Selamlar EfsaneKız dan Tüm Eminönü Halkına

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
mortaldeat666
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Selamlar EfsaneKız dan Tüm Eminönü Halkına

Mesaj gönderen mortaldeat666 »

Selam arkadaslar cumleten İKV camıasına yenı den merhaba dıyorum uzun bır aradan sonra gene sızlerle olacagım
Tanıyanlara Sadece Bekleyın Diyorum Görusmek uzere oyunda... Saygılarla EfsaneKız
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Re: Selamlar EfsaneKız dan Tüm Eminönü Halkına

Mesaj gönderen JuSTLoV »

mortaldeat666 yazdı:Selam arkadaslar cumleten İKV camıasına yenı den merhaba dıyorum uzun bır aradan sonra gene sızlerle olacagım
Tanıyanlara Sadece Bekleyın Diyorum Görusmek uzere oyunda... Saygılarla EfsaneKız
Hayrola arda nereye nen:@ knka yeni döndüm oyuna sen gidion :(
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
mortaldeat666
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mortaldeat666 »

Ben arda deyılım artı arda bır yere gıttıgı de yok sanırım sadece ben kendı charıma gırdıgım ıcın onun oynamaya charı yok bıldıgınız gıbı charı soyulmustu guvenmıs oldugu bır arkadası tarafından ama ıstedıgı dk oyuna gırebılır sanırım ben geldım dıye bıraktım kelımesını kulandı sızlere benımde tam bır bılgım yok ama bırakmaz oda ıkv sevenlerden benım gıbı sadece ara verırse verır unutulmaz bu oyun ve ıcındekı arkadaslar ...
Xmaximusxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xmaximusxx »

mortaldeat666 yazdı:Ben arda deyılım artı arda bır yere gıttıgı de yok sanırım sadece ben kendı charıma gırdıgım ıcın onun oynamaya charı yok bıldıgınız gıbı charı soyulmustu guvenmıs oldugu bır arkadası tarafından ama ıstedıgı dk oyuna gırebılır sanırım ben geldım dıye bıraktım kelımesını kulandı sızlere benımde tam bır bılgım yok ama bırakmaz oda ıkv sevenlerden benım gıbı sadece ara verırse verır unutulmaz bu oyun ve ıcındekı arkadaslar ...

Arda' ile ona Beraber Bir çar kastık sen yokken :)
Suvaribeyy' Adın da..
Arda' oyunu bırakamaz.. ;)
Bu Ara' da sende Hoş' Geldin

XmaximusX, Ansız.
Kullanıcı avatarı
AsiLan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen AsiLan »

Yerinde olsam oyuna donmezım...Ben Bıraktım zaten...Tavsiye ederim ama Sen biLirsin Yinede H.q

“Genel Sohbet” sayfasına dön