ben sadece yapılan ws yi yazıyorum. Oyunda karakter bilgisi olan lar anlar ki harkesin bu oyunda bilgisi vardır .
takio la benim savaşçı ws ye başladıgında ilk ws yi ben kazandım durun 1-0 oldu .
2.ci ws de ben le takio aynı anda öldük
tekrar 2.ci ws yi attık benim savaşçım 6 canla kazandı durum 2- 0 oldu . 3.cü ws yi savaçcımın canı 4 iken takio öldü
4.cü ve beşinci ws de ise savaşçımın canı 20 lerde iken ws yi kazandım ve böylece 5-0 olarak ws benimdi
arkadaşlar şimdi benim bunu forma atmamın sebebi bana atılan iftiradır takio la ws bittikten sonra takio kendi ortaya koydugu 100 m ws parasını verdi ve ardından gidip çarını sildi bu durun RoA lıların hoşoına gitmedigini biliyoruz takio nun charını silmesi beni de üzdü engel olmaya çalıştım ama savaşçım sus yemişti bişi yapamadım .RoA lılar bana iksir içtigimi sölüyolar bende onlara soruyorum 1-0 dan sonra takio la beraber öldük öldükten sonra nasıl iksir iksir içiyorum ve onlar bunu farketmiyo ?? bu iftirayı hemen hemen herkese yayıyolar ben yazabildigim kadarını kılan ve bölgeden yazıyorum ve takıo la ws attıgıma bin pişmanım roa lıları tanımamışım demekki. İşte şimdi tanıdım ..!
ayrıca roa lıların bu durumu kabullenmeyip kılan ve bölgeden çocuk ca konuşmaları benim takiola ws bittikten ve bu iftira atıldıktan sonra ben herzaman burdayım istediginiz kişiyle ws yi atarım altf4 çekip oyuna girer ws ye öle başlarım. diye meydan okuyuşumu ve roalıların bunu kabul etmeyişi karşısında ısrarlıydı illaki o iftirayı yalanlayacaktım ama dedigim gibi kılan ve bölgeden konuşmaları onların ne kadar delikanlı olduklarını gösterdi bana zaten takiola ws attıgıma bin pişmanım. bi kaç takiola daha ws atmak istemiyorum .
RoA'nın İftiRaSı....
RoA'nın İftiRaSı....
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: RoA'nın İftiRaSı....
İşte Şimdi Sen Kaşındın Bana Adam Ol Delıkanlı Ol Cewap WEr Senı Ben 2 3 aksamına kadar 5 ten fazla 0 karsı yenmedımmı ? demedınmı aga yatırıyon helal dıye Fotolarıda var atıcam Şımdı !! O berbaere Oldugumuzde Bız kızgun tarafında dururken nıye 5 dk ya yakın sancakta durdunda gelmedın Ordan Baskası Gelıyo gelıyo dıyo bıze bızde beklıyoz Bır Iksır Daha Caktın o arada Ve Bekledin!!!
Şimdi Fotolarda Sıraaaaa
Şimdi Fotolarda Sıraaaaa
Takıo - Raiders Of Anatolia

ws de ıksır ıcmek ıftırası kadar sacma bır dedıkodu yokltur bır ıksır ıcılırse eğer orda sımgesı gorunur bu yonde atılan ıftıralar Roa'ya hıc yakısmıyor ıkı kısı arasındakı vs'ye loncayı karıştırmak ise doğrusu anlam veremedıgım başka bir sebep asya loncaylamı yoksa takıo ilemı vs attı acaba?
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
simsiyahh yazdı:ws de ıksır ıcmek ıftırası kadar sacma bır dedıkodu yokltur bır ıksır ıcılırse eğer orda sımgesı gorunur bu yonde atılan ıftıralar Roa'ya hıc yakısmıyor ıkı kısı arasındakı vs'ye loncayı karıştırmak ise doğrusu anlam veremedıgım başka bir sebep asya loncaylamı yoksa takıo ilemı vs attı acaba?
1 Hasar ıksır ve ardından kudret ıksırı içildiğinde ıksır sımgesi silinir ! .
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Oyunu Bılmedıgınız Burdan Belli İksir İciyo 2. ıctıkten sonra 5 dk ya goruntu gıdıyo Etkı duruyo...
Junona Veya Kenana Gıdenler Bilir.
Junona Veya Kenana Gıdenler Bilir.

- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ve Ben Log Arastırmasına Sokturmıcaktım Bu olayı Artık Log Arastırmasına Gırıcek Goruceksın sende neyın ne oldugunu Bakalım O car Banned Yazınca Gırıste Ne dıceksın !

takio kardeşim ben ws bittikten sonra sizlere yüzlerce defa söledim gelin istediginizle bi daha dedim ama kabul etmediniz neden yenilgiyi kabul etmiyosunuz ?? ayrıca senin beni bilmem kaç defa yendigini söledigin dönemde ise ben yoktum ve karekterimde ışık hanım zırh ve yüzük yoktu ben zırh ve yüzügü 2 hafta önce düşürdüm ve şimdi kendime güveniyorum . ve bunu herkeste bilirki bir kişi kendine hile yapıldıgını anlayınca gururuna bişey dokunmaz canım ben seni anlımın teriyle kestim yapacak bişeyin yoktu ve aciz din ayrıca scor seniş çok etkiledi ve çarını sildin BİR iftira attınız iksir içti dye buda kinc iftiramı bi iksir DAHA İÇTİ ???
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kım kabul etmedı Ben carı sıldım Geldım Caca Gel dedı Ses SEda Yok caca Gel dıyo Ws Hala susuyosun Yapma 50 kısı ordaydı Gelmedın Bı daha nıye?

- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SEnın yalanlarına Ben ben senı zaten 3 4 gun once kestım ne 2 haftası Ya

kardeşim istedigini yapabilirsin benim anlım açık ve sana şunu sölüyorum erkek adam delikanlı adam galibiyatide maglubiyeti de usulüyle yaşar . USULUNE göre davranmadın ve bataklıktasın kardeşim kımıldadıkça batıyosun ama dedigim gibi istedign yap araştır ben içmedim diyosam içmedim...