Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Mesaj gönderen Excellence »

aldatmaz2012 yazdı:Gereksiz konu oldugunu dusunenler yorum yapmazsın amacınızın ne oldugu bellı
POST KASMAK !
Post he :) Fikrimizi beyan ettik ne postu ben post most bilmem tost bilirim anladın sen onu. 8-)
EXCELLENCE
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

Excellence yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:Gereksiz konu oldugunu dusunenler yorum yapmazsın amacınızın ne oldugu bellı
POST KASMAK !
Post he :) Fikrimizi beyan ettik ne postu ben post most bilmem tost bilirim anladın sen onu. 8-)
post mu post ne arar la ikv de :lol:
Kullanıcı avatarı
Mysolo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mysolo »

aldatmaz2012 yazdı:
laglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyor
maraton ayakkabı giy ..
durdurmanın menziline girmeden takır takır kes ...
MykonS

RealxMykonS

RealxPatroN

Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
13misafir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen 13misafir »

Mysolo yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
laglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyor
maraton ayakkabı giy ..
ver de giysin dicem aktarılmıolar :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Yoyu »

Burasıqistanbul-
Teşkilatta alayını kesiyorum diye öten sen değilmisin şimdi gelip buraya konu mu açıyorsun.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

Mysolo yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
maraton ayakkabı giy ..
Herkes de bunu söyler olmuş. Maraton ayak giy. Pazarda mı satıyorlar maraton ayakkabıyı? Sığınağa hiç alınmayan kişiler var onlar nerden bulsun ayağı?

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Mushta yazdı:
Mysolo yazdı:
aldatmaz2012 yazdı:
maraton ayakkabı giy ..
Herkes de bunu söyler olmuş. Maraton ayak giy. Pazarda mı satıyorlar maraton ayakkabıyı? Sığınağa hiç alınmayan kişiler var onlar nerden bulsun ayağı?
Bir de maraton ayakkabı giyince her şey çözülüyor sanki.
Adamın birisi çıkmış, efendim dogru kullanın büyücüyü menzilinden çıkın durdurma yemeyin. Hani hiç mi ws izlemediniz, sunucunuzda ws atmayı bilen adam mı yok ? Bir savaşcı deparını ve sarsılmazını 15 yaptıgı taktirde, ws başlangıcında deparını kullanıp durdurmasını atabilir, zihin gelmez ise sarsılmaz acıp gecen sürede depar ve durdurmanın süresini doldurabilir.

Yeteneklerin yenilenme süresi biraz haksız arkadaslar, bir savaşcı sarsılmazını 15 yaptıgında depar ve durdurmasını bir ws içerisinde 2 defa kullanabiliyorken, biz büyücüler kutup ve zihin saldırısını sadece 1 defa kullanabiliyoruz. O yüzden ne yapmasını bilen bir savaşcının zihin tutma şansı %30 degil, %60'dır.

Lütfen, tüm karakterlerin bizim oldugunu unutmayalım... Bırakın şu savaşcı iyi olsun, büyücü iyi olsun davalarını, yarın bir gün siz de savaşcı büyücü kasıcaksınız. Ben 3 ırk ile oynuyorum, hepsi benim karakterim fakat savaşcıların bu üstünlügü beni rahatsız ediyor.

İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

aldatmaz2012 yazdı:Ben böyle saçma bir yetenek görmedim durdurması 15 olan savaşçı %30 ihtimalle büyücüyü kesiyor.
Böyle saçma şey mi olur 2 karakterın de güçleri eşit yanı savaşçının zıhın tutmadan kazanma şansı var.
Ama nasıl bir akıl nasıl bır mantık nasıl bir düşüncedir bu savaşçı buyucuyu kafadan %30 yenıyor
Ayrıca zıhın tutmazsa bıle yenme şansı var şimdi merak edıyorum bu nasıl adaletsız bır durumdur ?
Savasçı zaten dikkat 15 ile büyücüye yetşebılıyor yanı işi bılıyorsa zıhın tutmadanda kesebılır
Bence bu yetenege çok acil bi el atmaları lazım yemın edıyorum buyucumden sogudum yeter be !
Şimdi bazı dangalaklar gelıcek oradan çıkp ee o zmn depar agır sert kaldırılsın falan felan bu malca yorumları hiç takmıcam.Eger bu zihin tutulması kaldırılmıcaksa o zaman zihin hapsı atarken 100 de 30 ıhtımalle rakıbe 5 sanıye vurma şansımız olsun ki şu lanet olası üstünlük eşitlensın.
demişsinki kafadan yüzde 30 yeniyolar zaten en fazla o kadar DD işini bilen bi büyücü savaşcıyı yüzde 70 ihtimalle kesebilir tabi savaşcının durdurması 15 se 15 değilse bu ihtimal yüzde yüze kadar çıkar
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

biz büyücüler bilge/fevzi/azat/+cevo diziyoruz bu itemler şuanda 150 mye yakın para tutuyor fakat savaşçı 3-4 görev yapınca zaten büyüye 3-4 bin çekiyo 3 saniyede 2 tane ağır ve sertle 4 bin koyuyo bide düz vurdunmu yerdeyiz zaten
büyübozmada bi halta yaramıyo kaç kere denedim savaşçı durdurma atıyo büyü bozana kadar 2tane daha vuruyo sonra sonra deparı basıyo zihin atıyosun o sırada durdurma tekrar açılıyo bi durdurma daha bu sefer büyüde bozmuyo yerdesin
dengeler değişti evet ama büyücü itemleri tek item set 20m felan oal bilir ama o setlede bi halt olmuyo doğru düzgün set diziyirouz 150 ye adama 3-5mlik setle bizi kesip ezik demesinede sinirlenmeyecek kişi yoktur sanırım
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen olcaytoo »

Bende şöyle bir öneri sunayım ozaman büyücüdeki zihin hapsi büyü bozmalarla silinebilsin , savaşcının durdurma atmasında zihin tutulma olasığı olmasın böyle daha dengede olur :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül

“Genel Etkileşim” sayfasına dön