Menekşe Elmas Cıkmıyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Menekşe Elmas Cıkmıyor...

Mesaj gönderen IxcerenxI »

Bence varya bu 100/1 saf çıkar felan deıl ya kaç çarımda denedım ırıdyum hep ırıdyum denedım 37 sevıye oldummu 44e kadar hem yılanlarda kasıodum hem maden çekıodum 1-2 hafta kesın 3-5 adet çıkıyor ya hızlı 2-3 güne yada 2 günde bır günde 3 felan sonra devam edıyım bu çar ballı dıyorum meran görevlerını yapmıyorum 47 sevıyeye kadar 3 tane char kastım 2 tanede 42 sevıye kastım ve bı zamandan sonra 8 saat benım qıbı madende dur çek çıkmıyor emınım ya kımseye çektırtmedım sabaha kadar kımse yoqtu çünkü bugünlerdede sahura kadar felan çekıorum yıne yoq her zaman 0dan çarmı açmamız lazım ?
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

qwertoy yazdı:Ben bi kez ilk çekişte çekmiştim :D
çeken çekio ;)
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mysolo »

alakası yok sabahtan akşama kadar budaksızda otur
Zaten bir maden (degerli) günde hemen hemen 4 kere çıkar fazla çıkmaz ..
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

adasdhashjhdaj :D konuya bak Allahım ya :D yok arkadaş yok dün 19 saat aralıksız budaksız çekiyordum çıkmadı ya nasıl iş bir ara tuvalete kadar gittiydim belki o arada kaptırdık heralde :lol: çıkar çıkar sabret :P
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
angelona
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Jön Türkler

Mesaj gönderen angelona »

rapper yazdı:
Theanswer3 yazdı:hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
Madeni bekleme o zaman herkese saf çıksın herkes bol para yapsın şaheser üretsin olurmu öyle şey ?? Sabır ve emek vermezseniz hiçbirşey olmaz..
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde

M.akif

GalataKULESİ

mFERNANDES

SaaTKULESİ
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Belki kurumustur :lol:
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen rapper »

ibrahimking yazdı:
rapper yazdı:
Theanswer3 yazdı:hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
Madeni bekleme o zaman herkese saf çıksın herkes bol para yapsın şaheser üretsin olurmu öyle şey ?? Sabır ve emek vermezseniz hiçbirşey olmaz..
maden bol olsa onlar zaten para yapmaz.hem maden bol olsa ornegın urban ıcadı kurt kurku ceket recetesı dusunce cope atmaz uretırdık .maden cıkma oranları 5 katına cıkmalı
Çıkana çıkıyor kardeş herkes o şaheser paralarını çıkan itemleri işportaya satarak yapmıyor
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

2 kere tekte menekşe çekmişliğim var, bu şans işi ben derim ki bu madenlerde beklemeyin gidin gece topaza veya abanoza çıkma sıklığı 3.dereceden daha çok onlardan bir tane çekersen gidip onu satıp menekşe alırsın ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön