RoA'nın İftiRaSı....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: RoA'nın İftiRaSı....

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Batuhangs730 yazdı:itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini

Batuhangs kişilere Irk ayrımı yapman yanlış.Ramazan ayında dinimize göre yapılan en büyük günahlardan biri ise ırkçılık ayrımının yapılması.sonuçta hepimiz insanın.ve Elhamdulillah Müslümanız...
z...
En son Elfetih tarafından 21 Ağu 2010 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Elfetih yazdı: Çaçabeyy itemlerimi çaldı diyen 1 levellik bir karakter onun için bunun gerçeklikle alakası yoktur.

Hain Olan bu 1 levellik karakteri açıp milletin huzurunu bozan kişi...
Gerçeklikle alakası olmadığını hepimiz biliyoruz, sunucuda kim duyduysa da inanmamıştır eminim ( yalakalar hariç ) ama bu klanda afişe edildi hemen, büyük harflerle bir hesap sorar şekilde yazıldı burdaki art niyeti kimse açıklayamaz. En azından bir pm atıp aslı var mı sordunuz mu diyebilirdi ? Hırsızlıkla suçlanmak, suçlamayı delilsiz desteklemek nasıl bir davranıştır bunu ikv oyuncularının değerlendirmesine bırakıyoruz biz ;)
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Çaçabeyy ve RoA uyeLerı Gece 4 e Kadar açıktı. ve Sancaktaydık . Ama sen cıkmış Bız bagırdık cagırdık Kımseyı bulamadık diye . Bu kadarda sallıyor olamazsın .
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen takio »

SIZLE TARTISTIGIMDA BANA SAW PM ATTI 1 YILDIR OYUNA GIRMEYEN ADAM KIMIN CARI O :evil:
Ben sızle Tartıstıgıgımda oyuna 1 yıla yakındır Gırmeyen SaW Gırdı Ve LAf Attı Nasıl oldu Bu ???

2. YALANA BAKIN SIMDI YALANAAAA DIYOKI BENI BERABER OLDUMUZDE SIFACI KALDIRDI DIYO BAK BAK BAK

AMELE SIFACI KALDIRSA SEN SANCAKTAMI KALKARSIN ÖLDÜGÜN YERDEMI BEYLERRRR YALAN CIKMISTIR ORTAYA DAAHADA LAFA GEREK YOK YALAN CIKMISTIR........................

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen takio »

SIZLE TARTISTIGIMDA BANA SAW PM ATTI 1 YILDIR OYUNA GIRMEYEN ADAM KIMIN CARI O :evil:
Ben sızle Tartıstıgıgımda oyuna 1 yıla yakındır Gırmeyen SaW Gırdı Ve LAf Attı Nasıl oldu Bu ???

2. YALANA BAKIN SIMDI YALANAAAA DIYOKI BENI BERABER OLDUMUZDE SIFACI KALDIRDI DIYO BAK BAK BAK

AMELE SIFACI KALDIRSA SEN SANCAKTAMI KALKARSIN ÖLDÜGÜN YERDEMI BEYLERRRR YALAN CIKMISTIR ORTAYA DAAHADA LAFA GEREK YOK YALAN CIKMISTIR........................

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
Faex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Faex »

SerHat Yeniden Acııcak Mısın Takıo Yu ?
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
PreZerxLaTif
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen PreZerxLaTif »

Elfetih yazdı:
Batuhangs730 yazdı:itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini

Batuhangs kişilere Irk ayrımı yapman yanlış.Ramazan ayında dinimize göre yapılan en büyük günahlardan biri ise ırkçılık ayrımının yapılması.sonuçta hepimiz insanın.ve Elhamdulillah Müslümanız...
z...

Irkcılık yok ortada mıllet ben kurtum deyıp turk mılletını asagılar ve boluculuk ypaarsa oyunda dahi her türlü sozu haketmıstır boş konusmayın kanı bozuk olmasın ınsanın oyunda bıle kral zannederler kendılerını :D
P
R
E
Z
E
R
L
A
T
İ
F
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HardBoys »

İksir içti diye sacma bi iftira yok o kadar kişi gör mü bi adamın iksir içtiğini görmüyor takıo charını sildikden sonra mı cıkıyor bunlar gündeme komedi başka birşey demiyorum..Helal aşyasahini
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

Öncelikle konuyu başltan beri okudum bence olan olduktan sonra boşu boşuna burda tartışma çıkmış asyayı ne kadar sevmesemde görülene göre asya haklı gibi iksir içtigini kanıtlayan bir fotograf yok serhatlada ne kadar muhabbetim olmasada sevdigim bir kişiydi çarını silmesine üzüldüm ama kendisininde dedigi gibi eski gücüne kavuşması fazla uzun sürmez ayrıca belirteyim ne kadar asyanın iksir içtigine dair kanıt olmasada serhatın kendi şahsıma haklı oldugunu düşünüyorun neden derseniz öncelikle bir insan ws yi kaybettik sonra söyledigi parayı veriyorsa ce o sinirle çarını siliyorsa bunları yaptıktan sonta böyle bir konuda kendini savunmaz asyanında bir dedigi bir dedigine tutmuyor bi yzısında 2 hafta önce ws etmiştik demiş fotograflar koyuldukdan sonra serhat 4 gün önceki ws deyince o zamanlar zırhım takım yoktu falan yoktu demiş
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön