BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: BÜYÜCÜ KESİMİ (YANDINIZ HEPİNİZ) xD

Mesaj gönderen MykonS »

Firelife yazdı:
MykonS yazdı:En güzel Büyücü kesme taktiği
Durdurma 15
Sakınma 15
Ofansif 15
Depar 15
Agır 15
Sert 15
zihin 8

ws ye başladıgımızda dikkat ve durdurma atın durdurma zihin gelirse oracıkta ölür gelmesse kutup açar ..
kutuptan çıktıktan sonra depar basılır büyücü haliyle zihin atar ..
Kutup 1 paun olsa büyücüde
5 saniye kutup
15 saniye zihin
Durdurmanın dolma süresi 30 saniye
Durdurmanın süresini doldurmak içinde sakınma açıyoruz işte 15 olduğu için 12 saniyede oradan geliyor ..
sakınmadan çıktıktan sonra durdurma atarak büyücüyü kesebiliriz ( Dikkatli olun ölmeyin ... )
Sen böyle ancak aptal ve ezik büyücüleri kesersin sarsılmaz şart :lol:
Sarsılmaz yerine sakınma yazmışım alttaki anlatama bakarsan sarsılmazdan bahsediyor ...
okuyan biri sakınmanın sarsılmaz oldugunu anlayabilirdi ..
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
goksenin
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen goksenin »

selek95 yazdı:
goksenin yazdı:
selek95 yazdı:
KabusxRay yazdı:Ya konuya geç baktım ama Büyücü kullanan kişi akıllı kişidir başkalarını küçümsemiyorum. Büyücü kullanma k çok kolay bir iş değildir. ama bir büyücü savaşçı ile ws yapıyorsa onun ne yapacağını anlar depar atmadan sanmıyorum kimsenin zihin atacağını:S Kutupta çok gerekli iken açılır şu anda bir büyücüyü savaşçılar çok zor yatırır.
haklısın kardeşim fakat bence 2 ihtimal var depar 15 ise büyücüye dalmayacak şekilde arkasındaki bir yere tıkla ve deparla zihin bazen etki etmiyor. sonra depar devam edecektir (15 old. için) tekrar deparla dalacan, kutup açacak sonra dikkat durdurma gerisi gelir çünkü zihini yoktur.
2. ihtimal ise ws normal seyrinde iken durdurmanın zihni tutmasıdır o onda büyü kullanamaz fakat bazı büyüler bu da büyü bozma ile bozuyor fakat denemekte fayda var ;) Ayrıca eskiden kanatmaya karşı birşey yapamıyordu şimdi büyü bozma kanatmayı bozuyor böyle olunca zaten büyü kesmek zordu şimdi iyice zor :mrgreen:

ADAMIN DEDİĞİ TAKTİKLE KESİCEKSEN ZORİDİĞİL İMKANSIZ :mrgreen:
imkansız değil büyücü acemiyse kesersin :mrgreen: :mrgreen:

büyücünün 35 lwl olması lazım :mrgreen: :mrgreen:
Resim
Resim

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!

◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ

◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Ya bırakın bu ışlerı şunu o böle yaparsa ben böle yaparım felan kahınmısınız sız xD OkO akışına göre yaparsın ustalıqını olur bıter ;)
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

IxcerenxI yazdı:Ya bırakın bu ışlerı şunu o böle yaparsa ben böle yaparım felan kahınmısınız sız xD OkO akışına göre yaparsın ustalıqını olur bıter ;)
işte beklenen yorum! :mrgreen: :mrgreen:
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
alem623
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen alem623 »

ben 48 büyücüyüm arzım ama lodosldan döndüm Yeteneklerim?

15 fiziksel & bilgisi
15 buz & bilgisi
15 kons
15 zihin
5 kutup
1 tesla
1 büyü bozma
verdim BÜyücüleri 100de 100 yenersin büyü kritikği fazla deilse ama üstübüzde en fazla 2 tane büyü kritik item alın
bilge çevroş eldiven ve kan ruh asam var 48 im 49 2 büyüyü tek alıyorum 7 canım filan kalıyor

Tekine zihin atın sonra kons açın adam dan uzak bir yerde açın az o öldü kesin en son bir büyüye meteorit 15 bin vurdum tek yemişti 49 büyücü ve herkes üstünü 600 büyü buz veya sadece meteorit yapar ama benim buz 364 meteorit ise 264 çok güzel bir şekilde savaşıyorum tavsiye ederim
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
Kullanıcı avatarı
korayiST
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen korayiST »

cesurlarxboraa yazdı:rkadaşlar yeni gelen güncellemeyle büyücü kesmek artık imkansız hale geldi işde bu yüzden aklıma birtaktik geli ve sizinle paylaşmak istedim.

Ws'e başlarken depar basmıyoruz kesinlikle diikat dağıtma atıp büyücüyü yavaşlatarak saldırı yapıyoz ve biz büyücüye çok yaklaşınca mecvuren bizezihin atacaktır ve küre kuracaktır işde bu anda 2 secenek var

1-) küreyi keserek durdurma atmak

2-)Depar basarak saldırmak

bu ikisinden hangisini secerseniz seçin büyücü elbetde sonunda size kutub atacaktır işde attıkdan sonra ( depar ya da durdurma atarak ) büyücüyü kesiyoruz

aaaa sonra bi bakmışız büyü yerde ;)
Sen küreyi kesene kadar kara toprağı öpersin
Resim
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

alem623 yazdı:ben 48 büyücüyüm arzım ama lodosldan döndüm Yeteneklerim?

15 fiziksel & bilgisi
15 buz & bilgisi
15 kons
15 zihin
5 kutup
1 tesla
1 büyü bozma
verdim BÜyücüleri 100de 100 yenersin büyü kritikği fazla deilse ama üstübüzde en fazla 2 tane büyü kritik item alın
bilge çevroş eldiven ve kan ruh asam var 48 im 49 2 büyüyü tek alıyorum 7 canım filan kalıyor

Tekine zihin atın sonra kons açın adam dan uzak bir yerde açın az o öldü kesin en son bir büyüye meteorit 15 bin vurdum tek yemişti 49 büyücü ve herkes üstünü 600 büyü buz veya sadece meteorit yapar ama benim buz 364 meteorit ise 264 çok güzel bir şekilde savaşıyorum tavsiye ederim

Bu ış tutmaz sölıyım az sallamışın 264 meteorıt buz 364 hı hı 15 bın qömüosun komıksın bu yeteneklerle adam alırsın ıtemlerle bı hıçsın
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
Whisky9
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Whisky9 »

aldatmaz2012 yazdı:emin ol sen buyucunun yanına bu kdr kolay varamazsın bu 1 zaten ısı bılen buyucu sana depar atmadan zıhın atmaz valla lafla olsaydı oho hepınız aynısınız yok dıkkatı atarım cakarım 2 tane yerde yok 3 wurusluk canı var yok bılmem ne hepınız oyunda buyucunun karsında kedı gıbısınız çok bılmış gıbı baslıgıda buyuk atmış yandınız hepınız tek senmı akkılısın olm zeki ya

istanbul oyunu bırakmadan önce sen beni karizma alırken ne kdr gafil avlayıp yanındaki adamlarla kessende seni tek yakaladığım anda 100 kp hep cepte
saol kpler için
(not: Lanetxxx)
since mayıs 2007
Kullanıcı avatarı
Therockboy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Therockboy »

Yandınız hepiniz die başlık varsa bu konu boştur
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Sokrates »

Kaç sayfa öteden bu konuyu güncellersen sende boşsundur .
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]

“Büyücü” sayfasına dön