KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda var Ayrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:
Ya bırakın bu ışlerı şunu o böle yaparsa ben böle yaparım felan kahınmısınız sız xD OkO akışına göre yaparsın ustalıqını olur bıter
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
ben 48 büyücüyüm arzım ama lodosldan döndüm Yeteneklerim?
15 fiziksel & bilgisi
15 buz & bilgisi
15 kons
15 zihin
5 kutup
1 tesla
1 büyü bozma
verdim BÜyücüleri 100de 100 yenersin büyü kritikği fazla deilse ama üstübüzde en fazla 2 tane büyü kritik item alın
bilge çevroş eldiven ve kan ruh asam var 48 im 49 2 büyüyü tek alıyorum 7 canım filan kalıyor
Tekine zihin atın sonra kons açın adam dan uzak bir yerde açın az o öldü kesin en son bir büyüye meteorit 15 bin vurdum tek yemişti 49 büyücü ve herkes üstünü 600 büyü buz veya sadece meteorit yapar ama benim buz 364 meteorit ise 264 çok güzel bir şekilde savaşıyorum tavsiye ederim
cesurlarxboraa yazdı:rkadaşlar yeni gelen güncellemeyle büyücü kesmek artık imkansız hale geldi işde bu yüzden aklıma birtaktik geli ve sizinle paylaşmak istedim.
Ws'e başlarken depar basmıyoruz kesinlikle diikat dağıtma atıp büyücüyü yavaşlatarak saldırı yapıyoz ve biz büyücüye çok yaklaşınca mecvuren bizezihin atacaktır ve küre kuracaktır işde bu anda 2 secenek var
1-) küreyi keserek durdurma atmak
2-)Depar basarak saldırmak
bu ikisinden hangisini secerseniz seçin büyücü elbetde sonunda size kutub atacaktır işde attıkdan sonra ( depar ya da durdurma atarak ) büyücüyü kesiyoruz
alem623 yazdı:ben 48 büyücüyüm arzım ama lodosldan döndüm Yeteneklerim?
15 fiziksel & bilgisi
15 buz & bilgisi
15 kons
15 zihin
5 kutup
1 tesla
1 büyü bozma
verdim BÜyücüleri 100de 100 yenersin büyü kritikği fazla deilse ama üstübüzde en fazla 2 tane büyü kritik item alın
bilge çevroş eldiven ve kan ruh asam var 48 im 49 2 büyüyü tek alıyorum 7 canım filan kalıyor
Tekine zihin atın sonra kons açın adam dan uzak bir yerde açın az o öldü kesin en son bir büyüye meteorit 15 bin vurdum tek yemişti 49 büyücü ve herkes üstünü 600 büyü buz veya sadece meteorit yapar ama benim buz 364 meteorit ise 264 çok güzel bir şekilde savaşıyorum tavsiye ederim
Bu ış tutmaz sölıyım az sallamışın 264 meteorıt buz 364 hı hı 15 bın qömüosun komıksın bu yeteneklerle adam alırsın ıtemlerle bı hıçsın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
aldatmaz2012 yazdı:emin ol sen buyucunun yanına bu kdr kolay varamazsın bu 1 zaten ısı bılen buyucu sana depar atmadan zıhın atmaz valla lafla olsaydı oho hepınız aynısınız yok dıkkatı atarım cakarım 2 tane yerde yok 3 wurusluk canı var yok bılmem ne hepınız oyunda buyucunun karsında kedı gıbısınız çok bılmış gıbı baslıgıda buyuk atmış yandınız hepınız tek senmı akkılısın olm zeki ya
istanbul oyunu bırakmadan önce sen beni karizma alırken ne kdr gafil avlayıp yanındaki adamlarla kessende seni tek yakaladığım anda 100 kp hep cepte
saol kpler için
(not: Lanetxxx)