faysbok yazdı:oraya yazdım bu madenleri kendi emegimle kazandım para lazım urban yüzük urban kenevir eldiven falan alacagım dalga geçmenizin bi manası yok muhterem alay ediyorsun çünkü senin bi sorunun yok bi sorun varki böle fazla yazdım fiyatı arkadaşıma borcum var hem sanane istedigim fiyata veririm seni ilgilendirirmi çok biliyosun ya herşeyi burayada yazmışın
Bak Güzel Kardeşim,Ne Demek İstediğimi Anlamıyorsunuz.. Burası Tartışma Yeri Değil Ama Son Birkez Daha Cevap Vericem Daha Ne Derseniz Deyin. Sana Bu İtemleri Hakkınla Almadın Diyen Varmı ? Veya Çok Pahalı Fiyatlarını Düşür Diyen Varmı ? Çık Bak Yukarı Benim Yorumlarıma Bakalım Böyle Birşey Demişmiyim.Benim Söylemeye Çalıştığım Gereksiz İtemler Koyma, Adam Bir Latex İçin Gelip Foruma Kapalı Çarşıya Bakmaz. Bu İtemler Oyunda Çoğu Kişinin Sattığı Şeyler. Kapalı Çarşı Oyunda Okadar Sık Satılmayan Şeyleri Alıp Satmak İçin Açılmıştır. Latex e İhtiyacı Olan Biri Gelipte Bu İtemi Forumda Aramaz. Oyunda Kime Sorsan Satar Bu Tür Şeyleri. Gereksiz İtemlerle Doldurmuşsun Konu Bile Gereksiz. Okadar İnsan Önemli Şeyleri Satmaya Çalışırken Sen Burda Kirlilik Yapıyorsun.Benim Eleştirim Bu.. Ayrıcada Eleştirileri Çekemiyorsan Forumdan Uzaklaş.Çünkü Burda Az Çok Herkes Her Konuda Eleştiri Alır.
Muhteremx yazdı:Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz..İpek latex falan gectim hadi, Kömür ü kim alacak ? O iksirleri kim alacak ? Kendiside biliyor kimsenin almayacağını bitane alan cıkacakmı merak ediyorum.. Bile bile kendisini küçük düşüren o.
Muhterem Aynen Kardeş seni germez bunun kaca satılacagı fiyatları belkı bırıne lazım olur ..
Farabi İtemler Oncesınde Cop degılmıydı sımdı lazım oluyor ..
İsmail' Bence burada yerden göye kadar haklı +
2. konuya gelınce iksirleri sana inat ben alıyorum muhterem oke .. Tuzun belkı kuru olabılır o yüzden konusmayacaksın
Muhteremx yazdı:Ya ben anlatamıyorum ya siz anlamıyorsunuz..İpek latex falan gectim hadi, Kömür ü kim alacak ? O iksirleri kim alacak ? Kendiside biliyor kimsenin almayacağını bitane alan cıkacakmı merak ediyorum.. Bile bile kendisini küçük düşüren o.
Muhterem Aynen Kardeş seni germez bunun kaca satılacagı fiyatları belkı bırıne lazım olur ..
Farabi İtemler Oncesınde Cop degılmıydı sımdı lazım oluyor ..
İsmail' Bence burada yerden göye kadar haklı +
2. konuya gelınce iksirleri sana inat ben alıyorum muhterem oke .. Tuzun belkı kuru olabılır o yüzden konusmayacaksın
İlker Oyunda beni bul ben alacağım.
Bana Bak Oyunda 2 Günlük Hatrın Var Onuda Ezdirme.. Nedemek Lan Bana İnat ? Ben #@!? Yiyemezsin Desem Gidip Yiyecenmi ? Demek İstediğimi Anlamıyorsunuz Sonrada İleri Geri Konusuyorsunuz. Ayrıca Bana Nerde Konusup Konusmayacagımı Söyleyemezsin Sen Dünkü ..... Oyunda Çekemiyorsun Burdada Üzerime Gelme Bi Selam Verip Alırdık Bi Muhabbetimiz Vardı Artık Oda Olmasın.
Komşusu aç yatan bizden degildir demiş hzmuhammed s.a.s İnsanların neyi olup oldugunu sorgulamak kendisine az gelecek şeyleri eleştirmek üzücüdür
ben herkezi anladım
lakin diyorlar kömür latex var burada satılmaz
ama su var baska oyun oynayan varmı bilmem ama
orda herşeyi satarlar
burası ikv ama komurun fiyatını biliyor veya bilmiyor
ama orda eşya satıyor hakkı ile emegi ile
BEN SİZİ GAYET İYİ ANLADIM GEREGİNDEN FAZLA SEN BENİ ANLAMADIN SANIRIM MUHTEREM KARDEŞİM,
oturup sukur etmek lazım
hırsız cok iken beddua ediyorduk boyle seyler olsun hırsızlardan daha iyidir ben kınıyorum
yoksuzlugu eleştirenleri,,
Dostum Ebu’l-Kasım dedi ki: “Allah’ım, beni yoksul olarak yaşat, yoksul olarak ruhumu kabzet, kıyamet günü de yoksullar zümresiyle birlikte haşret.” Âişe sordu: “Niçin ey Allah’ın Resûlü?” “Çünkü”, dedi, “Onlar cennete, zenginlerden kırk bahar önce girecekler. Ey Âişe! yoksulları sev ve onları meclisine yaklaştır, tâ ki Kıyâmet günü Allah da sana yaklaşsın.” (Aişe’den; Tirmizî, Zühd (2353).
Benden bu kadar yorum yazmam herkeze iyi forumlar iyi alısverisler dilerim, sayfayı kirletmiş isem af ola kusura bakmayın,
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈ Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
Kabusxbaskan yazdı:Komşusu aç yatan bizden degildir demiş hzmuhammed s.a.s İnsanların neyi olup oldugunu sorgulamak kendisine az gelecek şeyleri eleştirmek üzücüdür
ben herkezi anladım
lakin diyorlar kömür latex var burada satılmaz
ama su var baska oyun oynayan varmı bilmem ama
orda herşeyi satarlar
burası ikv ama komurun fiyatını biliyor veya bilmiyor
ama orda eşya satıyor hakkı ile emegi ile
BEN SİZİ GAYET İYİ ANLADIM GEREGİNDEN FAZLA SEN BENİ ANLAMADIN SANIRIM MUHTEREM KARDEŞİM,
oturup sukur etmek lazım
hırsız cok iken beddua ediyorduk boyle seyler olsun hırsızlardan daha iyidir ben kınıyorum
Dostum Ebu’l-Kasım dedi ki: “Allah’ım, beni yoksul olarak yaşat, yoksul olarak ruhumu kabzet, kıyamet günü de yoksullar zümresiyle birlikte haşret.” Âişe sordu: “Niçin ey Allah’ın Resûlü?” “Çünkü”, dedi, “Onlar cennete, zenginlerden kırk bahar önce girecekler. Ey Âişe! yoksulları sev ve onları meclisine yaklaştır, tâ ki Kıyâmet günü Allah da sana yaklaşsın.” (Aişe’den; Tirmizî, Zühd (2353).
Benden bu kadar yorum yazmam herkeze iyi forumlar iyi alısverisler dilerim, sayfayı kirletmiş isem af ola kusura bakmayın,
Ben Seni Gayet İyi Anladım Ama Sözlerinden Senin Beni Anlamadığın Anlaşılıyor..
ben kınıyorum
Ya Ben Yoksuz Adamı Eleştirmiyorum, Belki O İtemleri Satıcak Belli Olmaz.. Demek İstediğim Şu Ki Boş İtemleri Satıpta İnsanları Meşgul Etme. Bak Yine Söylüyorum Aynı Şeyi;
Latex Kömür Gibi İtemler Satılmaz Derken Kimse Foruma Giripte Bu İtemleri Aramaz Diyorum Oyunda Yansıtsan Çok Daha Rahat Alıcı Bulur... Bu Şuna Benziyor Düşünki Bab-ı Alidesin, Etrafta Herkes Birşey Yansıtıyor Birşey Satmaya Çalışıyor. Sendede Plus Var, Gidip Plustan Yansıtmak Yerine Diğer Adamlar Gibi Söyle Kanalından Yansıtıyorsun.. Hem Orda Brinin Sattığın İtemi Görme Olasılığı Düşük Yada Orda Alıcı Bulma Olasılığı Düşük. Buna Hem Enayilik Denir Hemde Açgözlülük.. Plustan Yansıtabilirken Söyleden Yansıtıyorsun Ve Diyer İnsanlarında İtem Satma Olasılığını Düşürüyorsun..
Buda Onun Gibi Kapalı Çarşıya Gereksiz Şeyler Açıpta Diğer İnsanların Haklarını Kısıtlama, Bu İtemler Oyunda Daha Rahat Alıcı Bulur.. Hem Bakın Konu Nasıl Uzadı Okadar Güncel Kaldı.. Haklarını Yediğim İnsanlardan Özür Diliyorum.