RoA'nın İftiRaSı....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: RoA'nın İftiRaSı....

Mesaj gönderen Elfetih »

Milletin huzurunu bozacak işler yapan , başkalarının ismi ile 1 levellik karakter açıp milleti dolandırıp , huzur bozacak işler yapanların ALLAH Hem bu dünya da hem öbür dünya da onlara gün yüzü göstermesin...

Amin.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RaMo »

TEK BİR CÜMLE YAZIYORUM SİZE SAYIN RoA VE takio YU SEVENLER
EGER İKSRİ İÇMİŞSEM TAKİO BUNU BİLE BİLE NEDEN ÇARINI SİLİYO ??
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
Kullanıcı avatarı
takio
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen takio »

CArımı Ben O ıksır Muhappetı Cıkmadan Sıldım Sınırle Sonra SAncakta Senın yAnıdna Duran kısıler Soyledı bana bunu Ve Olay ortaya Cıktı..

Bana Beraber oldugumuzde 5 dk dan fazla Nıye SAncakta Bekledıgının Hala ACIKLAMASINI YAPAMIYOSUN.....

Ben Istesem 2 hafta ıcınde O Takıonun Bı ust Katınıda Daha Yaparım Sorun o DegıL.
Takıo - Raiders Of Anatolia
Resim
Kullanıcı avatarı
KaTLiYaM
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaTLiYaM »

bu konuyu baştan sona kadar okudum gerçekten de ASYA haklı ve sizin her sorunuza bir kanıtıyl karşılık verdi ve benim için en degerli sözü Takio bataklıktasın kımıldadıkça batıyosun oldu ki gerçekten de öyle sonuna kadar roa lıları bozdu merak ediyorum şimdi roa lılar ne yazacaklar sanmıyorum bişi yazacaklar çünkü çok fena şapa oturdular
Benxasyaşahini: "RoA ayagınızı denk alın sizi uyarıyorum (formda konuyu açmadan önce yazmıştı bunu kılana ) ayagınızı denk alsaydınız şimdi bu kadar bozulmazdınız . :lol: :lol: :lol:
IxKaTLiYaMxI
Kullanıcı avatarı
FataLcs
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen FataLcs »

Asyaşahini Geçendede demışsın Fatallar TÜRKX Loncasını soydu sımdı sıra RoA ' da diye sonra tekrar demıssın Vıncexcarterın carını soymus ve bır kere daha dedın talayla epeyı ortak caldınız . Amacın ne Senın ?

Eğer bu ıddaalar hk en ufak bır kanıtın delılın ne bılım bı foton varsa getır carımı sılıcem ama getırmezsen sen sılıcekmısın ? mlelte ıftıra atarken 2 kere dusun BENKIMIM dıye daha gecende Ben serenad senı oldurmeye gelıcem dıodun :P noLdu ? adam mı oldunz .. ayrıca IxSaWxI kım bunuda ıyı tanır kuklacı ?
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."

BLackRaveN

Resim
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RaMo »

kusura bakma kardeşim onun açıklamasının ne kadar basit oldugunu sende biliyosun ben seniş daha fazla bozmamak için yazmadım illa yaz diyosan takio delikanlı degilsin bari yalancı olma ws başlamadan önce ben sancaktaydım ve benxefsaneyimden yücelen halit çeket alacaktım onu bekliyodum geldi ve çeketi verdi ws başladı 1-0 sonraki ws de ikimizde öldük ve beni şifacı kaldırdı oturdum doldum bi daha ws ye başladık
ebe kardeşim yapma be sana yakışmıyo bunlar
En son RaMo tarafından 21 Ağu 2010 13:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

KaTLiYaM yazdı:bu konuyu baştan sona kadar okudum gerçekten de ASYA haklı ve sizin her sorunuza bir kanıtıyl karşılık verdi ve benim için en degerli sözü Takio bataklıktasın kımıldadıkça batıyosun oldu ki gerçekten de öyle sonuna kadar roa lıları bozdu merak ediyorum şimdi roa lılar ne yazacaklar sanmıyorum bişi yazacaklar çünkü çok fena şapa oturdular
Benxasyaşahini: "RoA ayagınızı denk alın sizi uyarıyorum (formda konuyu açmadan önce yazmıştı bunu kılana ) ayagınızı denk alsaydınız şimdi bu kadar bozulmazdınız . :lol: :lol: :lol:

Sızın gıbıLerın 2 Lafında bozuLsaydık. Ohoo ;)
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RaMo »

dogru bozulmazsınız üst üste bozulan yalama olur daha bozulmaz
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

FataLcs yazdı:Asyaşahini Geçendede demışsın Fatallar TÜRKX Loncasını soydu sımdı sıra RoA ' da diye sonra tekrar demıssın Vıncexcarterın carını soymus ve bır kere daha dedın talayla epeyı ortak caldınız . Amacın ne Senın ?

Eğer bu ıddaalar hk en ufak bır kanıtın delılın ne bılım bı foton varsa getır carımı sılıcem ama getırmezsen sen sılıcekmısın ? mlelte ıftıra atarken 2 kere dusun BENKIMIM dıye daha gecende Ben serenad senı oldurmeye gelıcem dıodun :P noLdu ? adam mı oldunz .. ayrıca IxSaWxI kım bunuda ıyı tanır kuklacı ?

Şimdi Birisi gidip 1 level karakter açıp [Vincexcarterr] adına Asyaşahinine Fatalcs ın hırsız olduğunu söylemiş.

Olay bundan ibaret .

asyaşahini de 1 levellik karakter olduğunu bilmiyordum diyor.

Yani ortada birisi var ; Asyaşahini ile RoA yı karşı karşıya getiren bir hain var...
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
RaMo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen RaMo »

kabullendinizmi iksir içmedigimi kabullendinizmi iftiracı oldugunuzu kabullendinizmi üstünüze gelince konuyu saptırmak için yeni bir konu açacakkadar aciz oldugunuzu ve kabullendinizmi Benx lerin KRAL oldugunu
ama kabullenmessiniz siz çünkü küçük dagları siz yaratmışsınış ne kadar sizi bozsak ta ne kadar aciz oldugunuzu size sölesekte anlamassınız yalama olmuşsunuz düzelmezsiniz ..bu konu da burda biter okuyan anladıgını anladı zaten RoA FİNİŞ kapiş ;) :lol: :lol:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön