[OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: [OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

ByDant3 yazdı:Arkadaşlar birçok kişi savaşçının yakınına geldiğinde onu kestiğini söylüyor değil mi:

Bakıyoruz büyücünün eğer itemi olursa çok büyük hasarlar(düz 5-10 k kritik belli olmuyo :D) veren Ateş Çemberi var mesela şöyle dağıtırsanız belki bi işe yarayabilir(Yarayıp yaramayacağını bilmiyorum denemedim ama deneyeceğim :D)

15 Çember/Bilgi
15 Meteorit/Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Büyü Bozma
5 Kutup
3 puan arttı ne yaparsanız yapın onu da (tavsiyem meditasyona verin çember çok kudret götürüyo)

İşte adam dövüş başına attı deparı bekleyin gelsin anam :D gelirken meteoru atın(bi yandan kaçın) durdurma attında zihin tutulması olmassa direnç atın hemen çakın çemberi meteorit zırhı azalttığı için çember belki büyük hasarlar verebilir kritik gelirse savaşçı teke gider o zaman çok pis rezil olur ha :D

Daha önce dediğim gibi denemedim işe yarayıp yaramayacağından emin değilim

Hıç deneme derım xD Bız dırenç kırma menzılıne qırerken ödümüz b-kumuza karışıyor sen ateş çember atmaya kalkarsan vay halıne xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MykonS »

Ateş Çemberi derken anlamadım sen ateş çemberiyle 40 lwl savaşçıyı kesemessin
ateş çemberinin menziline girmeden bir dikkat atar sonra menzile girse bile agır sert vurur canın iner 50 ye sonra ne yapacan adam dibinde ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Bence çoğunuzun taktikleri yanlış çünkü savaşçı ofansif ve defansif olarak 2ye ayrıldı savaşlardada defansif savaşçı kolay kolay bulamazsınız çoğu ofansif olur savaşçı ofansif açınca zırhı bir miktar düşmektedir bu yüzden ofansif savaşçıya en iyi fiziksel vurmaktadır zaten çoğu kişi sığınaklar yüzünden elektrik direncini fulluyor ve direnç elektrik item topluyor bu yüzden elektriğe vermek iyi olmaz ofansif bir savaşçıya şu an en iyi fiziksel vurmaktadır
Yetenek dağılımı ise şöyle:
15 meteorit 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 zihin saldırısı
15 kutup
1 meditasyon
1 büyü bozma
6 tesla küresi

Taktik ise şöyle savaşçıya dalmaya başlıcaz tabi o deparlıcak yanınıza gelene kadar büyü atın ne kadar canını azaltırsanız o kadar iyidir yanınıza gelince zihin atın yanına tesla kurun ve durdurmasının menzili yetmeyecek kadar uzaklaşın dalmaya başlayın ama kaçında zaten tesla onu yavaşlatabilir sonra o size durdurma atacak menzile girince tabi uzakta olduğunuz için hemen yanınıza gelemeyecek durdurma zihin tutarsada yanınıza gelicek en fazla 1 vuruş yapıcak durdurma geçince hemen kutup açın siz ondan 3sn önce çıkacaksınız kutupdan uzaklasın dalmaya baslayın o zaten ölür orda
ama durdurma zihin tutmazsa kutubu hemen açın durdurmanın gitmesini beklerseniz ölürsünüz

Benim savaşçıdaki taktik budur yanlışlarım olabilir...
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
bitmezbuokul
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen bitmezbuokul »

BÜYÜCÜYSEN HIZ İKSİRİN YANINA OLMALI SAVAŞÇI GELDİMİ ONU HAPSEDİP KAÇMALI
Samay
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Samay »

Açıkçası ben katılmıyorum. Akıllı bir büyücü tüm karakterleri yenebilir. Tabii büyü kullanmayı bilicekse..

Skillerim..

15 kutup
15 zihin
15 buz
15 buz bilgisi
15 elektirik
15 elelktirik bilgisi
5 tesla
2 meditasyon
1 büyübozma

* Savasma konusu olunca...

Savascilar ilk basta ya durdurma atar yada deparla pesinden kosar.
Durdurma atarsa Kutup acın.
Deparla pesinizden kosarsa bi müddet dayanıp zihin atın.
Zihinden sonra hp doldurun.
Zihinin süresinin acılmasına 2 saniye kalırken uzaklasın ve tesla kurun.
Zaten sonra savascinin size yetismelik bi skill i kalmıyor.
Genede menziliniz yeterse 2 skill vurun. Savasci size yaklasmaya basladıgında kacarak tek skill vurun. Ben azat oldugum icin elektırık vuruyorum. Siz hanqi skiliniz iyi ise onu vurun...

