sewiyen yetmezfaysbok yazdı:muhattab olmıcameagleee yazdı:ben bırakırım adamı böyle mal gibi öyle kuru iftirayla bi b.k olmuo kanıtla çık karşıma
Kanunixxeatack
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Kanunixxeatack

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Ya sallayın şu adamı ilkermidir sefa mıdır çocuk ya işi gücü post kasmak 2. sayfada aynı iletiyi 3 kez göndermiş arkasına bide 2 tanede boş yazı yazmış ard arda 5 tane iletisi var adamın Bunun işi post kasmak arkadaşlar cevap vermeyin takılsın kafasına göre 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
ya bi kerede şu cocugun actı konulara CEvap vemeyin Sonra Boburleniyor .. Susun Doktor Bırakın Foruma Gezsin Demiş 
Ama Tek Takılmasını Önermiş
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow: :arrow:SCaRyx yazdı:ya bi kerede şu cocugun actı konulara CEvap vemeyin Sonra Boburleniyor .. Susun Doktor Bırakın Foruma Gezsin Demiş
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
]
Raiders of Anatolia
Bende anlamıyorum bu çocugun loncası bunun nasıl forum sözcüsü yaptı.. Benim bildigim forum sözcüleri aklı başında olan olgun kişilerdir bu cocuk 12 yaşında, oyunda kime sataşacagını şaşırmış, karşısında kim oldugunu bilmiyor heralde herneyse..
Şimdi eattack a gelelim
Oyunda baya uydurma biliorsun ezikligini kabul edemiyorsun, neymiş ben vs de yenince kendime 2 ekliyormusum
yenilince ikimizden de 1 düşüyormuşum :lol: :mrgreen: Bi insanında mallıgının sınırı olur
klandan kıyamet alevi kolye yansıtıp artislik yapıor bugün cevabını iyi verdik zaten
Okadar konuşuyor beni vs de yenemezsin diye
Sana Burdan Söylüyorum Hangi Karakterinle Gelirsen İster Savaşçı, İster Büyücü, İster Şifacı... Vs de Beni Yenemezsin
..... ını yırtsan yenemezsin
Karşınızdaki adama dikkat edin biraz, bükemediğin bileği öpeceksin demiş atalarımız. Ama sende nerde.. Hala seni keserim diyorsan vs ye beklerim
Şimdi eattack a gelelim
klandan kıyamet alevi kolye yansıtıp artislik yapıor bugün cevabını iyi verdik zaten
Sana Burdan Söylüyorum Hangi Karakterinle Gelirsen İster Savaşçı, İster Büyücü, İster Şifacı... Vs de Beni Yenemezsin
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- XottomancavalryX
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Aynen bende ne zaman görsem dalıyorum genelde zihin atıp kaçıyorMuhteremx yazdı:Bende anlamıyorum bu çocugun loncası bunun nasıl forum sözcüsü yaptı.. Benim bildigim forum sözcüleri aklı başında olan olgun kişilerdir bu cocuk 12 yaşında, oyunda kime sataşacagını şaşırmış, karşısında kim oldugunu bilmiyor heralde herneyse..
Şimdi eattack a gelelimOyunda baya uydurma biliorsun ezikligini kabul edemiyorsun, neymiş ben vs de yenince kendime 2 ekliyormusum
yenilince ikimizden de 1 düşüyormuşum :lol: :mrgreen: Bi insanında mallıgının sınırı olur
klandan kıyamet alevi kolye yansıtıp artislik yapıor bugün cevabını iyi verdik zatenOkadar konuşuyor beni vs de yenemezsin diye
![]()
Sana Burdan Söylüyorum Hangi Karakterinle Gelirsen İster Savaşçı, İster Büyücü, İster Şifacı... Vs de Beni Yenemezsin..... ını yırtsan yenemezsin
Karşınızdaki adama dikkat edin biraz, bükemediğin bileği öpeceksin demiş atalarımız. Ama sende nerde.. Hala seni keserim diyorsan vs ye beklerim
![]()
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur
Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur
Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
Lan ilk şaheserim yansıtıyımmı 1*Muhteremx yazdı:Bende anlamıyorum bu çocugun loncası bunun nasıl forum sözcüsü yaptı.. Benim bildigim forum sözcüleri aklı başında olan olgun kişilerdir bu cocuk 12 yaşında, oyunda kime sataşacagını şaşırmış, karşısında kim oldugunu bilmiyor heralde herneyse..
Şimdi eattack a gelelimOyunda baya uydurma biliorsun ezikligini kabul edemiyorsun, neymiş ben vs de yenince kendime 2 ekliyormusum
klandan kıyamet alevi kolye yansıtıp artislik yapıor bugün cevabını iyi verdik zatenOkadar konuşuyor beni vs de yenemezsin diye
![]()
Sana Burdan Söylüyorum Hangi Karakterinle Gelirsen İster Savaşçı, İster Büyücü, İster Şifacı... Vs de Beni Yenemezsin..... ını yırtsan yenemezsin
![]()
Ezo Seni savaşçımla az kesmedim 2*
Sen kimsin len gene tekrarlyıım akıl yaşın 7 bu 3*
sen değil ...nü daha başka tarafını yırtsan gene kesemeszn buda 4*

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
senin itemler ne bilionmuMuhteremx yazdı:Bende anlamıyorum bu çocugun loncası bunun nasıl forum sözcüsü yaptı.. Benim bildigim forum sözcüleri aklı başında olan olgun kişilerdir bu cocuk 12 yaşında, oyunda kime sataşacagını şaşırmış, karşısında kim oldugunu bilmiyor heralde herneyse..
![]()
![]()
aramit kolye
aramit yüüzk
vadi kobrası *lı pant
vadi kobrası *lı ceket
manda derisi ayakkabı
bakır balyoz
benim 15 lwln itemleri daha iyi len senden

faysbok yazdı:geregi lütfen yapılsın
qeReqi sen Bırak Oyunu Yeter
Sefa DeğiL İLKER'Sin Sen NEden mi Lonca Açtı ve bana dedi ki Murat Tsk Loncası Açtık dedi Sefa nerden bilcek adımı ?
Noldu sustun dedim ben senle konuşmuyom ben sefayım dedi xD
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma