Büyü bozmaya 15 vermek birçok yerde işe yarar. Bir kere işi bilmeyen her türlü büyücüyü kesersin. Kanatma dahil üzerindeki birçok etkiyi kaldırmanı sağlar. Zihin tutulmasında kullanabileceğin tek yetenekdir. Kendiniz diyorsunuz adam zihnimi tuttumu hiç kurtuluşu olmuyor ölüyorum diye, işte bu yeteneği kullanarak %25 ihtimalle durdurmayı kaldırıp kutup bile açmadan kurtulabiliyorsunuz.ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
Eski savaşçı ws 1 dk sürüyorsa simdi 20 saniyede ws bitiyor çünkü ofans denilen bir yetenek geldi
40 lwl adam durdurma 15 yapsa sana durdurma atsa zihin tutulsa sen zihini bozana kadar adam enerjiyi 40 düşürmüş oluyor
Zihin toplama yani Büyü bozma çok geç tesir ediyor.Durdurma ise zihin tutuyor. Zihin saniyesi 3 saniye 3 saniyede bile yediğini yiyorsun.
Değerlendirilecek konuşulacak çok şey var ama iste
İyi Forumlar
Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik
Sakınma ve defansif elimizden alındı bunlar alınmadan öncede zihin vardı o zaman hepiniz demiyormuydunuz iyi bir büyücü savaşçıyı her türlü keser diye şimdi sakınma ve defansif dövüşmemiz yok şimdimi buraya gelip konu açıyorsunuz her şey eşit.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
O zmn şöyle yapalım sızın sakınmanız gerı donsun bizede oyle bır yetenek gelsınkı sızı %30 ıhtımalle yenelım buna ne derdın çok merak edıyorum ? hangı oyunda bir yetenek bu kadar vs nın kaderını degiştırıyor bır tane soyle bana ?Yoyu yazdı:Sakınma ve defansif elimizden alındı bunlar alınmadan öncede zihin vardı o zaman hepiniz demiyormuydunuz iyi bir büyücü savaşçıyı her türlü keser diye şimdi sakınma ve defansif dövüşmemiz yok şimdimi buraya gelip konu açıyorsunuz her şey eşit.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Zihin tutulması gerçekten de çok adaletsiz.
Büyücümü grup bölgelerinde pek etkisi olmamasına ragmen, yeni güncellenen yeteneklere güvenerek fevzi cevriye takım dizdim, nadide gözlügümü aldım... Nucleus kolyemi düşürdüm, ejder asamı ürettim, sorsanız oyun tecrübesi olan herkes için en iyi OkO takımlarından biridir. Şu oyundaki en emek harcanan reçetelerdendir Fevzi Cevriye efsununun üretimi fakat 40-43 seviye savaşcının üstünde eski seviyelerden kalma alman itemler ile 1 zihin tutması sayesinde kesiliyorum...
Emegimin karşılıgı bu ise, eyvallah ne diyelim boşu boşuna günlerimizi, gecelerimizi bu oyunda geçirmişiz.
İyi forumlar.
Büyücümü grup bölgelerinde pek etkisi olmamasına ragmen, yeni güncellenen yeteneklere güvenerek fevzi cevriye takım dizdim, nadide gözlügümü aldım... Nucleus kolyemi düşürdüm, ejder asamı ürettim, sorsanız oyun tecrübesi olan herkes için en iyi OkO takımlarından biridir. Şu oyundaki en emek harcanan reçetelerdendir Fevzi Cevriye efsununun üretimi fakat 40-43 seviye savaşcının üstünde eski seviyelerden kalma alman itemler ile 1 zihin tutması sayesinde kesiliyorum...
Emegimin karşılıgı bu ise, eyvallah ne diyelim boşu boşuna günlerimizi, gecelerimizi bu oyunda geçirmişiz.
İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Mushta yazdı:ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
Eski savaşçı ws 1 dk sürüyorsa simdi 20 saniyede ws bitiyor çünkü ofans denilen bir yetenek geldi
40 lwl adam durdurma 15 yapsa sana durdurma atsa zihin tutulsa sen zihini bozana kadar adam enerjiyi 40 düşürmüş oluyor
Zihin toplama yani Büyü bozma çok geç tesir ediyor.Durdurma ise zihin tutuyor. Zihin saniyesi 3 saniye 3 saniyede bile yediğini yiyorsun.
İyi Forumlar
Büyü bozmaya 15 vermek birçok yerde işe yarar. Bir kere işi bilmeyen her türlü büyücüyü kesersin. Kanatma dahil üzerindeki birçok etkiyi kaldırmanı sağlar. Zihin tutulmasında kullanabileceğin tek yetenekdir. Kendiniz diyorsunuz adam zihnimi tuttumu hiç kurtuluşu olmuyor ölüyorum diye, işte bu yeteneği kullanarak %25 ihtimalle durdurmayı kaldırıp kutup bile açmadan kurtulabiliyorsunuz.
Çok geç zihin toplama yapıldıgını idda ediyorum.Biri sana durdurma atsa kurtarıyorsun evet.Bir sonraki zihin durdurmada ne yapıcaksın ?
Zihnim tutuldukça aynısını yapacağım. Zaten bir vs de 2 kere durdurma yiyorsan diyecek bir şeyim yok. Büyübozmanın tüm etkileri bozma ihtimali gayet iyi verilmiş. Eğere büyübozmanın tüm etkileri bozma şansı %25 değilde %100 olsaydı büyübozmaya 15 veren hiçbir büyücüyü kesemezdiniz.ahmetakif yazdı:Mushta yazdı:ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
İyi Forumlar
Büyü bozmaya 15 vermek birçok yerde işe yarar. Bir kere işi bilmeyen her türlü büyücüyü kesersin. Kanatma dahil üzerindeki birçok etkiyi kaldırmanı sağlar. Zihin tutulmasında kullanabileceğin tek yetenekdir. Kendiniz diyorsunuz adam zihnimi tuttumu hiç kurtuluşu olmuyor ölüyorum diye, işte bu yeteneği kullanarak %25 ihtimalle durdurmayı kaldırıp kutup bile açmadan kurtulabiliyorsunuz.
Çok geç zihin toplama yapıldıgını idda ediyorum.Biri sana durdurma atsa kurtarıyorsun evet.Bir sonraki zihin durdurmada ne yapıcaksın ?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kesinlikle katılıyorum. İlk durdurmayı aldıktan sonra kesmen lazım.Mushta yazdı:Zihnim tutuldukça aynısını yapacağım. Zaten bir vs de 2 kere durdurma yiyorsan diyecek bir şeyim yok. Büyübozmanın tüm etkileri bozma ihtimali gayet iyi verilmiş. Eğere büyübozmanın tüm etkileri bozma şansı %25 değilde %100 olsaydı büyübozmaya 15 veren hiçbir büyücüyü kesemezdiniz.ahmetakif yazdı:Mushta yazdı:ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
İyi Forumlar
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
SerkanSerkan yazdı:Zihin tutulması gerçekten de çok adaletsiz.
İyi forumlar.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bu konu aşagılara düşmesin arkadaşlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
aynenIxcerenxI yazdı:Sagopakajmeran yazdı:bu kadar boş, saçma, salakça, vakit kaybı ve tabiki kelimeler kifayetsiz kalıo bu konuda ya arkadaşım nolur pc kapatırken kendinide kapat be hadi gülüm
:lol: Katılıyorum!