Çember'de Hata?
Çember'de Hata?
Arkadaşlar GB güncellemesiyle tüm büyülerin canavarlara karşı vuruş gücü arttırıldı. Ateş bilgisinde de canavarlara atıldığında üzerindeki efsunun 4 katı kadar ana hasara ekleneceği yazıyor. Fakat sanırım bir hata var çünkü üzerim ful tarshass olmasına rağmen direnç kırmayla birlikte 1500 civarı vurduğum oluyor. Hani efsunların etkisi Tarshass seti çıkarıyorum buz seti alıyorum yine 1500 vuruyor. Üzerimde hiç tarshass item yokken 1500 vuruyorsa üstüm ful tarshassken 1500 + (651x4) = 4104 vurmalı o zaman ? Ateş setim olsun olmasın max vuruşlarım birbirine çok yakın yani boşuna tarshass set dizmiş oldum. Ateş çemberi zaten çok fazla kudret harcayan bir yetenek üstelik de ateş setin hiç fark yapmaması can sıkıcı. Bunun hakkında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Re: Çember'de Hata?
Güncel
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
benimde büyücüm cemberci en iyi cemberi itemleri var krıtık 12 bini buldum ama cogu zaman 3bin 1500 5000 vuruyor bide şu hataya rastladım vurucagın kısıyerde /yat' ıyorsa yuksek vurmak ımkansız bu hataar duzeltılsın
yatan kısıye az vuruyor cember
yatan kısıye az vuruyor cember
Benjiro
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
İkv de ne düzgün çalışır ki. Hata denilen ruh kalkanının karakter penceresinde gözükmesi 2 sene sonra düzeltildi.
Çalışmamı o da ne? Çalışma ne arar la ikv de..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- kokoreckoray
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:nabuforum yazdı:İkv de ne düzgün çalışır ki. Hata denilen ruh kalkanının karakter penceresinde gözükmesi 2 sene sonra düzeltildi.
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Çok haklısın :lol:nabuforum yazdı:İkv de ne düzgün çalışır ki. Hata denilen ruh kalkanının karakter penceresinde gözükmesi 2 sene sonra düzeltildi.
grup bölgelerinde motorinin menzilde durmadığını anlamayan Test Takımlarına ne demeli
Hadi tamam gözden kaçtı (o nasıl göz ise artık) gurup bölgeleri geldikten 1 ay sonra motorinin menzil ayarlanması NORMALE çevrildi :lol: 1 ay boyunca motoru yalama yaptı millet

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:nabuforum yazdı:İkv de ne düzgün çalışır ki. Hata denilen ruh kalkanının karakter penceresinde gözükmesi 2 sene sonra düzeltildi.

Tokerx (Silindi)[Savaşçı]

Skllxkoyucu (Silindi)[Büyücü]

Vengat (Silindi)[Şifacı]
SOVE yazdı:1 ay boyunca motoru yalama yaptı millet

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Lütfen konu dışına çıkmadan yorum yapın. Burda asıl sorun yönetimin ne yapıp ne yapmadığı değil yeteneklerin doğru çalışmaması.