Çember'de Hata?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Paranoyak
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çember'de Hata?

Mesaj gönderen Paranoyak »

Arkadaşım itemlerinin 4 katı vuruşu sadece kritikte alabilirsin normal vurusun 1500 ise itemlede 1500dür. Sadece kritiğini artırıyor çemberde.
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..

-Paranoyakk-
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

Paranoyak yazdı:Arkadaşım itemlerinin 4 katı vuruşu sadece kritikte alabilirsin normal vurusun 1500 ise itemlede 1500dür. Sadece kritiğini artırıyor çemberde.
Hayır öyle yazmıyor.
Canavarlara karşı kullanıldığında üzerindeki ateş efsunlarının 4 katı kadar ana hasara eklendiği yazıyor. Bu durumda ben ateş direnci 0 olan bir canavara en düşük 1500 vuruyorsam efsunlarla en düşük 4000 vurmalıyım. Ama bu durum böyle değil.

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
11misafir
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen 11misafir »

hasarını 1500 say efsunların la beraber 200 diyelim kritik geldi 9 bin 9+1=102*746-5+
265256+5+23-5*895=0 anladınız mı ? :mrgreen:
Misafir** bana aittir :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

Hadi yönetim bir açıklama yapın bakıp bakıp gidiyorsunuz yorum yazmıyorsunuz demekki oyun hatası değil :) O zaman biz nerde hata yapıyoruz :)

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Mushta yazdı:Hadi yönetim bir açıklama yapın bakıp bakıp gidiyorsunuz yorum yazmıyorsunuz demekki oyun hatası değil :) O zaman biz nerde hata yapıyoruz :)
demekki kesin oyun hatası düzeltçekler sonra yok öle bişi dicekler :D :D
Kullanıcı avatarı
Vampyroteuthis
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen Vampyroteuthis »

11misafir yazdı:hasarını 1500 say efsunların la beraber 200 diyelim kritik geldi 9 bin 9+1=102*746-5+
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

11misafir yazdı:hasarını 1500 say efsunların la beraber 200 diyelim kritik geldi 9 bin 9+1=102*746-5+
:D
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

Büyücülerin zırhlarında eskime hatası var Char ölünce şifacı tarafından kaldırıldığında Üsütn eskimesi düşüyor ama zırhın eskimesi hala 1 000 yalnız zırhı çıkartıp giydiğinde o zaman normale dönüyor..

Birde şifacıların iyileştirmelerinde sorun var sanırım.. iyileştirmem 1400 küsür.. kritik oranı 15 de tank savaşcıya bir kritik can bastım 1600 küsür :D 10 canını 13 e anca cıkardı çıkarmdı bile belki foto alamadım ama bi yoklama yapmak lazım :D
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

AmiR yazdı:Büyücülerin zırhlarında eskime hatası var Char ölünce şifacı tarafından kaldırıldığında Üsütn eskimesi düşüyor ama zırhın eskimesi hala 1 000 yalnız zırhı çıkartıp giydiğinde o zaman normale dönüyor..

Birde şifacıların iyileştirmelerinde sorun var sanırım.. iyileştirmem 1400 küsür.. kritik oranı 15 de tank savaşcıya bir kritik can bastım 1600 küsür :D 10 canını 13 e anca cıkardı çıkarmdı bile belki foto alamadım ama bi yoklama yapmak lazım :D

Karakterlerın enerjileri yukseldıkten sonra şifacı tamamı iyileştirme bile olsa savaşçılara faydasız kalıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön