faysbok yazdı:oraya yazdım bu madenleri kendi emegimle kazandım para lazım urban yüzük urban kenevir eldiven falan alacagım dalga geçmenizin bi manası yok muhterem alay ediyorsun çünkü senin bi sorunun yok bi sorun varki böle fazla yazdım fiyatı arkadaşıma borcum var hem sanane istedigim fiyata veririm seni ilgilendirirmi çok biliyosun ya herşeyi burayada yazmışın
Bak Güzel Kardeşim,Ne Demek İstediğimi Anlamıyorsunuz.. Burası Tartışma Yeri Değil Ama Son Birkez Daha Cevap Vericem Daha Ne Derseniz Deyin. Sana Bu İtemleri Hakkınla Almadın Diyen Varmı ? Veya Çok Pahalı Fiyatlarını Düşür Diyen Varmı ? Çık Bak Yukarı Benim Yorumlarıma Bakalım Böyle Birşey Demişmiyim.Benim Söylemeye Çalıştığım Gereksiz İtemler Koyma, Adam Bir Latex İçin Gelip Foruma Kapalı Çarşıya Bakmaz. Bu İtemler Oyunda Çoğu Kişinin Sattığı Şeyler. Kapalı Çarşı Oyunda Okadar Sık Satılmayan Şeyleri Alıp Satmak İçin Açılmıştır. Latex e İhtiyacı Olan Biri Gelipte Bu İtemi Forumda Aramaz. Oyunda Kime Sorsan Satar Bu Tür Şeyleri. Gereksiz İtemlerle Doldurmuşsun Konu Bile Gereksiz. Okadar İnsan Önemli Şeyleri Satmaya Çalışırken Sen Burda Kirlilik Yapıyorsun.Benim Eleştirim Bu.. Ayrıcada Eleştirileri Çekemiyorsan Forumdan Uzaklaş.Çünkü Burda Az Çok Herkes Her Konuda Eleştiri Alır.