Menekşe Elmas Cıkmıyor...
Menekşe Elmas Cıkmıyor...
Yöneticiler Menekşe Elmas Cıkmıyorr Akşam 6 dan Sabah 10 Kadar Cektm 1 tane Menekşe ELmaas Cıkmadı Ne Bu Rezalet
Re: Menekşe Elmas Cıkmıyor...
burak123 yazdı:Yöneticiler Menekşe Elmas Cıkmıyorr Akşam 6 dan Sabah 10 Kadar Cektm 1 tane Menekşe ELmaas Cıkmadı Ne Bu Rezalet
Merhabalar ,
Gözden kaçırdığınız bir anda bir başkası ya da siz çekmeye başlamadan önce veyahut siz şuan bu forumu yazarken birisi çekmiş olabilir
İyi forumlar.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Madeni bekleme o zaman herkese saf çıksın herkes bol para yapsın şaheser üretsin olurmu öyle şey ?? Sabır ve emek vermezseniz hiçbirşey olmaz..Theanswer3 yazdı:hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
maden bol olsa onlar zaten para yapmaz.hem maden bol olsa ornegın urban ıcadı kurt kurku ceket recetesı dusunce cope atmaz uretırdık .maden cıkma oranları 5 katına cıkmalırapper yazdı:Madeni bekleme o zaman herkese saf çıksın herkes bol para yapsın şaheser üretsin olurmu öyle şey ?? Sabır ve emek vermezseniz hiçbirşey olmaz..Theanswer3 yazdı:hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
Maden işinde 3 önemli faktör var:ibrahimking yazdı:maden bol olsa onlar zaten para yapmaz.hem maden bol olsa ornegın urban ıcadı kurt kurku ceket recetesı dusunce cope atmaz uretırdık .maden cıkma oranları 5 katına cıkmalırapper yazdı:Madeni bekleme o zaman herkese saf çıksın herkes bol para yapsın şaheser üretsin olurmu öyle şey ?? Sabır ve emek vermezseniz hiçbirşey olmaz..Theanswer3 yazdı:hak veriyorum zaten bu kadar uzun süre çıkan bir madeni bu kadar beklemek oyunun bir çilesi çoğu adam daha şaheserler geldiği anda 3-4-5 çarına şaheser üretti ne kadar çabuk önceden madenleri hazırlasa bile ne kadar çabuk ! arkadaşım 2 aydır Ejder asa üretmek için çile çekiyor 300 küsür elmas var 1 menekşe çekti... Aynısı benim için geçerli Kasada 300 e yakın tungten var "Şelit" yok malesef... biz mi çok şanssızız yoksa hemen şaheser üretenler her çektiği saf mı çıkıyor ... konuyu açan arkadaşı destekliyorum
1-Bilgisayarın hızlı olacak ve İnternet hızın yüksek olacak.
2-El-göz koordinasyonu denilen yani ekranda gördüğün an elin farde sağ tık sol tıkı yapacak.
3-SAbırlı ve dikkatli olacaksın 50 tane çektim çıkmadı deyip dikkatsiz davranır ordan geçene çektirisen belki saf çıkacak kaçırdın.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
neden herşeye karşı çıkıyorsunuz anlam veremiyorum ben diyormuyum hepsi saf çıksın diyorum 300 küsür tungsten den şelit çıkmadı diyorum siz diyorsunuz hepsi saf mı çıksın ... 5 tane şaheser üreten adamın ne kadar parası varsa artık kadim lere mi yetiyor madenleremi yani bu adamlar çok şanslı çok saf çekiyor bu kdar para bulunmaz ama bize neden çıkmıyor meranda piyasa ölü durumda menekşe elmas 17m den gidiyor. akik 10 m den çok ucuz değilmi bırakın da alalım 
En son Theanswer3 tarafından 13 Ağu 2010 13:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
ayrıca bir şey daha maden başında bekleyen arkadaşlara arkadaşlar her 1 saatte 10 dk gözlerinizi dinlendirin çok büyük riskler var göz sağlığında kendinizi asla kaptırmayın madene çekin ama beklemeyin çok çıkmassa çıkmaz sadece oyun çıkan madende saf ... yazması güzel bir şey ama bunu beklemek bu oyunu mahvediyor ben diyorum süresi kısalsın gerçekten sıkıcı bir iş ...
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
meneksenin cıkmaması konusunda hak veriyorum arkadasa.. 3 gece sabahladım 3 uncu gece cıktı. dun gece sanırım 6 saat bekledim maden basında yine cıkmadı. 6 saat hep ceken bendim kimse yoktu
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Ben bi kez ilk çekişte çekmiştim 
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES