Ramo İftiracı bizsek biraz önce oyundan klana;
"Vincexcarter Çaçabeyden çaldığı itemleri istiyor, RoA hırsızları barındırıyor." yazdın herkes şahit.
Vincexcarter'e gidip sordum ve adam Çaçabey hiçbirşeyimi çalmadı ben öyle birşey söylemedim diyor buna ne diyeceksin.
İyiForumlar...
RoA'nın İftiRaSı....
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: RoA'nın İftiRaSı....
vincexcarter ws günü bana kendisi söledi sabah 1 ve şimdide 2.ci kez roa hala iftira atıyo ben kendimi savunuytorum ve herkeside delillerimle bozuyorum ama anlamıyolar suratları mosmor olup susacaklarına çocukca zırvalıyolar sabah batuhangs ye küfür ettim çarım susturulacak iyi biliyorum ama herşeyin bir sınırı var sabah 1 şimdide 2.ci kez sınırı aştınız vincexcarter e de soracam ben kardeşim merak etme bana da sana verdigi cevabı versin ...
IIxMÜNTAKİMxII ooOMÜNTAKİMOoo MÜNtaKİMxTEVHİD
SiLmen Gerekmezdi Serhat Kardesim Üzüldüm...
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .
vincexcarter buraya evet çaldı yazarse siz kuklacının büyük loncası hırsızları loncanızda barındırmazsınız heralde dimi ??
Asyaşahinixbaba BenxasyaşahiniBak Kardesim Bende Oradaydım Ve Farkındayım Bütün Olanların.... Sen HAKSIZSIN !!!! Takıo abime o itemleri geri ver ama nasil vereceksin Chrını Silmiş Bu arada Kim oLduqumu Soracaklara Söylüyorum Eskİ BeTa ALaBaNDa ßeni ßile ßilir... Bak Sen O wsde iKSİR İÇTİn... Ve Hile İle kazandın... Şimdi Burada KimiN Ne yazdıqı Umrumda Deqil Sana Olan Nefretim ve Öfken Hiçbir Zaman Bitmeyecek Veya AzaLmayacak... Ta ki Ne zaman azalır sana söyleyim.. Takıo abim o chrı İnşallah Toparlar Ve Eski Haline gelir Eski Namını Ünvanını Geri Kazandıqı Zaman Seninle İşim Bitmiş Olacaktır... ßuradan Sen Ve Senin gibilere Sesleniyorum Yaptığınız Hile Ve Sahtekarliklar Yüzünden Oyundaki Gururlu Kişiler Oyundan Ayrılıyor.. SaNa SöYLeYeCeK TeK BiR SöZüm VaR.. Reel'de Karsıma Cıkma ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KARDEŞİM BEN DELİLLERi mi ortaya koydum dedigim gibi karakterden anlayan bilir. orada olman seninde bana işftira atmaman anlamına gelmez . reel mi istedigin zaman istedigin yerde görüşelim kardeşim hemde senin istedigin yerde sen bana burdan bi tel ver kaf dagında dahi olsan ben gelirim üzül me sen
Asyaşahini 2.vs de beraber öldüğümüzü söyledi..
eğer heriki tarafta öldüyse iksirin etkisi kalkar.
eğer heriki tarafta öldüyse iksirin etkisi kalkar.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- takio
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Beraber Olduk ama Ben kuzguna Gıttgımde o 5 dk dan fazla Sancakta Bekledı Ben kızgunda Beklıyorum Baska ADam bana Pm atıyo Gelcek Gelcek DIye O sancakta Bekleme ne ?
Takıo - Raiders Of Anatolia

- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Resimler herşeyi anlatıyor dimi ? 4 gün önceki fark ve şimdiki skor ?

La nie çirkefleşiorsunuz RoA ya laf söle GM ler dahil üstüne gelio