Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Zihin Tutulmasında ki Adaletsizlik

Mesaj gönderen Mushta »

ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
Eski savaşçı ws 1 dk sürüyorsa simdi 20 saniyede ws bitiyor çünkü ofans denilen bir yetenek geldi

40 lwl adam durdurma 15 yapsa sana durdurma atsa zihin tutulsa sen zihini bozana kadar adam enerjiyi 40 düşürmüş oluyor

Zihin toplama yani Büyü bozma çok geç tesir ediyor.Durdurma ise zihin tutuyor. Zihin saniyesi 3 saniye 3 saniyede bile yediğini yiyorsun.

Değerlendirilecek konuşulacak çok şey var ama iste

İyi Forumlar
Büyü bozmaya 15 vermek birçok yerde işe yarar. Bir kere işi bilmeyen her türlü büyücüyü kesersin. Kanatma dahil üzerindeki birçok etkiyi kaldırmanı sağlar. Zihin tutulmasında kullanabileceğin tek yetenekdir. Kendiniz diyorsunuz adam zihnimi tuttumu hiç kurtuluşu olmuyor ölüyorum diye, işte bu yeteneği kullanarak %25 ihtimalle durdurmayı kaldırıp kutup bile açmadan kurtulabiliyorsunuz.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Yoyu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Yoyu »

Sakınma ve defansif elimizden alındı bunlar alınmadan öncede zihin vardı o zaman hepiniz demiyormuydunuz iyi bir büyücü savaşçıyı her türlü keser diye şimdi sakınma ve defansif dövüşmemiz yok şimdimi buraya gelip konu açıyorsunuz her şey eşit.
Yoyu

Resim

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Yoyu yazdı:Sakınma ve defansif elimizden alındı bunlar alınmadan öncede zihin vardı o zaman hepiniz demiyormuydunuz iyi bir büyücü savaşçıyı her türlü keser diye şimdi sakınma ve defansif dövüşmemiz yok şimdimi buraya gelip konu açıyorsunuz her şey eşit.
O zmn şöyle yapalım sızın sakınmanız gerı donsun bizede oyle bır yetenek gelsınkı sızı %30 ıhtımalle yenelım buna ne derdın çok merak edıyorum ? hangı oyunda bir yetenek bu kadar vs nın kaderını degiştırıyor bır tane soyle bana ?
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Zihin tutulması gerçekten de çok adaletsiz.
Büyücümü grup bölgelerinde pek etkisi olmamasına ragmen, yeni güncellenen yeteneklere güvenerek fevzi cevriye takım dizdim, nadide gözlügümü aldım... Nucleus kolyemi düşürdüm, ejder asamı ürettim, sorsanız oyun tecrübesi olan herkes için en iyi OkO takımlarından biridir. Şu oyundaki en emek harcanan reçetelerdendir Fevzi Cevriye efsununun üretimi fakat 40-43 seviye savaşcının üstünde eski seviyelerden kalma alman itemler ile 1 zihin tutması sayesinde kesiliyorum...

Emegimin karşılıgı bu ise, eyvallah ne diyelim boşu boşuna günlerimizi, gecelerimizi bu oyunda geçirmişiz.

İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ahmetakif »

Mushta yazdı:
ahmetakif yazdı:Sadece büyücüler için değil.Savaşçı bile olsan zihin tutulması çok kötü.Artık oyun hızlandı farkında mısınız Bilmiyorum ama
Eski savaşçı ws 1 dk sürüyorsa simdi 20 saniyede ws bitiyor çünkü ofans denilen bir yetenek geldi

40 lwl adam durdurma 15 yapsa sana durdurma atsa zihin tutulsa sen zihini bozana kadar adam enerjiyi 40 düşürmüş oluyor

Zihin toplama yani Büyü bozma çok geç tesir ediyor.Durdurma ise zihin tutuyor. Zihin saniyesi 3 saniye 3 saniyede bile yediğini yiyorsun.

İyi Forumlar

Büyü bozmaya 15 vermek birçok yerde işe yarar. Bir kere işi bilmeyen her türlü büyücüyü kesersin. Kanatma dahil üzerindeki birçok etkiyi kaldırmanı sağlar. Zihin tutulmasında kullanabileceğin tek yetenekdir. Kendiniz diyorsunuz adam zihnimi tuttumu hiç kurtuluşu olmuyor ölüyorum diye, işte bu yeteneği kullanarak %25 ihtimalle durdurmayı kaldırıp kutup bile açmadan kurtulabiliyorsunuz.

Çok geç zihin toplama yapıldıgını idda ediyorum.Biri sana durdurma atsa kurtarıyorsun evet.Bir sonraki zihin durdurmada ne yapıcaksın ?
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

ahmetakif yazdı:
Mushta yazdı:

İyi Forumlar

Çok geç zihin toplama yapıldıgını idda ediyorum.Biri sana durdurma atsa kurtarıyorsun evet.Bir sonraki zihin durdurmada ne yapıcaksın ?
Zihnim tutuldukça aynısını yapacağım. Zaten bir vs de 2 kere durdurma yiyorsan diyecek bir şeyim yok. Büyübozmanın tüm etkileri bozma ihtimali gayet iyi verilmiş. Eğere büyübozmanın tüm etkileri bozma şansı %25 değilde %100 olsaydı büyübozmaya 15 veren hiçbir büyücüyü kesemezdiniz.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Mushta yazdı:
ahmetakif yazdı:
Mushta yazdı:

İyi Forumlar

Zihnim tutuldukça aynısını yapacağım. Zaten bir vs de 2 kere durdurma yiyorsan diyecek bir şeyim yok. Büyübozmanın tüm etkileri bozma ihtimali gayet iyi verilmiş. Eğere büyübozmanın tüm etkileri bozma şansı %25 değilde %100 olsaydı büyübozmaya 15 veren hiçbir büyücüyü kesemezdiniz.
Kesinlikle katılıyorum. İlk durdurmayı aldıktan sonra kesmen lazım.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

SerkanSerkan yazdı:Zihin tutulması gerçekten de çok adaletsiz.
Büyücümü grup bölgelerinde pek etkisi olmamasına ragmen, yeni güncellenen yeteneklere güvenerek fevzi cevriye takım dizdim, nadide gözlügümü aldım... Nucleus kolyemi düşürdüm, ejder asamı ürettim, sorsanız oyun tecrübesi olan herkes için en iyi OkO takımlarından biridir. Şu oyundaki en emek harcanan reçetelerdendir Fevzi Cevriye efsununun üretimi fakat 40-43 seviye savaşcının üstünde eski seviyelerden kalma alman itemler ile 1 zihin tutması sayesinde kesiliyorum...

Emegimin karşılıgı bu ise, eyvallah ne diyelim boşu boşuna günlerimizi, gecelerimizi bu oyunda geçirmişiz.

İyi forumlar.

;) ;) ;)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Bu konu aşagılara düşmesin arkadaşlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

IxcerenxI yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:bu kadar boş, saçma, salakça, vakit kaybı ve tabiki kelimeler kifayetsiz kalıo bu konuda ya arkadaşım nolur pc kapatırken kendinide kapat be hadi gülüm ;)

:lol: Katılıyorum!
aynen :P

“Genel Etkileşim” sayfasına dön