Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
Kanunixxeatack
Kanunixxeatack
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
Re: Kanunixxeatack
faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
Ya arkadaşım Mal mal konular açıp Durma..
bide Forum Sözcüsü Olucaksın. Yazık yav Forumunda bir kuralı adabı var..
ben daha önce kendisini uyardım ama inadına yaptı aynı şeyleriSCaRyx yazdı:faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
Eger bole bir olay olduysa Gerekli kişilere Özel mesajla belirt her bi olayda foruma konu acılmaz.faysbok yazdı:ben daha önce kendisini uyardım ama inadına yaptı aynı şeyleriSCaRyx yazdı:faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
lan sen ne pislik bi adamsın sunucu ne mal olduğunu biliyor senin karizman 40 zaten neyle kp kasıon sen düne kadar gördük ne adam olduğunu bekle koyuorum küfür fotoarını

beni ilgilendirmez ama ona diyorsunki senin küfür fotolarınıeagleee yazdı:faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
lan sen ne pislik bi adamsın sunucu ne mal olduğunu biliyor senin karizman 40 zaten neyle kp kasıon sen düne kadar gördük ne adam olduğunu bekle koyuorum küfür fotoarını
burda sen küfür ediyorsun açıktan fotodan daha belirli degilmi :mrgreen:
neden bir birinize iftira hakaret kalp kırma tavırları var sizde bilmiyorum ama şunu söyleyim
yazık ediyorsunuz kendinize birde ramazanlıktasınız
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
arkadaş bu admın sorunu benle dğil sadece sefa felanda değil adım gibi eminim bundan forumda masum ayapı yapıoMuktedir yazdı:beni ilgilendirmez ama ona diyorsunki senin küfür fotolarınıeagleee yazdı:faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
burda sen küfür ediyorsun açıktan fotodan daha belirli degilmi :mrgreen:
neden bir birinize iftira hakaret kalp kırma tavırları var sizde bilmiyorum ama şunu söyleyim
yazık ediyorsunuz kendinize birde ramazanlıktasınız
ayrıca salak dediği içinde foto almadım muktedir

Ben bu ilker çocuğunu daha loncaya katılmadan tanırdım ne efsunu vardı nede oyunu bildiği şimdi loncaya girmiş ya bir havalanmış.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon