ve kısılern cevresndeym locnasndayım . En azından kısının kendısne gııdp onla gorusebılrsn ;)
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."

BLackRaveN

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön