Post healdatmaz2012 yazdı:Gereksiz konu oldugunu dusunenler yorum yapmazsın amacınızın ne oldugu bellı
POST KASMAK !
Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
EXCELLENCE
post mu post ne arar la ikv de :lol:Excellence yazdı:Post healdatmaz2012 yazdı:Gereksiz konu oldugunu dusunenler yorum yapmazsın amacınızın ne oldugu bellı
POST KASMAK !Fikrimizi beyan ettik ne postu ben post most bilmem tost bilirim anladın sen onu.
![]()
maraton ayakkabı giy ..aldatmaz2012 yazdı:Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyorlaglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
durdurmanın menziline girmeden takır takır kes ...
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
ver de giysin dicem aktarılmıolar :mrgreen:Mysolo yazdı:maraton ayakkabı giy ..aldatmaz2012 yazdı:Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyorlaglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
Teşkilatta alayını kesiyorum diye öten sen değilmisin şimdi gelip buraya konu mu açıyorsun.Burasıqistanbul-
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Herkes de bunu söyler olmuş. Maraton ayak giy. Pazarda mı satıyorlar maraton ayakkabıyı? Sığınağa hiç alınmayan kişiler var onlar nerden bulsun ayağı?Mysolo yazdı:maraton ayakkabı giy ..aldatmaz2012 yazdı:Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyorlaglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bir de maraton ayakkabı giyince her şey çözülüyor sanki.Mushta yazdı:Herkes de bunu söyler olmuş. Maraton ayak giy. Pazarda mı satıyorlar maraton ayakkabıyı? Sığınağa hiç alınmayan kişiler var onlar nerden bulsun ayağı?Mysolo yazdı:maraton ayakkabı giy ..aldatmaz2012 yazdı:Kardeşım siz bu kdr mı malsınız zıhın tutulması gelmeyınce kesme şansınız yokmu bir dikkatte bakar adam hareket bıle edemıyorlaglag yazdı:mantıklı düşünürsek %30 ihtimalle savaşçı kesiyorsa %70 ihtimalle büyücü keser bence büyücüler bu kadar güçlendirilmişken çok gereksiz bir konu
Adamın birisi çıkmış, efendim dogru kullanın büyücüyü menzilinden çıkın durdurma yemeyin. Hani hiç mi ws izlemediniz, sunucunuzda ws atmayı bilen adam mı yok ? Bir savaşcı deparını ve sarsılmazını 15 yaptıgı taktirde, ws başlangıcında deparını kullanıp durdurmasını atabilir, zihin gelmez ise sarsılmaz acıp gecen sürede depar ve durdurmanın süresini doldurabilir.
Yeteneklerin yenilenme süresi biraz haksız arkadaslar, bir savaşcı sarsılmazını 15 yaptıgında depar ve durdurmasını bir ws içerisinde 2 defa kullanabiliyorken, biz büyücüler kutup ve zihin saldırısını sadece 1 defa kullanabiliyoruz. O yüzden ne yapmasını bilen bir savaşcının zihin tutma şansı %30 degil, %60'dır.
Lütfen, tüm karakterlerin bizim oldugunu unutmayalım... Bırakın şu savaşcı iyi olsun, büyücü iyi olsun davalarını, yarın bir gün siz de savaşcı büyücü kasıcaksınız. Ben 3 ırk ile oynuyorum, hepsi benim karakterim fakat savaşcıların bu üstünlügü beni rahatsız ediyor.
İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
demişsinki kafadan yüzde 30 yeniyolar zaten en fazla o kadar DD işini bilen bi büyücü savaşcıyı yüzde 70 ihtimalle kesebilir tabi savaşcının durdurması 15 se 15 değilse bu ihtimal yüzde yüze kadar çıkaraldatmaz2012 yazdı:Ben böyle saçma bir yetenek görmedim durdurması 15 olan savaşçı %30 ihtimalle büyücüyü kesiyor.
Böyle saçma şey mi olur 2 karakterın de güçleri eşit yanı savaşçının zıhın tutmadan kazanma şansı var.
Ama nasıl bir akıl nasıl bır mantık nasıl bir düşüncedir bu savaşçı buyucuyu kafadan %30 yenıyor
Ayrıca zıhın tutmazsa bıle yenme şansı var şimdi merak edıyorum bu nasıl adaletsız bır durumdur ?
Savasçı zaten dikkat 15 ile büyücüye yetşebılıyor yanı işi bılıyorsa zıhın tutmadanda kesebılır
Bence bu yetenege çok acil bi el atmaları lazım yemın edıyorum buyucumden sogudum yeter be !
Şimdi bazı dangalaklar gelıcek oradan çıkp ee o zmn depar agır sert kaldırılsın falan felan bu malca yorumları hiç takmıcam.Eger bu zihin tutulması kaldırılmıcaksa o zaman zihin hapsı atarken 100 de 30 ıhtımalle rakıbe 5 sanıye vurma şansımız olsun ki şu lanet olası üstünlük eşitlensın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
biz büyücüler bilge/fevzi/azat/+cevo diziyoruz bu itemler şuanda 150 mye yakın para tutuyor fakat savaşçı 3-4 görev yapınca zaten büyüye 3-4 bin çekiyo 3 saniyede 2 tane ağır ve sertle 4 bin koyuyo bide düz vurdunmu yerdeyiz zaten
büyübozmada bi halta yaramıyo kaç kere denedim savaşçı durdurma atıyo büyü bozana kadar 2tane daha vuruyo sonra sonra deparı basıyo zihin atıyosun o sırada durdurma tekrar açılıyo bi durdurma daha bu sefer büyüde bozmuyo yerdesin
dengeler değişti evet ama büyücü itemleri tek item set 20m felan oal bilir ama o setlede bi halt olmuyo doğru düzgün set diziyirouz 150 ye adama 3-5mlik setle bizi kesip ezik demesinede sinirlenmeyecek kişi yoktur sanırım
büyübozmada bi halta yaramıyo kaç kere denedim savaşçı durdurma atıyo büyü bozana kadar 2tane daha vuruyo sonra sonra deparı basıyo zihin atıyosun o sırada durdurma tekrar açılıyo bi durdurma daha bu sefer büyüde bozmuyo yerdesin
dengeler değişti evet ama büyücü itemleri tek item set 20m felan oal bilir ama o setlede bi halt olmuyo doğru düzgün set diziyirouz 150 ye adama 3-5mlik setle bizi kesip ezik demesinede sinirlenmeyecek kişi yoktur sanırım
Bende şöyle bir öneri sunayım ozaman büyücüdeki zihin hapsi büyü bozmalarla silinebilsin , savaşcının durdurma atmasında zihin tutulma olasığı olmasın böyle daha dengede olur 
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül