Sen en ıyısı forumda gordugun her konuya cevap yazmaktan vazgeç çapını belli edıyorsunangelona yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Sen kanıtlasana benım erkek oldugumu ? anana yedıgın kufurlerden dolayı ıse durduk yere kufur etmemangelona yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Kendını ipek olarak tanınan bu şerefsızın diger charları emregedik-CRAZYÖLÜM dür kendını kız ve 19 yaşında tanıtıp erkeklerle para için fingirdeşen artık adına ne denir #@!?tabi bu benı kendını ıpek olarak tanıtarak benı kandırdı ve tabı bende inandım onu bır gun mıgratta aldım ve savascı ıtemlerımı verdım sadece mıgratta kullansın dıye (Dusunun savaşçı oldugu halde mıgratta aldım sırf gorsun diye + ıtemlerımı verdım onun yaptıgı adılıge bakın)O ne yaptı benı sırtımdan vurup 2 aydır verıcem verıcem diyerek oyaladı tabi ben bırakırmıyım adamı ınsan ıcıne çıkamayacak hale getiririm bu şerefsızın gerçek adı Emre Gedik (Faceden Bakabılırsınız) kendını ıpek olarak tanıtır ve yasını 19 olarak soyler ama 13 yasında bu sene 8. sınıfa geçmış bır velletır buyrun bu arkaşımızın..
Burayı oku ve Gaylar takılanların gaydan farkı yoktur...Ayrıca sende kız çarı açıyon erkek olmana ragmen o zmn sende topsun.Tencere kapak olmuşsunuz işte daha ne istiyon
Senn anan benden çok küfür yedi ondan sende dayanamayıp bir iki laf yapmıştır....
Riskyxfreeze nin Rezıllıgı Herkez İçeri
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Riskyxfreeze nin Rezıllıgı Herkez İçeri
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Jön Türkler
aldatmaz2012 yazdı:Sen en ıyısı forumda gordugun her konuya cevap yazmaktan vazgeç çapını belli edıyorsunangelona yazdı:Senn anan benden çok küfür yedi ondan sende dayanamayıp bir iki laf yapmıştır....aldatmaz2012 yazdı:Sen kanıtlasana benım erkek oldugumu ? anana yedıgın kufurlerden dolayı ıse durduk yere kufur etmemangelona yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Kendını ipek olarak tanınan bu şerefsızın diger charları emregedik-CRAZYÖLÜM dür kendını kız ve 19 yaşında tanıtıp erkeklerle para için fingirdeşen artık adına ne denir #@!?tabi bu benı kendını ıpek olarak tanıtarak benı kandırdı ve tabı bende inandım onu bır gun mıgratta aldım ve savascı ıtemlerımı verdım sadece mıgratta kullansın dıye (Dusunun savaşçı oldugu halde mıgratta aldım sırf gorsun diye + ıtemlerımı verdım onun yaptıgı adılıge bakın)O ne yaptı benı sırtımdan vurup 2 aydır verıcem verıcem diyerek oyaladı tabi ben bırakırmıyım adamı ınsan ıcıne çıkamayacak hale getiririm bu şerefsızın gerçek adı Emre Gedik (Faceden Bakabılırsınız) kendını ıpek olarak tanıtır ve yasını 19 olarak soyler ama 13 yasında bu sene 8. sınıfa geçmış bır velletır buyrun bu arkaşımızın..
Burayı oku ve Gaylar takılanların gaydan farkı yoktur...Ayrıca sende kız çarı açıyon erkek olmana ragmen o zmn sende topsun.Tencere kapak olmuşsunuz işte daha ne istiyon
Kimin çapı ne kadar herkes görüyo burada .
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş 
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Sen her b*ka maydonoz olmaz ok ?Firelife yazdı:Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Firelife
- Demirci Çırağı
Sanamı sorcam neye maydonuz olcağımı konu açmışsın yorumumu yazıyorumaldatmaz2012 yazdı:Sen her b*ka maydonoz olmaz ok ?Firelife yazdı:Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş
eee kim Kime gayyor :twisted:

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- kaan6790
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ÇANTAYI MI YİYO O HAHAHAHAHAHAHA KOMEDİ RESMEN 
Extremexkaan
Kaanxburak
Teşkilat Zonguldak Ereğli
Kaanxburak
Teşkilat Zonguldak Ereğli
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Boşuna hayvan oglu hayvan demıyorumkaan6790 yazdı:ÇANTAYI MI YİYO O HAHAHAHAHAHAHA KOMEDİ RESMEN
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
2 nizde topsunuz yha xDaldatmaz2012 yazdı:Sen her b*ka maydonoz olmaz ok ?Firelife yazdı:Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş
- Castersimurganka
- Işık Hanım'ın Elemanı
:lol: :lol: :lol:angelona yazdı:aldatmaz2012 yazdı:Kendını ipek olarak tanınan bu şerefsızın diger charları emregedik-CRAZYÖLÜM dür kendını kız ve 19 yaşında tanıtıp erkeklerle para için fingirdeşen artık adına ne denir #@!?tabi bu benı kendını ıpek olarak tanıtarak benı kandırdı ve tabı bende inandım onu bır gun mıgratta aldım ve savascı ıtemlerımı verdım sadece mıgratta kullansın dıye (Dusunun savaşçı oldugu halde mıgratta aldım sırf gorsun diye + ıtemlerımı verdım onun yaptıgı adılıge bakın)O ne yaptı benı sırtımdan vurup 2 aydır verıcem verıcem diyerek oyaladı tabi ben bırakırmıyım adamı ınsan ıcıne çıkamayacak hale getiririm bu şerefsızın gerçek adı Emre Gedik (Faceden Bakabılırsınız) kendını ıpek olarak tanıtır ve yasını 19 olarak soyler ama 13 yasında bu sene 8. sınıfa geçmış bır velletır buyrun bu arkaşımızın..