RoA'nın İftiRaSı....
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: RoA'nın İftiRaSı....
itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Batuhangs730 yazdı:itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini
Batuhangs kişilere Irk ayrımı yapman yanlış.Ramazan ayında dinimize göre yapılan en büyük günahlardan biri ise ırkçılık ayrımının yapılması.sonuçta hepimiz insanın.ve Elhamdulillah Müslümanız...
z...
En son Elfetih tarafından 21 Ağu 2010 14:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Gerçeklikle alakası olmadığını hepimiz biliyoruz, sunucuda kim duyduysa da inanmamıştır eminim ( yalakalar hariç ) ama bu klanda afişe edildi hemen, büyük harflerle bir hesap sorar şekilde yazıldı burdaki art niyeti kimse açıklayamaz. En azından bir pm atıp aslı var mı sordunuz mu diyebilirdi ? Hırsızlıkla suçlanmak, suçlamayı delilsiz desteklemek nasıl bir davranıştır bunu ikv oyuncularının değerlendirmesine bırakıyoruz bizElfetih yazdı: Çaçabeyy itemlerimi çaldı diyen 1 levellik bir karakter onun için bunun gerçeklikle alakası yoktur.
Hain Olan bu 1 levellik karakteri açıp milletin huzurunu bozan kişi...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Çaçabeyy ve RoA uyeLerı Gece 4 e Kadar açıktı. ve Sancaktaydık . Ama sen cıkmış Bız bagırdık cagırdık Kımseyı bulamadık diye . Bu kadarda sallıyor olamazsın .
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SIZLE TARTISTIGIMDA BANA SAW PM ATTI 1 YILDIR OYUNA GIRMEYEN ADAM KIMIN CARI O :evil:
Ben sızle Tartıstıgıgımda oyuna 1 yıla yakındır Gırmeyen SaW Gırdı Ve LAf Attı Nasıl oldu Bu ???
2. YALANA BAKIN SIMDI YALANAAAA DIYOKI BENI BERABER OLDUMUZDE SIFACI KALDIRDI DIYO BAK BAK BAK
AMELE SIFACI KALDIRSA SEN SANCAKTAMI KALKARSIN ÖLDÜGÜN YERDEMI BEYLERRRR YALAN CIKMISTIR ORTAYA DAAHADA LAFA GEREK YOK YALAN CIKMISTIR........................
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ben sızle Tartıstıgıgımda oyuna 1 yıla yakındır Gırmeyen SaW Gırdı Ve LAf Attı Nasıl oldu Bu ???
2. YALANA BAKIN SIMDI YALANAAAA DIYOKI BENI BERABER OLDUMUZDE SIFACI KALDIRDI DIYO BAK BAK BAK
AMELE SIFACI KALDIRSA SEN SANCAKTAMI KALKARSIN ÖLDÜGÜN YERDEMI BEYLERRRR YALAN CIKMISTIR ORTAYA DAAHADA LAFA GEREK YOK YALAN CIKMISTIR........................
Takıo - Raiders Of Anatolia

- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
SIZLE TARTISTIGIMDA BANA SAW PM ATTI 1 YILDIR OYUNA GIRMEYEN ADAM KIMIN CARI O :evil:
Takıo - Raiders Of Anatolia

-
- Acemi Savaşçı
Elfetih yazdı:Batuhangs730 yazdı:itemler adam olunmuyor işte kanıt işte adam olmayan ve olmayacak kürt asyaşahini
Batuhangs kişilere Irk ayrımı yapman yanlış.Ramazan ayında dinimize göre yapılan en büyük günahlardan biri ise ırkçılık ayrımının yapılması.sonuçta hepimiz insanın.ve Elhamdulillah Müslümanız...
z...
Irkcılık yok ortada mıllet ben kurtum deyıp turk mılletını asagılar ve boluculuk ypaarsa oyunda dahi her türlü sozu haketmıstır boş konusmayın kanı bozuk olmasın ınsanın oyunda bıle kral zannederler kendılerını
P
R
E
Z
E
R
L
A
T
İ
F
R
E
Z
E
R
L
A
T
İ
F
İksir içti diye sacma bi iftira yok o kadar kişi gör mü bi adamın iksir içtiğini görmüyor takıo charını sildikden sonra mı cıkıyor bunlar gündeme komedi başka birşey demiyorum..Helal aşyasahini
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Kod: Tümünü seç

- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
Öncelikle konuyu başltan beri okudum bence olan olduktan sonra boşu boşuna burda tartışma çıkmış asyayı ne kadar sevmesemde görülene göre asya haklı gibi iksir içtigini kanıtlayan bir fotograf yok serhatlada ne kadar muhabbetim olmasada sevdigim bir kişiydi çarını silmesine üzüldüm ama kendisininde dedigi gibi eski gücüne kavuşması fazla uzun sürmez ayrıca belirteyim ne kadar asyanın iksir içtigine dair kanıt olmasada serhatın kendi şahsıma haklı oldugunu düşünüyorun neden derseniz öncelikle bir insan ws yi kaybettik sonra söyledigi parayı veriyorsa ce o sinirle çarını siliyorsa bunları yaptıktan sonta böyle bir konuda kendini savunmaz asyanında bir dedigi bir dedigine tutmuyor bi yzısında 2 hafta önce ws etmiştik demiş fotograflar koyuldukdan sonra serhat 4 gün önceki ws deyince o zamanlar zırhım takım yoktu falan yoktu demiş
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını