Riskyxfreeze nin Rezıllıgı Herkez İçeri

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Riskyxfreeze nin Rezıllıgı Herkez İçeri

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

angelona yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
angelona yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Kendını ipek olarak tanınan bu şerefsızın diger charları emregedik-CRAZYÖLÜM dür kendını kız ve 19 yaşında tanıtıp erkeklerle para için fingirdeşen artık adına ne denir #@!? ;) tabi bu benı kendını ıpek olarak tanıtarak benı kandırdı ve tabı bende inandım onu bır gun mıgratta aldım ve savascı ıtemlerımı verdım sadece mıgratta kullansın dıye (Dusunun savaşçı oldugu halde mıgratta aldım sırf gorsun diye + ıtemlerımı verdım onun yaptıgı adılıge bakın)O ne yaptı benı sırtımdan vurup 2 aydır verıcem verıcem diyerek oyaladı tabi ben bırakırmıyım adamı ınsan ıcıne çıkamayacak hale getiririm bu şerefsızın gerçek adı Emre Gedik (Faceden Bakabılırsınız) kendını ıpek olarak tanıtır ve yasını 19 olarak soyler ama 13 yasında bu sene 8. sınıfa geçmış bır velletır buyrun bu arkaşımızın..

Burayı oku ve Gaylar takılanların gaydan farkı yoktur...Ayrıca sende kız çarı açıyon erkek olmana ragmen o zmn sende topsun.Tencere kapak olmuşsunuz işte daha ne istiy
on :D
Sen kanıtlasana benım erkek oldugumu ? anana yedıgın kufurlerden dolayı ıse durduk yere kufur etmem ;)

Senn anan benden çok küfür yedi ondan sende dayanamayıp bir iki laf yapmıştır....
Sen en ıyısı forumda gordugun her konuya cevap yazmaktan vazgeç çapını belli edıyorsun
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

aldatmaz2012 yazdı:
angelona yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
angelona yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Kendını ipek olarak tanınan bu şerefsızın diger charları emregedik-CRAZYÖLÜM dür kendını kız ve 19 yaşında tanıtıp erkeklerle para için fingirdeşen artık adına ne denir #@!? ;) tabi bu benı kendını ıpek olarak tanıtarak benı kandırdı ve tabı bende inandım onu bır gun mıgratta aldım ve savascı ıtemlerımı verdım sadece mıgratta kullansın dıye (Dusunun savaşçı oldugu halde mıgratta aldım sırf gorsun diye + ıtemlerımı verdım onun yaptıgı adılıge bakın)O ne yaptı benı sırtımdan vurup 2 aydır verıcem verıcem diyerek oyaladı tabi ben bırakırmıyım adamı ınsan ıcıne çıkamayacak hale getiririm bu şerefsızın gerçek adı Emre Gedik (Faceden Bakabılırsınız) kendını ıpek olarak tanıtır ve yasını 19 olarak soyler ama 13 yasında bu sene 8. sınıfa geçmış bır velletır buyrun bu arkaşımızın..

Burayı oku ve Gaylar takılanların gaydan farkı yoktur...Ayrıca sende kız çarı açıyon erkek olmana ragmen o zmn sende topsun.Tencere kapak olmuşsunuz işte daha ne istiy
Sen kanıtlasana benım erkek oldugumu ? anana yedıgın kufurlerden dolayı ıse durduk yere kufur etmem ;)
Senn anan benden çok küfür yedi ondan sende dayanamayıp bir iki laf yapmıştır....
Sen en ıyısı forumda gordugun her konuya cevap yazmaktan vazgeç çapını belli edıyorsun

Kimin çapı ne kadar herkes görüyo burada .
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Firelife »

Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş :)
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Firelife yazdı:Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş :)
Sen her b*ka maydonoz olmaz ok ?

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

aldatmaz2012 yazdı:
Firelife yazdı:Sende topsun aranızda bir fark yok tencere yuvarlanır kapağını bulur derlermiş doğruymuş :)
Sanamı sorcam neye maydonuz olcağımı konu açmışsın yorumumu yazıyorum ;)
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

eee kim Kime gayyor :twisted:
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
kaan6790
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen kaan6790 »

ÇANTAYI MI YİYO O HAHAHAHAHAHAHA KOMEDİ RESMEN :)
Extremexkaan
Kaanxburak

Teşkilat Zonguldak Ereğli
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kaan6790 yazdı:ÇANTAYI MI YİYO O HAHAHAHAHAHAHA KOMEDİ RESMEN :)
Boşuna hayvan oglu hayvan demıyorum :D

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Castersimurganka
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Castersimurganka »

aldatmaz2012 yazdı:
2 nizde topsunuz yha xD
Kullanıcı avatarı
Castersimurganka
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Castersimurganka »

angelona yazdı:

:lol: :lol: :lol:

“Genel Sohbet” sayfasına dön