ByDant3 yazdı:Arkadaşlar birçok kişi savaşçının yakınına geldiğinde onu kestiğini söylüyor değil mi:
Bakıyoruz büyücünün eğer itemi olursa çok büyük hasarlar(düz 5-10 k kritik belli olmuyo ) veren Ateş Çemberi var mesela şöyle dağıtırsanız belki bi işe yarayabilir(Yarayıp yaramayacağını bilmiyorum denemedim ama deneyeceğim )
15 Çember/Bilgi
15 Meteorit/Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Büyü Bozma
5 Kutup
3 puan arttı ne yaparsanız yapın onu da (tavsiyem meditasyona verin çember çok kudret götürüyo)
İşte adam dövüş başına attı deparı bekleyin gelsin anam gelirken meteoru atın(bi yandan kaçın) durdurma attında zihin tutulması olmassa direnç atın hemen çakın çemberi meteorit zırhı azalttığı için çember belki büyük hasarlar verebilir kritik gelirse savaşçı teke gider o zaman çok pis rezil olur ha
Daha önce dediğim gibi denemedim işe yarayıp yaramayacağından emin değilim
Hıç deneme derım xD Bız dırenç kırma menzılıne qırerken ödümüz b-kumuza karışıyor sen ateş çember atmaya kalkarsan vay halıne xD
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Ateş Çemberi derken anlamadım sen ateş çemberiyle 40 lwl savaşçıyı kesemessin
ateş çemberinin menziline girmeden bir dikkat atar sonra menzile girse bile agır sert vurur canın iner 50 ye sonra ne yapacan adam dibinde ..
Bence çoğunuzun taktikleri yanlış çünkü savaşçı ofansif ve defansif olarak 2ye ayrıldı savaşlardada defansif savaşçı kolay kolay bulamazsınız çoğu ofansif olur savaşçı ofansif açınca zırhı bir miktar düşmektedir bu yüzden ofansif savaşçıya en iyi fiziksel vurmaktadır zaten çoğu kişi sığınaklar yüzünden elektrik direncini fulluyor ve direnç elektrik item topluyor bu yüzden elektriğe vermek iyi olmaz ofansif bir savaşçıya şu an en iyi fiziksel vurmaktadır
Yetenek dağılımı ise şöyle:
15 meteorit 15 bilgisi
15 buz 15 bilgisi
15 zihin saldırısı
15 kutup
1 meditasyon
1 büyü bozma
6 tesla küresi
Taktik ise şöyle savaşçıya dalmaya başlıcaz tabi o deparlıcak yanınıza gelene kadar büyü atın ne kadar canını azaltırsanız o kadar iyidir yanınıza gelince zihin atın yanına tesla kurun ve durdurmasının menzili yetmeyecek kadar uzaklaşın dalmaya başlayın ama kaçında zaten tesla onu yavaşlatabilir sonra o size durdurma atacak menzile girince tabi uzakta olduğunuz için hemen yanınıza gelemeyecek durdurma zihin tutarsada yanınıza gelicek en fazla 1 vuruş yapıcak durdurma geçince hemen kutup açın siz ondan 3sn önce çıkacaksınız kutupdan uzaklasın dalmaya baslayın o zaten ölür orda
ama durdurma zihin tutmazsa kutubu hemen açın durdurmanın gitmesini beklerseniz ölürsünüz
Açıkçası ben katılmıyorum. Akıllı bir büyücü tüm karakterleri yenebilir. Tabii büyü kullanmayı bilicekse..
Skillerim..
15 kutup
15 zihin
15 buz
15 buz bilgisi
15 elektirik
15 elelktirik bilgisi
5 tesla
2 meditasyon
1 büyübozma
* Savasma konusu olunca...
Savascilar ilk basta ya durdurma atar yada deparla pesinden kosar.
Durdurma atarsa Kutup acın.
Deparla pesinizden kosarsa bi müddet dayanıp zihin atın.
Zihinden sonra hp doldurun.
Zihinin süresinin acılmasına 2 saniye kalırken uzaklasın ve tesla kurun.
Zaten sonra savascinin size yetismelik bi skill i kalmıyor.
Genede menziliniz yeterse 2 skill vurun. Savasci size yaklasmaya basladıgında kacarak tek skill vurun. Ben azat oldugum icin elektırık vuruyorum. Siz hanqi skiliniz iyi ise onu vurun...
Ben genelde boyle yaparak 1 vs 1 de savascilari alıyorum..
2 vs 1 olursa...
1 savasciya zihin atın.. diger savasciyi kacarak tek skill ile kesmeye calısın. Zaten 1 savasciyi keserseniz 2. de büyük ihtimal ölüceksiniz xD
Ama en azından 1 tanesini yanınızda götürün.
ByDant3 yazdı:Arkadaşlar birçok kişi savaşçının yakınına geldiğinde onu kestiğini söylüyor değil mi:
Bakıyoruz büyücünün eğer itemi olursa çok büyük hasarlar(düz 5-10 k kritik belli olmuyo ) veren Ateş Çemberi var mesela şöyle dağıtırsanız belki bi işe yarayabilir(Yarayıp yaramayacağını bilmiyorum denemedim ama deneyeceğim )
15 Çember/Bilgi
15 Meteorit/Bilgi
15 Direnç Kırma
15 Büyü Bozma
5 Kutup
3 puan arttı ne yaparsanız yapın onu da (tavsiyem meditasyona verin çember çok kudret götürüyo)
İşte adam dövüş başına attı deparı bekleyin gelsin anam gelirken meteoru atın(bi yandan kaçın) durdurma attında zihin tutulması olmassa direnç atın hemen çakın çemberi meteorit zırhı azalttığı için çember belki büyük hasarlar verebilir kritik gelirse savaşçı teke gider o zaman çok pis rezil olur ha
Daha önce dediğim gibi denemedim işe yarayıp yaramayacağından emin değilim
Sen bunu yap savaşçımla seni çok büyük bi kritk gelmezse 90 canla keserim her türlü iddiasına varım.
Öncelikle Uzaklaşmanız gerekiyor Biri sayıyorsa BAŞLIYORUM demesini steyinki + 'nız olsun Ardından Tesla Küresi Kurun Siz Ve küreniz Vuruken Nasıl Ve nereye Vuracağını Şaşıracak =Tesla 15 puan O Size Deparla Gelecek Gelene Kadar Kritiklerle 50 ye iner Canı Size 2 Vurur Sizinki70 ve 50 Arasında Savaşçıya Buz Yapınız Ve Ondan Önce Açılıcağınız İçin Uzaklaşacaksınız Ve gelene Kadar Vurucaksınız Ve Son Adım ... Canı 20 ye inmiş olacak Ve Gelene Kadar Vurun Ve Tutulma atın .) Teslayı Kurup Teslayla Vurunuz Savaşçı Pert
Büyücülerin Efendisi XxXMrDxxX ÖLümSüzBüYüCü KonuraLpLéé BénvuRdumSén Kaç Yakalarsammuck