Bugun yeşil keşife gittigimizde benimde gümüş görevim vardı hazır yolda keseriz diye düşündük gittim kestik .
Sonra düşündüm acaba yeşili kesebilirmiyz diye ve bi deneyelim dedik ve başladık kesmeye
28 dk süren bu macera başarı ile sonuclandı emegi gecenlere teşekkür ediyoruz
YeniçerixScary
Hygiea
Godfreyxmemiş
Godfreyxxsaianxx
Sensizimxgodrey
Leylasavaşçı ( Sonradan Katılmasına Ragmen Büyük bir Performans Gosterdi Kutluyoruz Kendisini ).
Kesecem dedim ve kestim demişsin de grubun 3 üyesi Godfrey 1 ide Godfrey sayılır adından anlaşılacağı üzre (Sensizimxgodfrey) . Tek başına kesmiş gibi hava atmanın manası yok tabi yinede tebrikler güzel iş ..
GodfreyxSpider07 yazdı:Kesecem dedim ve kestim demişsin de grubun 3 üyesi Godfrey 1 ide Godfrey sayılır adından anlaşılacağı üzre (Sensizimxgodfrey) . Tek başına kesmiş gibi hava atmanın manası yok tabi yinede tebrikler güzel iş ..
Tebrikler güzel başarı. Fakat siz böyle tek grup kesmeye devam ederseniz yakında yönetim kadimlerin hızını da arttırır biz kesemeyiz(şaka tabi kimse alınmasın şimdi durduk yere :lol: )
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]