RoA'nın İftiRaSı....
Re: RoA'nın İftiRaSı....
Hain feLn yok kendısı dedi Türkxlerı soydunuz sıra RoA ya geLdı dıye gıtsn sorsun bakım TÜRKX loncasının her hangı bır uyesıyle konussun bkm bnm hk .
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN

- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
RaMo yazdı:kabullendinizmi iksir içmedigimi kabullendinizmi iftiracı oldugunuzu kabullendinizmi üstünüze gelince konuyu saptırmak için yeni bir konu açacakkadar aciz oldugunuzu ve kabullendinizmi Benx lerin KRAL oldugunu
ama kabullenmessiniz siz çünkü küçük dagları siz yaratmışsınış ne kadar sizi bozsak ta ne kadar aciz oldugunuzu size sölesekte anlamassınız yalama olmuşsunuz düzelmezsiniz ..bu konu da burda biter okuyan anladıgını anladı zaten RoA FİNİŞ kapiş:lol: :lol:
Kral oLsaydınız Karşıma Büyücü Cıkartın dedıgımde Susmazdınız !
konu o degil ki elfetih konu ws de kesildikten sonra attıkları iftira vincexcarter konu su ise onların iftirasını ortaya koydugumuzdan konuyu saptırma çaktın :lol: :lol:
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Birisi gelip sana oktay hırsız itemlerimi çaldı dese gelip sormazmısın bana var mı aslı diye ? yoksa direk bir tartışmada klanı yaygaraya mı verirsin ?Elfetih yazdı:
Şimdi Birisi gidip 1 level karakter açıp [Vincexcarterr] adına Asyaşahinine Fatalcs ın hırsız olduğunu söylemiş.
Olay bundan ibaret .
asyaşahini de 1 levellik karakter olduğunu bilmiyordum diyor.
Yani ortada birisi var ; Asyaşahini ile RoA yı karşı karşıya getiren bir hain var...
Ki karşıma rakip çıkar dedi Çaçabey'i gösterdim peşinden böyle bir iftira geldi
Bu konu için son sözüm KRALLAR'A cevap veririm SOYTARILAR'A değil . Kapanmıstır .
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN

karşınıza büyücü çıkartmadık çünkü dedikki
bir kaybın acısı size yeter
ama yanılmışız bir kaybın acısı dahi size çok agır gelmiş allahtan büyücü çıkartmadık yoksa :lol: :lol:
ama yanılmışız bir kaybın acısı dahi size çok agır gelmiş allahtan büyücü çıkartmadık yoksa :lol: :lol:
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Sen cıkart bakalım .
WaxWhineRAVYN yazdı:Birisi gelip sana oktay hırsız itemlerimi çaldı dese gelip sormazmısın bana var mı aslı diye ? yoksa direk bir tartışmada klanı yaygaraya mı verirsin ?Elfetih yazdı:
Şimdi Birisi gidip 1 level karakter açıp [Vincexcarterr] adına Asyaşahinine Fatalcs ın hırsız olduğunu söylemiş.
Olay bundan ibaret .
asyaşahini de 1 levellik karakter olduğunu bilmiyordum diyor.
Yani ortada birisi var ; Asyaşahini ile RoA yı karşı karşıya getiren bir hain var...
Ki karşıma rakip çıkar dedi Çaçabey'i gösterdim peşinden böyle bir iftira geldi![]()
Çaçabeyy itemlerimi çaldı diyen 1 levellik bir karakter onun için bunun gerçeklikle alakası yoktur.
Hain Olan bu 1 levellik karakteri açıp milletin huzurunu bozan kişi...
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Siz anca bize sinek kadar zarar verebilirsiniz.RaMo yazdı:karşınıza büyücü çıkartmadık çünkü dedikki
Giden çar olsun problem mi sence ? Bize ADAM lazım ADAM.
Büyük sadrazam Sokullu Mehmet Paşanın sözünden alıntı; "Siz ancak bizim sakalımızı kesebilirsiniz, unutmayın ki kesilen sakal yerine daha gür çıkar."
çaçabey :lol: ws günü gel benlede ws at benim çarı da sildir gel 150 m sine ws dedi olur dedik ama adam sonra 150 m ye karşı ben epe veriyorum dedi ee bizde keriz degiliz ondan sonra o kadar bagırdık o kadar çagırdık çıkın diye kimse çıkmadı taki roa lıların ne mal oldugunu anlayana kadar o zaman bende bir daha roa lı mı aman uzak duracam dedigime kadar roalı ların ne kadar delikanlı olduklarını görün biz ancak delikanlılarla ws atarız diyene kadar siz yoktunuz bunları duyunca ( nasıl olsa o delikanlı tükürdügünü yalamaz bizle ws atmaz hadi ws diyelim ) diyerek ws teklif ettiniz ama iş işten geçmişti ben tüküğrdügümü yalamam ws ms yokk roa lı yok :lol: :lol:
En son RaMo tarafından 21 Ağu 2010 14:19 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.