Selam arkadaslar cumleten İKV camıasına yenı den merhaba dıyorum uzun bır aradan sonra gene sızlerle olacagım
Tanıyanlara Sadece Bekleyın Diyorum Görusmek uzere oyunda... Saygılarla EfsaneKız
Selamlar EfsaneKız dan Tüm Eminönü Halkına
-
mortaldeat666
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Wan Te D
Re: Selamlar EfsaneKız dan Tüm Eminönü Halkına
Hayrola arda nereye nen:@ knka yeni döndüm oyuna sen gidionmortaldeat666 yazdı:Selam arkadaslar cumleten İKV camıasına yenı den merhaba dıyorum uzun bır aradan sonra gene sızlerle olacagım
Tanıyanlara Sadece Bekleyın Diyorum Görusmek uzere oyunda... Saygılarla EfsaneKız
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

-
mortaldeat666
- Acemi Savaşçı

Ben arda deyılım artı arda bır yere gıttıgı de yok sanırım sadece ben kendı charıma gırdıgım ıcın onun oynamaya charı yok bıldıgınız gıbı charı soyulmustu guvenmıs oldugu bır arkadası tarafından ama ıstedıgı dk oyuna gırebılır sanırım ben geldım dıye bıraktım kelımesını kulandı sızlere benımde tam bır bılgım yok ama bırakmaz oda ıkv sevenlerden benım gıbı sadece ara verırse verır unutulmaz bu oyun ve ıcındekı arkadaslar ...
-
Xmaximusxx
- İri Fare Avcısı

mortaldeat666 yazdı:Ben arda deyılım artı arda bır yere gıttıgı de yok sanırım sadece ben kendı charıma gırdıgım ıcın onun oynamaya charı yok bıldıgınız gıbı charı soyulmustu guvenmıs oldugu bır arkadası tarafından ama ıstedıgı dk oyuna gırebılır sanırım ben geldım dıye bıraktım kelımesını kulandı sızlere benımde tam bır bılgım yok ama bırakmaz oda ıkv sevenlerden benım gıbı sadece ara verırse verır unutulmaz bu oyun ve ıcındekı arkadaslar ...
Arda' ile ona Beraber Bir çar kastık sen yokken
Suvaribeyy' Adın da..
Arda' oyunu bırakamaz..
Bu Ara' da sende Hoş' Geldin
XmaximusX, Ansız.
Yerinde olsam oyuna donmezım...Ben Bıraktım zaten...Tavsiye ederim ama Sen biLirsin Yinede H.q