RoneY yazdı:Kusura Bakmayın Ama Bunda Abartılacak Bişey Yok..
Biz 2 Büyücü 5 Dk Canını 94 e getirdik.Sıkıldık Bıraktık..
önemli olan da orası zaten zaman harcama kısmı
Baz istasyonuna yakın bi yere git istersen
İlk olarak sana cevap vereyim.
Herşeye atlama+cevap sana yazılmamış bu konuyada cevap vermen benim değil senin bi baz istasyonuna gitmen gerektiğin gösterir.
SCaRyx yazdı:Tm roneyy bekleyin gorun 2 büyücü keselim o zaman. hatta biraz daha ilerletirsem kadımı 2 savascı 2 büyücü 2 şifacı şeklinde bir grbla kesebilirim ama kadımın direncleri ney onu ogrenmemiz lazım masum bey sor isterseniz hani kuzeni gm ya söler belki ..
2. Olarak;
Sen ilk önce Türkçe'yi adam akıllı kullanmayı öğren.
Sonra bu yapılan işten ben yaptım ben ettim diyerek bahsetme.. Başarıyı çekemeyenler kıskanıp başarılı insanlara laf atacaklarına o başarıyı yakalamak için çaba göstersinler..!
1. Daha fazla seviyesizleşme..
2.Sana Türkçe'ndeki bazı hataları göstereyimde gör ;
SCaRyx yazdı:Tm roneyy bekleyin gorun 2 büyücü keselim o zaman. hatta biraz daha ilerletirsem kadımı 2 savascı 2 büyücü 2 şifacı şeklinde bir grbla kesebilirim ama kadımın direncleri ney onu ogrenmemiz lazım masum bey sor isterseniz hani kuzeni gm ya söler belki ..
RoneY yazdı:1. Daha fazla seviyesizleşme..
2.Sana Türkçe'ndeki bazı hataları göstereyimde gör ;
Umarım Yardımcı Olabilmişimdir..
Çok yardım Ettiniz Sağolun vallahi türkçemi Hiç bilmiyormuşum ben vay be aman aman Roneyy bey hoca oldu başımıza bir o eksikti olmadığı tamamdır.
Sen benim baz istasyonuna yakın yere git dememi yanlış anlamışsın bu kadar iyi Türkçe kullanıp nasıl yanlış anlıyosun oda ayrı bi konuya neyse .. Baz istasyonuna yakın yere git dememin amacı oldun yerden çekemiyosun galiba baz istasyonuna yakın biyere gidersen ordan çeker konu açık her önüne gelen yorum yazabiliyo senin gibi bizde senin gibilere yazalım yorumumuzu dedik .
he bide 2. olarak demişsin ki ben yaptım ben ettim deme eğer ki Adam akıllı okusaydın Kestik olucaktı yanlış yazmışım diye oraya küçük bi uyarı konulmuştur hee tabi herkez istedi gibi anlar o ayrı mesele
asim3428 yazdı:Sen benim baz istasyonuna yakın yere git dememi yanlış anlamışsın bu kadar iyi Türkçe kullanıp nasıl yanlış anlıyosun oda ayrı bi konuya neyse .. Baz istasyonuna yakın yere git dememin amacı oldun yerden çekemiyosun galiba baz istasyonuna yakın biyere gidersen ordan çeker konu açık her önüne gelen yorum yazabiliyo senin gibi bizde senin gibilere yazalım yorumumuzu dedik .
he bide 2. olarak demişsin ki ben yaptım ben ettim deme eğer ki Adam akıllı okusaydın Kestik olucaktı yanlış yazmışım diye oraya küçük bi uyarı konulmuştur hee tabi herkez istedi gibi anlar o ayrı mesele
asim3428 yazdı:Sen benim baz istasyonuna yakın yere git dememi yanlış anlamışsın bu kadar iyi Türkçe kullanıp nasıl yanlış anlıyosun oda ayrı bi konuya neyse .. Baz istasyonuna yakın yere git dememin amacı oldun yerden çekemiyosun galiba baz istasyonuna yakın biyere gidersen ordan çeker konu açık her önüne gelen yorum yazabiliyo senin gibi bizde senin gibilere yazalım yorumumuzu dedik .
Bu lafın Ardındanda konuşabilirse artık ne diyem
+++++
Milletin Verdiği Cevapları Üstüne Alınma..Sana verdiğim cevaptan sonra sen neden hiç mesaj atmadın ..
Bu lafın Ardındanda konuşabilirse artık ne diyem
+++++
Milletin Verdiği Cevapları Üstüne Alınma..Sana verdiğim cevaptan sonra sen neden hiç mesaj atmadın ..
Allah senin sahiplerine yardım etsin..
İnsanlar Sahiplik olmaz, kardeşlik olur. Bir insan olarak bunu anlayamaman çok üzücü bişi