Bugün Er Meydanında Gördük EagleAttackın Nasıl İnsan Olduğunu..
Geliyo Kesiyo Hakaret Ediyo.. Aradan Geçiyo Biz Onu Öldürünce Yine Aynı Hakaretler..
Üstelik Birbirimizi Tanımadığımız Halde..
Herkes Güzelce Oyununu Oynuyo Sen Boyna Laf Atıyosun Millete..
Bi Baksaydın Emde Etrafına Senden Başka Hakaret Küçük Düşürücü Sözler Kullanan Varmıydı ?
Üstelik Ortada Hiçbişey Yokken.. Oyun Oynadığınızı Unutmayın .. !
Kanunixxeatack
Re: Kanunixxeatack
- "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
Hüseyin Nihâl Atsız
- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
qalanoth yazdı:Bugün Er Meydanında Gördük EagleAttackın Nasıl İnsan Olduğunu..
Geliyo Kesiyo Hakaret Ediyo.. Aradan Geçiyo Biz Onu Öldürünce Yine Aynı Hakaretler..
Bi Baksaydın Emde Etrafına Senden Başka Hakaret Küçük Düşürücü Sözler Kullanan Varmıydı ?
galanoth kesion ezme dion ben kesince ezme diyincemi zoruna gidio kardeşim zoruna gidiosa girme em e

- mimarzekeriya
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Bu arkadaşa aynen katyılıorum.NErde boş bi konu içinbde sen.sni ilgilendiren, ilgilendirmeyen herşeye balıklama dalıorsun.Ayrıca dediği gibi bide forum sözcüsü olacaksın.SCaRyx yazdı:faysbok yazdı:Bugün kp kasarken eatack bana daldı gittim kesmeye az canı kaldı hemen kaçtı bana salak dedi bende aynısını ona iade ettim ve bana dediki foto aldım foruma koyacam ben almayı unuttum vede destege yollıcam banlanacan dedi kendisi yaptıgı birşeye bakmadan başkalarına laf atıyor lütfen kanunix loncası bu adam bunu bana daha önce 2 kere yaptı bişi demedim ama 3.ye yeter buna bir dur diyin
İlkersavaşçı(Sefa)
Ya arkadaşım Mal mal konular açıp Durma..
bide Forum Sözcüsü Olucaksın. Yazık yav Forumunda bir kuralı adabı var..
Mimarzekeriya-Mimarzeko-Mimarov-UrbanUsta-VvvvVvvvvV-SultanIIBayezid/Mylady
bu fotolar ne zamandan kalma sölesene kendi ettigin küfürlü fotoyu koysana hadi koysana :evil: :evil:eagleee yazdı:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

bu fotolar ne zamandan kalma sölesene kendi ettigin küfürlü fotoyu koysana hadi koysana :evil: :evil:eagleee yazdı:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

eet kardeş kendine bakmadan başkalarına eleştiri atıyo buunu yapmasın benim ona karşı kötü bi niyetim yok ama bunu önceden 2 kere yaptı ve o koydugu fotolar 1.den kendi ettgi küfürlerin foto almamışqalanoth yazdı:Bugün Er Meydanında Gördük EagleAttackın Nasıl İnsan Olduğunu..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

sende 49 olmuşun ya amma havalanmışın bee :twisted: :twisted:Forumkral yazdı:Ben bu ilker çocuğunu daha loncaya katılmadan tanırdım ne efsunu vardı nede oyunu bildiği şimdi loncaya girmiş ya bir havalanmış.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- eagleee
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
koy bakalım benim küfür fotolarımı benim bu oyunda bi adama edeceğim en ağır sözfaysbok yazdı:eet kardeş kendine bakmadan başkalarına eleştiri atıyo buunu yapmasın benim ona karşı kötü bi niyetim yok ama bunu önceden 2 kere yaptı ve o koydugu fotolar 1.den kendi ettgi küfürlerin foto almamışqalanoth yazdı:Bugün Er Meydanında Gördük EagleAttackın Nasıl İnsan Olduğunu..
ezme ezik ezo it bunlar

İlker eski olması önemli değil küfür etmişmisin etmişsin o önemli.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon