Ben aya gidip gelsem bana "Zaten gidildi büyük bir başarı değil" mi diyeceksin? Biraz takdir edin adam ne güzel kesmiş 5 kişi veya 6 kişi bunu 40 kişi gidip de yapamayanlar var.Mysolo yazdı:Yeşil hidrayı tek başına kesen var 6 kişi kesmek büyük başarı olmasa gerek ..
Yeşil Hidra 5 Kişi Kesildi ( Kesecem Dedim ve Kestim )
Re: Yeşil Hidra 5 Kişi Kesildi ( Kesecem Dedim ve Kestim )
Mysolo yazdı:Yeşil hidrayı tek başına kesen var 6 kişi kesmek büyük başarı olmasa gerek ..
Kim kesmiş tek başına ?
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Scary Team
6 kişide arkaşlar biri zaten sonradan katıldı organizasyona 40 candan sonra ... yani oda savascıydı
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
ve arkaşlar kadım organizasyonuda var bizim sunucumuzda fazla tecrübeli kişi olmadıgı icin 2 grp kesmeyi düşünnüyoruz 9 büyü 3 şifa kolay olucak gibi duruyor
İnş kesebiliriz 
tebrik ederim beyler bugün lodoslar kesti galiba kadimi
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
Muhteremx yazdı:Mysolo yazdı:Yeşil hidrayı tek başına kesen var 6 kişi kesmek büyük başarı olmasa gerek ..
Kim kesmiş tek başına ?
Köşkte kesildi sanırım...
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
İlla yani Bir kusur buluncak demi olaya illa tek kesincemi bir mucize oluyor? o zaman ole diyorsan gel sen ks arkadaşım biraz emege saygı duyun o sunucuyla bu sunucu bir olamaz o sunucu köklü bir sunucu neredeyse hepsi beta oyuncusu ve herezde saheser var,yeni zırhlar var biz öle birisi olmamız için daha uzun bir süre uğraş vermemiz lazım .. yapmayın gozunuzu sevem :arrow: :|
Usta benim ÖM yi ne zaman okuyacaksınSCaRyx yazdı:İlla yani Bir kusur buluncak demi olaya illa tek kesincemi bir mucize oluyor? o zaman ole diyorsan gel sen ks arkadaşım biraz emege saygı duyun o sunucuyla bu sunucu bir olamaz o sunucu köklü bir sunucu neredeyse hepsi beta oyuncusu ve herezde saheser var,yeni zırhlar var biz öle birisi olmamız için daha uzun bir süre uğraş vermemiz lazım .. yapmayın gozunuzu sevem :arrow: :|
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
Teşekkür Ederm İyi dileqlerin icin Saqoll yarın tekrar kesicemMushta yazdı:Ben aya gidip gelsem bana "Zaten gidildi büyük bir başarı değil" mi diyeceksin? Biraz takdir edin adam ne güzel kesmiş 5 kişi veya 6 kişi bunu 40 kişi gidip de yapamayanlar var.Mysolo yazdı:Yeşil hidrayı tek başına kesen var 6 kişi kesmek büyük başarı olmasa gerek ..
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
iyide ben şu tek başına kesme olayını anlayamadım ? o nasıl oluo :?
büyücü yanına kudret iksirlerini alıp arkasına şifalarıda alıp öylemi ? yoksa aklıma tek bişi geliyo hareket hızı itemler ile, yanına kudret iksiri alıp peşinde koştura koştura tesla açarak diye düşünüyorum amaa ondada bu canavar hiç can basmıyomu kendine
büyücü yanına kudret iksirlerini alıp arkasına şifalarıda alıp öylemi ? yoksa aklıma tek bişi geliyo hareket hızı itemler ile, yanına kudret iksiri alıp peşinde koştura koştura tesla açarak diye düşünüyorum amaa ondada bu canavar hiç can basmıyomu kendine