Ben genelde boyle yaparak 1 vs 1 de savascilari alıyorum..

2 vs 1 olursa...

1 savasciya zihin atın.. diger savasciyi kacarak tek skill ile kesmeye calısın. Zaten 1 savasciyi keserseniz 2. de büyük ihtimal ölüceksiniz xD
Ama en azından 1 tanesini yanınızda götürün.

Ben böyle düsünüyorum..
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ematema »

ByDant3 yazdı:Arkadaşlar birçok kişi savaşçının yakınına geldiğinde onu kestiğini söylüyor değil mi:

Bakıyoruz büyücünün eğer itemi olursa çok büyük hasarlar(düz 5-10 k kritik belli olmuyo :D) veren Ateş Çemberi var mesela şöyle dağıtırsanız belki bi işe yarayabilir(Yarayıp yaramayacağını bilmiyorum denemedim ama deneyeceğim :D)

15 Çember/Bilgi
15 Meteorit/Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Büyü Bozma
5 Kutup
3 puan arttı ne yaparsanız yapın onu da (tavsiyem meditasyona verin çember çok kudret götürüyo)

İşte adam dövüş başına attı deparı bekleyin gelsin anam :D gelirken meteoru atın(bi yandan kaçın) durdurma attında zihin tutulması olmassa direnç atın hemen çakın çemberi meteorit zırhı azalttığı için çember belki büyük hasarlar verebilir kritik gelirse savaşçı teke gider o zaman çok pis rezil olur ha :D

Daha önce dediğim gibi denemedim işe yarayıp yaramayacağından emin değilim

Sen bunu yap savaşçımla seni çok büyük bi kritk gelmezse 90 canla keserim her türlü iddiasına varım.
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Byf5
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Byf5 »

Ne haysiyetsizi Siz Kendiniz mi öğrendiniz ?

Anlatalım .)

Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun
Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan
O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında
Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız
Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .)
Teslayı Kurup Teslayla Vurunuz Savaşçı Pert

Büyücülerin Efendisi XxXMrDxxX ÖLümSüzBüYüCü KonuraLpLéé BénvuRdumSén Kaç Yakalarsammuck
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============

Konuralpbey

17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

berkan587 yazdı:Bu yoruma çoğu kişi kızcak ama söylüyüm genede , Lodos veya arz büyücü isen bölgeden karşı klandan savaşcı bulup

vs atacan . İlk olarak ws ye başlarken karşıdaki dikkat , durdurma atar . O sıra mesaj penceresinde /savas 1 yazılı

kalsın

Adam durdurma attığı anda tıkla eme gir ve /kaç yap , adam seni görünce düştüğünü sanıyordur ama hemen girince

şaşırır o sırada baya hasar ver , adam mecburen deparlar zihinle otur . Adam 2.ci durdurma süresi dolmuştur ve atar

o

sıra gene em yap :) . Sonra çıktıgında 2 3 tane vur ölsün . :)

NOT : Bu olayı karizman 0 ken veya karizma sattıktan sonra yapın .
en yaratıcı fikir bu olmuş tebrik ederim :D
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

Melankolik yazdı:
berkan587 yazdı:Bu yoruma çoğu kişi kızcak ama söylüyüm genede , Lodos veya arz büyücü isen bölgeden karşı klandan savaşcı bulup

vs atacan . İlk olarak ws ye başlarken karşıdaki dikkat , durdurma atar . O sıra mesaj penceresinde /savas 1 yazılı

kalsın

Adam durdurma attığı anda tıkla eme gir ve /kaç yap , adam seni görünce düştüğünü sanıyordur ama hemen girince

şaşırır o sırada baya hasar ver , adam mecburen deparlar zihinle otur . Adam 2.ci durdurma süresi dolmuştur ve atar

o

sıra gene em yap :) . Sonra çıktıgında 2 3 tane vur ölsün . :)

NOT : Bu olayı karizman 0 ken veya karizma sattıktan sonra yapın .
en yaratıcı fikir bu olmuş tebrik ederim :D
1 cisi durdurma varken kutup sarsılmaz gibi seyler varken eme giremessin dine ve gor 2. si ferro sivilceli ergen sen coq biliyon
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen goksenin »

maraton gözlük maraton canisiper ayaq yetenkelrnn dzgn olsn yeter her türlü ezersin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :) ;)
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ

“Büyücü” sayfasına dön